- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Tamam canım bugunluk yazma :)
Kestane kebapppKızlaarr napıyosunuz♀
Ben sadece kuruyemis yedim ama pismanimKızlar kızlar ne yaparsınız kızzzz yılbaşı die kaçamağın dibine vurmayinnn
Ne yapayim canim bos bos oturuyorumKızlaarr napıyosunuz♀
Kuruyemisten birşey olmaz KaptanimBen sadece kuruyemis yedim ama pismanim
Yedim aklına ne gelirse yedim ama pişman değilim yarın kaldığımız yerden devam kilom stabilBen sadece kuruyemis yedim ama pismanim
Valla ben sadece kuru kayısı ceviz incir yedimKızlar kızlar ne yaparsınız kızzzz yılbaşı die kaçamağın dibine vurmayinnn
Napim kuru kayısı form çayı bendedeKestane kebappp
Canım benim, sen neler yapıyorsun
Valla ben amca kızlarıyla oturuyorum cay falan içtik sekersiz tabi kacamak yok kaptanımNe yapayim canim bos bos oturuyorum
Sen ne yapıyorsun
Tqmam canımGünaydın
canım olur ama az olmasın belirli bir kalorinin altına düşmeden kendine göre ayarlarsın sen
Supersin canim ama kucuk bir odul yap bugun ya da yarin hak ettinValla ben sadece kuru kayısı ceviz incir yedim
Napim kuru kayısı form çayı bendedekestane yemedim akşam diye yarın ara öğünume sakladım bende
Valla ben amca kızlarıyla oturuyorum cay falan içtik sekersiz tabi kacamak yok kaptanım
Yarına kestane yerim kaptanım eşim yedi ben yarin yerim dedim yeterli benim içinSupersin canim ama kucuk bir odul yap bugun ya da yarin hak ettin
Dur daha gece yeni başlıyor tv de bisiler baslamadi bile oooo daha neler yiyecen senBen sadece kuruyemis yedim ama pismanim
Hic bisi yemem dahaDur daha gece yeni başlıyor tv de bisiler baslamadi bile oooo daha neler yiyecen sentatliyi gömdüm yanima arkadas arıom benden tarafa bakma bile kaptancım sen
Kanal d Çok güzel hareketleri gözüme kestirdim şimdilik trtdeki bir diziye popçu gülşen konuk olacakmis 00.00 da kızım ona bakacakmis illakiymiş :) öbür sorunu okuyamiom internetim çekmiyoHic bisi yemem daha
TV acmadim daha ama ne var izlenecek bilmiyorum :)
Kac tane yedin tatli :))
Tamam tamam hak ettin ödülü birsey demiyorumKanal d Çok güzel hareketleri gözüme kestirdim şimdilik trtdeki bir diziye popçu gülşen konuk olacakmis 00.00 da kızım ona bakacakmis illakiymiş :) öbür sorunu okuyamiom internetim çekmiyo
Maşallah canımm
Sağol tatlım. İyi seneler.Maşallah canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?