- 11 Şubat 2016
- 4.050
- 18.808
- 208
Hayırlı olsun canımİyiyim canım çok şükür Erzincan'da ailemin yanindayim abimin nikah işi falan vardı evini yerleştirdik gelin kızımızı bandırma'dan aldık geldik çarşamba nikah günü aldık onlarla uğraşıyorum o yüzden pek fırsatım olmuyor gelmeye sen nasılsın
nereye gidiyorsun ? Gitme.Günaydın,
Takımı bırakıyorum.Aslında vedalaşmayacaktım ama hakkı geçen arkadaşlar olduysa onlara ayıp etmek istemedim açıkçası.
İki gündür saçmasapan diyalogların içinde buluyorum kendimi.En son kendi niyetimden şüphe eder oldum,kendimi sorguladım.
Dizimdeki durumdan hiç bahsetmek istememe rağmen (tanınırsam die) oturdum anlattım,sırf insanlara örnek olsun,kaş yapayım derken göz çıkarmasınlar kendilerine dikkat etsinler die.Menülere yorum yaparken de 40 kilo vermiş olmanın tecrübesi ile yardımcı olmak istedim.1 yıldan uzun süre diyetisyen desteği aldım.Dedim ki herkes diyetisyene gitmeyebilir,gidemeyebilir,neden bildiklerini paylaşmayasın.Ama sanırım bazı arkadaşlar bunu ukalalık,çok bilmişlik olarak görüyor.Dedim ya niyet önemli die..Ben kendi niyetimi bilirken kendimi sorgulamak zorunda kalmak istemiyorum.
Son olarak..Takım benim 2,5 ay önce geldiğim takıma benzemiyor artık.Takım içi yarışmalardan mı yoksa farklı sebepten mi kaynaklı bilmiyorum bir gruplaşma mevcut.Ve o grubun beğenmediği bir şey yazıldığında saldırılıyor.Tabir hoş değil ama olan bu.Alttan alta laf dokundurmalar vs vs.Bunların farkına varıp vazgeçerseniz takımın yararına olacaktır.6.takım başlı başına bir takım zaten,onu kendi içinde bölmeyin ve takımı da takımdaki herkesi de kucaklayın derim.Bu temenni de benim son ukalalığım olsun.
Başta kaptan olmak üzere hakkı geçen arkadaşlar haklarını helal etsinler.Benim de kime hakkım geçtiyse helal olsun. Kırgınım evet ama kinle gitmiyorum.Allah'a emanet olun.
Günaydın doğasever dostumYılın son gününden herkese günaydın
Nickini değiştirmişsin güle güle kullan canımOo maşallah bu genç yaşta 4 çocuk. Allah bağışlasın. Ben 34 yaşındayım. Ünv bitirdim çoktan. Sen evlilikte çabuk ilerlemişsin ben de okulu zamanında bitirdim :) memurum. 1 kızımız var çok şükür, daha küçücüğüz biz :) Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Sağlıklı hayırlı evlatlar
Tamam canim kesinlikle oyle olacak bi mani olmazsabHayırlı olsun canımbir yastıkta kocasınlar
nereye gidiyorsun ? Gitme.
Çok uzun eleştirdiniz bende şüpheye düşmeye başladım ama etkiye tepki diye birşey var olaylar böyle gelişti diyelim
Dolunaydan hepimiz gergin olabiliriz bence karar almak için doğru bir gün değil
inci-tepik Bu hafta az oldu cnm ama onumuzdeki hafta duzene girecek. Regldim zaten yni bitiyor hayirlisi bakalim.sen beni gecmissindir
Haftaya 2 katı 3 katı bekliyorum senden mesaj biraz kaydı ama
Günaydın doğasever dostum
Nickini değiştirmişsin güle güle kullan canım
@
Bu arada ben sana hoşgeldin demismiydim canım ya
Bilgi icin tesekkur ederizbu arkadaş üyeliğini iptal ettirdi, lütfen listeden çıkartın.
Neoldu cnm ya hayırdır, ben bilmiyorum ne olduğunu ama yapmayın yaaHepiniz allaha emanet olun ben çıkıyorum gruptan
Inşallah herkes hedefine ulaşır
Hayırdır canım sana nie gözüktü yolun sonu ?Arkadaslar herkes kendine iyibaksin yolun sonu banada göründüZipzip- senin emegin bende çok büyuk kalin saglicakla
bu arkadaş üyeliğini iptal ettirdi, lütfen listeden çıkartın.
Nasıl yanii sende miArkadaslar herkes kendine iyibaksin yolun sonu banada göründüZipzip- senin emegin bende çok büyuk kalin saglicakla
Abi neoluyo yaaa valla şaskinlik izliyorumbu arkadaş üyeliğini şimdi aktif etti.
Neydi kız merak ettimAminn canım, öyle yürekten istediğim bir şey var ki, inşallah hayırlı bir şekilde olsun bu yıl.
KIzzz eltim nerelerdesin sen.
Bu çok iyiydi
Tebrikler
Ya cidden giden gidene ne oluyor sorun ne
Neyi paylasamiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?