Fazla bi artı yok canım haftaya güzel olur sıkma kendini wc ye çıkmamışsın normal kayısılı form çayını denedinmi hic bende etkisini hemen gösteriyorSelam kızlar
Ben wc işini çözemedim ve şişim artı var malesef eve döndüğümde çözemezsem aile hekimine bari gideyim
Artıdan ziyade kendim rahat değilim
Zipzip-
Artı için listedekş herkesten özür dilerim öğleye kadar kaç kez tartıldım ama malesef yarında tartılırım bi değişiklik olursa atarım
Eki Görüntüle 2751157
Afiyet olsun canmİyi Akşamlar
31 Aralık Menü Bildirimi
11.00 1 yumurta, 1 kk kadar peynir, 3 zeytin, 3 dal kıvırcık, 1 domates, 3 ceviz
18.00 4 yk taze fasulye, 4 yk mantar kavurması, 1 kase yoğurt,2 dilim ayva
( yılbaşına ayvayla giriyorum)
3 litre su
Zipzip-
Afiyet olsun canım31 Aralık Perşembe
Kahvaltı 09.00
1 haş yumurta
5 yeşil zeytin
1 kk süzme peynir
1 d tahıllı ekmek
Ara 11.30
1 havuç ve salatalık
Öğle 13.00
Lor peynirli salata
1 b ayran
Ara 15.30
2 mandalina
1 b ayran
Akşam 18.15
Tavuklu salata
1 kepçe yoğurt çorbası
Ara 20.00
Yoğurt kürü
Spor yok bugün
Sorma canımAfiyet olsun canm
Daha simdiden ayvayı yedin demek
Canım hayırlı olsun. Karar vermene sevindim. Bir şekilde kontrol altına aldın. Bundan sonrası dikkat ederek geçer . Sağlıklı bir şekilde eski kilona inersin dert etme..Kızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım
Geçen sene yılbaşında 62 kilo idim şimdi çok çok farkkııııııı
İnşallah gelecek sene yılbaşında daha güzel olur
Alıntı mi aldin canimBu alıntılar nasıl siliniyor acaba. İç içe geçti sile basınca olmuyor. Her seferinde sayfayı mı kapatmam lazımZipzip- kaptanım, canım
Canim hepsine cevap verecek gibi alintilari ekle cevaplama kısmına. Sonra cevaplaya basmadan normal bir haffi siler gibi sil hepsini. Ben öyle yapiyorumBu alıntılar nasıl siliniyor acaba. İç içe geçti sile basınca olmuyor. Her seferinde sayfayı mı kapatmam lazımZipzip- kaptanım, canım
Sınıf öğretmeniyim ben oğlum da 8 aylık..Çok sevindim senin adına.
Sağlıkla huzurla yaşayın kuzum İzmir' de. Branş var mı? Kaptanim izinde olduğunu yazmış. Sanırım bir de bebiş var.Benim diplomam da Uludağ Üniversitesi. Bak bu da ortak. Okudugum yıllarda Necatibey Eğitim Fakültesi Bursa' ya bağlıydı. Şimdi Balıkesir Üniversitesi bünyesinde.
En doğru en sağlıklı kararı vermişsin asiyecim. Sağlıkla büyüt bebeğini inşallah.Sınıf öğretmeniyim ben oğlum da 8 aylık..
Ilk dönem ücretsiz izinde olup ikinci dönem çalışacaktım ama bakıcı bulmak zorunda kalacağız su dönemde de eve yabancı birini sokmak istemiyorum çok şükür durumumuz da yeterli diye ücretsize ayrıldım ...
O zamanları ben bilmiyorum ama 2008 mezunuyum ben..
Sen Kaç mezunusun??
Teşekkür ederim canım. Aslında bende sile basınca siliniyordu bu sefer bir karışıklık oldu. Belki internet kastı o anCanim hepsine cevap verecek gibi alintilari ekle cevaplama kısmına. Sonra cevaplaya basmadan normal bir haffi siler gibi sil hepsini. Ben öyle yapiyorum
Hepsine cevapla demişim canım iç içe girdi , alıntılar aşağıda metinde vardı, alıntı kısmında da yoktu. Yazması bile ne karışık oldu yaAlıntı mi aldin canim
Alıntıdan cikar diyebilirsin
Anladim canim silme tusuyle siliniyor tek tek ya da uste geri al tusu var bazen oda ise yariyorHepsine cevapla demişim canım iç içe girdi , alıntılar aşağıda metinde vardı, alıntı kısmında da yoktu. Yazması bile ne karışık oldu yaalıntı eklenen çıkarılan yerde bir şey yoktu
Tam olarak böyle birşeyler canım. QUOTE yoktu yaniAnladim canim silme tusuyle siliniyor tek tek ya da uste geri al tusu var bazen oda ise yariyor
Bir de ekranin nasil acaba QUOTE yaziyor mu yoksa mesajlar arası mi bosluk var.
Anladim canim silme tusuyle siliniyor tek tek ya da uste geri al tusu var bazen oda ise yariyor
Bir de ekranin nasil acaba QUOTE yaziyor mu yoksa mesajlar arası mi bosluk var.
Iki halinide ekliyorum
Iki halinide ekliyorum
Afiyet olsun canımSlm canlar. Herkese iyi seneler diliyorum.
Sabah 07:30
1 dilim ekmek
1 parça peynir
6 zeytin
Öğle : 14:00
1 porsiyon mercimek yemeği
Ara : 15:00 1 muz
Akşam: 19:00
1 tavuk but fırında
2 küçük boy patates fırında
3 kaşık kuru patlıcan biber kizartma
Yeşil salata
2 litre su.
Leslie yapmaya niyetim var. Yaparsam yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?