Cnm neye kırıldın, gayet güzel yorum yapıyordun yapmayın ya üzüldüm vallaGünaydın,
Takımı bırakıyorum.Aslında vedalaşmayacaktım ama hakkı geçen arkadaşlar olduysa onlara ayıp etmek istemedim açıkçası.
İki gündür saçmasapan diyalogların içinde buluyorum kendimi.En son kendi niyetimden şüphe eder oldum,kendimi sorguladım.
Dizimdeki durumdan hiç bahsetmek istememe rağmen (tanınırsam die) oturdum anlattım,sırf insanlara örnek olsun,kaş yapayım derken göz çıkarmasınlar kendilerine dikkat etsinler die.Menülere yorum yaparken de 40 kilo vermiş olmanın tecrübesi ile yardımcı olmak istedim.1 yıldan uzun süre diyetisyen desteği aldım.Dedim ki herkes diyetisyene gitmeyebilir,gidemeyebilir,neden bildiklerini paylaşmayasın.Ama sanırım bazı arkadaşlar bunu ukalalık,çok bilmişlik olarak görüyor.Dedim ya niyet önemli die..Ben kendi niyetimi bilirken kendimi sorgulamak zorunda kalmak istemiyorum.
Son olarak..Takım benim 2,5 ay önce geldiğim takıma benzemiyor artık.Takım içi yarışmalardan mı yoksa farklı sebepten mi kaynaklı bilmiyorum bir gruplaşma mevcut.Ve o grubun beğenmediği bir şey yazıldığında saldırılıyor.Tabir hoş değil ama olan bu.Alttan alta laf dokundurmalar vs vs.Bunların farkına varıp vazgeçerseniz takımın yararına olacaktır.6.takım başlı başına bir takım zaten,onu kendi içinde bölmeyin ve takımı da takımdaki herkesi de kucaklayın derim.Bu temenni de benim son ukalalığım olsun.
Başta kaptan olmak üzere hakkı geçen arkadaşlar haklarını helal etsinler.Benim de kime hakkım geçtiyse helal olsun. Kırgınım evet ama kinle gitmiyorum.Allah'a emanet olun.
bu arkadaş üyeliğini iptal ettirdi, lütfen listeden çıkartın.
Ben kimseye birsey demiyorum ki zaten giden gider kalan kalirabla sakın gidene kal kalana da git deme ...
Katılıyorum gerçekten neoluyor böyle kiiYa cidden giden gidene ne oluyor sorun ne
Neyi paylasamiyoruz
Hayırlısı olsun, şaşkın şaşkın olanları izliyorumbu arkadaş üyeliğini şimdi aktif etti.
Ben kimseye birsey demiyorum ki zaten giden gider kalan kalir
En son ben gidecem o olacak
Abi kocam yok ki mecbur burda kadınların nazini cekiyorumbu kadar basit, evde zaman geliyor kocanın nazını çekmiyorsun bu ne yahu ... adam kocan yahu kocan de get diyorsun adama
konuyu da bilmiyorum ama burada hettürü hüttürü
kapatırız grubu olur biter
Abi kocam yok ki mecbur burda kadınların nazini cekiyorum
Bosver canim ben gordum neler oldugunu sen takma kafanaBende uzaktan takip ediyorum ortada bişey yokken olaylar nerelere geldi yapmayın herkes kaldığı yerden devam etsin elifeylül sana ne oldu
TesekurlerGeçmiş olsun canım
Nereye gidiyorsun kuzum ya dün konusmustuk hani bırak yorumuna değer vermeyen ınsanlara yorum yapma sende herkes ne istiyorsa onu yapsın benim için kıymetli yorumlarin eminimki bir çok arkadaşta senin burda olmandan mutluGünaydın,
Takımı bırakıyorum.Aslında vedalaşmayacaktım ama hakkı geçen arkadaşlar olduysa onlara ayıp etmek istemedim açıkçası.
İki gündür saçmasapan diyalogların içinde buluyorum kendimi.En son kendi niyetimden şüphe eder oldum,kendimi sorguladım.
Dizimdeki durumdan hiç bahsetmek istememe rağmen (tanınırsam die) oturdum anlattım,sırf insanlara örnek olsun,kaş yapayım derken göz çıkarmasınlar kendilerine dikkat etsinler die.Menülere yorum yaparken de 40 kilo vermiş olmanın tecrübesi ile yardımcı olmak istedim.1 yıldan uzun süre diyetisyen desteği aldım.Dedim ki herkes diyetisyene gitmeyebilir,gidemeyebilir,neden bildiklerini paylaşmayasın.Ama sanırım bazı arkadaşlar bunu ukalalık,çok bilmişlik olarak görüyor.Dedim ya niyet önemli die..Ben kendi niyetimi bilirken kendimi sorgulamak zorunda kalmak istemiyorum.
Son olarak..Takım benim 2,5 ay önce geldiğim takıma benzemiyor artık.Takım içi yarışmalardan mı yoksa farklı sebepten mi kaynaklı bilmiyorum bir gruplaşma mevcut.Ve o grubun beğenmediği bir şey yazıldığında saldırılıyor.Tabir hoş değil ama olan bu.Alttan alta laf dokundurmalar vs vs.Bunların farkına varıp vazgeçerseniz takımın yararına olacaktır.6.takım başlı başına bir takım zaten,onu kendi içinde bölmeyin ve takımı da takımdaki herkesi de kucaklayın derim.Bu temenni de benim son ukalalığım olsun.
Başta kaptan olmak üzere hakkı geçen arkadaşlar haklarını helal etsinler.Benim de kime hakkım geçtiyse helal olsun. Kırgınım evet ama kinle gitmiyorum.Allah'a emanet olun.
Tesekur ederim canım evet çok zor yaOfff çok geçmiş olsun kuzum.. 20 lik acısını devamlı çektiğim için sanki olmayan dişim sızladı şu an
Allah bagislasin canım şartlar diyelimOo maşallah bu genç yaşta 4 çocuk. Allah bağışlasın. Ben 34 yaşındayım. Ünv bitirdim çoktan. Sen evlilikte çabuk ilerlemişsin ben de okulu zamanında bitirdim :) memurum. 1 kızımız var çok şükür, daha küçücüğüz biz :) Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Sağlıklı hayırlı evlatlar
20 lik dis faciası canım yaCanım sana ne oldu??
Geçmiş Olsun ben kaçırdım
Bu da geçmiş olsun çikolatam
Sadece burda yiyebilirsin
TesekurlerGeçmiş olsun
Ben üyeliğimi iptal ettirmistim canım ama biriyle konuşunca akşam fikrim değişti o yüzden geri açtırdımAbi neoluyo yaaa valla şaskinlik izliyorum
Burdayım canım geri geldim benCnm neye kırıldın, gayet güzel yorum yapıyordun yapmayın ya üzüldüm valla
Denp te miii
Ne olmuş burda. Öyle
Sevgili kazen ortama neşe kattın varolhahahahahahahahahahaha olsun o da olur : )))))
Canım bir el at olaylaraAbi kocam yok ki mecbur burda kadınların nazini cekiyorum
Canım yapmayın böyle gitmeyinTesekurler
Nereye gidiyorsun kuzum ya dün konusmustuk hani bırak yorumuna değer vermeyen ınsanlara yorum yapma sende herkes ne istiyorsa onu yapsın benim için kıymetli yorumlarin eminimki bir çok arkadaşta senin burda olmandan mutlu
Tesekur ederim canım evet çok zor ya
Allah bagislasin canım şartlar diyelim
20 lik dis faciası canım ya
Tesekurler
Ben üyeliğimi iptal ettirmistim canım ama biriyle konuşunca akşam fikrim değişti o yüzden geri açtırdım
Burdayım canım geri geldim ben
Kaptanim sakın sen nereye ??Ben kimseye birsey demiyorum ki zaten giden gider kalan kalir
En son ben gidecem o olacak
Gitme kuzum nereye gidiyon ya sen bu grubun neşesisin sakın haBosver canim ben gordum neler oldugunu sen takma kafana
GünaydınGünaydın kızlar
Canim valla ortada bir sorun yok kiCanım bir el at olaylara
TebriklerGeçen hafta : 85,65
Bu hafta : 85.1
Tartı kafayı yedi çok uğraştım aynı çıkmadı bozuldu galiba
Bende eski tartımı kullandım kaptanım
Tebrikler
Gunaydin❤
GünaydınYılın son gününden herkese günaydın
Günaydın güzeller kutlama yapmayacağım aksam ama cıs bir sey sipariş verdim antepten o bugün gelirse diye yer açıyorum gelmezse yarin yerim ama yiyecem illaki bilginizeo yüzden buhun tartıldım yani Zipzip-
Eki Görüntüle 2750837
Gecen hafta 62.2
Bu hafta 61.0
Fark 1.2
Mutlu huzurlu bir ortam istiyorum canimKaptanim sakın sen nereye ??
Bugün yeni bir gün dha fazla uzatmanin da bir anlamı yok dolunay kötü etkiledi hepimizi herkes kendine gelsin ve herkes hedefine kaldığı yerden devam etsin
Aynen ortada sorun yok gerçekten milleti kendinize güldürmeyin arkadaşlarCanim valla ortada bir sorun yok ki
Yaris yapalim diyoruz yanlis anlaşılıyor
Menu yorumu yanlis anlaşıyor
2 yildir kaptanlik yapıyorum yani boyle bir ortam gormedim
Herkes kendine bir baksin ne yapiyorum diye
Canim odegilde birbirlerini yenmek icin hırs yapan gene senin takim arkadasin listede olan kisiler baska takimdakilerle yarisiyosun sen kendi takimindaki kisiyi alt etmek icin degil ne dönüyo anlamis degilim cok sacma bize yakismayan şeyler var burda kimse kusura bakmasin neyin hırsi buCanim valla ortada bir sorun yok ki
Yaris yapalim diyoruz yanlis anlaşılıyor
Menu yorumu yanlis anlaşıyor
2 yildir kaptanlik yapıyorum yani boyle bir ortam gormedim
Herkes kendine bir baksin ne yapiyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?