Allahina kurban be azme bak yarasın gülüm
Aferim kız sana iradene hayranımYarına kestane yerim kaptanım eşim yedi ben yarin yerim dedim yeterli benim için
Yeni yıla nasıl girersem öyle gider dedim. Bol sporlu 2021 olacak inşallah. İyi seneler.Allahina kurban be azme bak yarasın gülüm
Iyi yaptin Canım hayirli huzurlu bir sene olsun insallahYeni yıla nasıl girersem öyle gider dedim. Bol sporlu 2021 olacak inşallah. İyi seneler.
Hadi bakalim bugunu gormezden geliyoruzBen bu özel gün münasebetiyle menü paylaşmayacağım müsaadenizle. Heyecanlıyım. Biraz kestirip kalkıcam mutlaka. Uyuyarak girmem. Börek yedim
Börek yedin demek heeBen bu özel gün münasebetiyle menü paylaşmayacağım müsaadenizle. Heyecanlıyım. Biraz kestirip kalkıcam mutlaka. Uyuyarak girmem. Börek yedim
Bende de bu sorun var afedersin canım 10 gün wc ye çıkmadığım oluyo ve genelde de hep boyleyimdir bende bir care arıyorum kendimehaftada 5.6 demi evet de bana
işte güzel ilerlemenin sebebi bu bence....
kızlar yaaZipzip- @Felicio canım özellikler sizlerden bunu takım adına herkesten hepimizden bir şey rica edebilir miyim...
günlük mesela
bağırsak beslenmesi...
bağısak menüsü...
bağısak detoksu
ne derseniz deyin adına..
hatta 4 ocakta bunuda ayrı başlayalım oda olur (çünkü kampa katılan var katılmayan var)
bağırsak için günlük bişiler yapalım grupça.
bağırsak kampıda güzel isim hee:)
ne diyonuz canlar o yüzdende gitmiyo kilolar bence
siz daha bilgilisiniz bende biliklerimi paylaşırım elbette
Bende sabah bir şey yemedim akşama sakladımValla ben sadece kuru kayısı ceviz incir yedim
Napim kuru kayısı form çayı bendedekestane yemedim akşam diye yarın ara öğünume sakladım bende
Valla ben amca kızlarıyla oturuyorum cay falan içtik sekersiz tabi kacamak yok kaptanım
Teşekkürler canım bi gün için düzen bozmayayım dedim oyle alıştım ya ondanBende sabah bir şey yemedim akşama sakladım
Afiyet olsun Hatcemmm, yılbaşında bile form peşinde Haticem
Sen önceden ne iyi arkadaştın ya, şimdi bende menüde börek paylaşacam, böyle çirkinleşeceksen işimiz var seninleBörek yedin demek hee
Cirkinlesmiyorum canım güzelleşiyorum hattaSen önceden ne iyi arkadaştın ya, şimdi bende menüde börek paylaşacam, böyle çirkinleşeceksen işimiz var seninle
Bunları yemeden söylesen vazgeçerdim belki ama artık çok geç canım, üzerinden çok sular, çaylar geçtiCirkinlesmiyorum canım güzelleşiyorum hatta
Börek demek kalori demek
Kalori demek yag demek yağ demek
Kilo almak demek
Şakasına dedim canım öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?