Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Fazla bi artı yok canım haftaya güzel olur sıkma kendini wc ye çıkmamışsın normal kayısılı form çayını denedinmi hic bende etkisini hemen gösteriyor

31 Aralık Perşembe

Kahvaltı 09.00
1 haş yumurta
5 yeşil zeytin
1 kk süzme peynir
1 d tahıllı ekmek

Ara 11.30
1 havuç ve salatalık

Öğle 13.00
Lor peynirli salata
1 b ayran

Ara 15.30
2 mandalina
1 b ayran

Akşam 18.15
Tavuklu salata
1 kepçe yoğurt çorbası

Ara 20.00
Yoğurt kürü

Spor yok bugün

Afiyet olsun canm
Daha simdiden ayvayı yedin demek

Afiyet olsun canım

Canım hayırlı olsun. Karar vermene sevindim. Bir şekilde kontrol altına aldın. Bundan sonrası dikkat ederek geçer . Sağlıklı bir şekilde eski kilona inersin dert etme..

Bu alıntılar nasıl siliniyor acaba. İç içe geçti sile basınca olmuyor. Her seferinde sayfayı mı kapatmam lazım Zipzip- kaptanım, canım
Canim hepsine cevap verecek gibi alintilari ekle cevaplama kısmına. Sonra cevaplaya basmadan normal bir haffi siler gibi sil hepsini. Ben öyle yapiyorum

Sınıf öğretmeniyim ben oğlum da 8 aylık..
Ilk dönem ücretsiz izinde olup ikinci dönem çalışacaktım ama bakıcı bulmak zorunda kalacağız su dönemde de eve yabancı birini sokmak istemiyorum çok şükür durumumuz da yeterli diye ücretsize ayrıldım ...
O zamanları ben bilmiyorum ama 2008 mezunuyum ben..
Sen Kaç mezunusun??

Slm canlar. Herkese iyi seneler diliyorum.
Sabah 07:30
1 dilim ekmek
1 parça peynir
6 zeytin

Öğle : 14:00
1 porsiyon mercimek yemeği

Ara : 15:00 1 muz

Akşam: 19:00
1 tavuk but fırında
2 küçük boy patates fırında
3 kaşık kuru patlıcan biber kizartma
Yeşil salata

2 litre su.
Leslie yapmaya niyetim var. Yaparsam yazarım.

En doğru en sağlıklı kararı vermişsin asiyecim. Sağlıkla büyüt bebeğini inşallah.
Okula gitmese bile canlı derslerde arkadaşların evine mecbur bakıcı geliyor. Maddi sıkıntı çok olmuyorsa idare edersin. 1993 mezunuyum ben
Sen doğmadan öncedir Allah bilir. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim.

Canim hepsine cevap verecek gibi alintilari ekle cevaplama kısmına. Sonra cevaplaya basmadan normal bir haffi siler gibi sil hepsini. Ben öyle yapiyorum
Teşekkür ederim canım. Aslında bende sile basınca siliniyordu bu sefer bir karışıklık oldu. Belki internet kastı o an

Alıntı mi aldin canim
Alıntıdan cikar diyebilirsin
Hepsine cevapla demişim canım iç içe girdi , alıntılar aşağıda metinde vardı, alıntı kısmında da yoktu. Yazması bile ne karışık oldu ya alıntı eklenen çıkarılan yerde bir şey yoktu

Anladim canim silme tusuyle siliniyor tek tek ya da uste geri al tusu var bazen oda ise yariyor
Bir de ekranin nasil acaba QUOTE yaziyor mu yoksa mesajlar arası mi bosluk var.

Iki halinide ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20201231-195654_Chrome.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20201231-195647_Chrome.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 36
Tam olarak böyle birşeyler canım. QUOTE yoktu yani

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…