Canim arada kaynamiyor da bayadir girmemisim simdi girdim gördüm hepinizi cok ozledim gercekten cok yoğunum derslerim ezberlerim var oyuzden giremiyorum hakkinizi helal edin aklimdasiniz hepLili muhtemelen sitede aktif olmadığın için etiket çok yapıyorum ama galiba görmüyorsun arada ya kayniyor ya bildirim gelmiyor
Tamam kaptanım merak etme sen düzenini yeniden oturtacagim yeni yeni yilini kutlarım bu aradaHosgeldin canim cok uzaklasma buralardan
Bugunluk sayalim o kadar yürümüşsün 50.082 oluyor toplami
Masallah yaa ne yaptin oyle
Başlangıcını bu kilodan alalim canim sorun yapmasınlar
2 hafta önce yaris yok diyordum yine yaris yapiyoruz
Gunaydin canim hosgeldin sende gelsene eski ekip toplandik
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın ablacım ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Geçmiş olsun canim
Başlangıcın hayirli olsun canim
Gunaydin canım ❤
Günaydın canim ❤
Gunaydin canim ❤
Gunaydin canım ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Canım harikasın tam da böyle bir şeye ihtiyacım vardı kaç gündür dikkat edemedim hiç toparlanmam gerek :)Yeni Yıl Kampı Listesi
Merhaba Canlar
Sizler için hazırladığım 7 günlük kamp listesi ektedir. Bizleri başarıya götürecek nokta öncelikle bizim kararlılığımızdır. Kamp menüsünü katılanlar miktarları kendine göre ayarlayabilir. Bu listeyi yapmak isteyenler bireysel olarak yapacağız. Bu sefer biraz free takılalım diyorum. İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz. Yine de takip isterseniz beni etiketleyebilirsiniz. Liste boyunca en az 1 saatlik istediğiniz bir sporu yaparsanız kilo vermenizi çok daha fazla hızlandıracaktır. Hali hazırda menülerde bulunan malzemelerin değişimi şöyle olabilir (yulaf yerine :keten tohumu veya küçük bir dilim ekmek
karabuğday ve maş fasulyesi yerine: bulgur, nohut, yeşil mercimek, barbunya vs olabilir meyve değişimi kış meyvelerinden elma mandalina vs kullanabilirsiniz )
Zipzip- @PAPATYAM @asysss @Tesnim1989 missadangel @madamhd Hepfitim @sleepy angel @Kirmizi pabuc D Dileksnr @icell_84 @Zeynolin44 @incibilal asliogretmen @birbeste @selensu82 @Kahvesel @Eliff Eylull @sudem34 @Nidsalii sonngulen Wilma11 @birazhuzurdu2008 @Sevincoz @Cordeliaa @Sevgi22884550 @Tutku44 @Elhan enerji_kusagi @Saricivcivcikcik
Ben bugün tartıldım ama yarın sabah şansımı yine deneyeceğim canım.Bildirim yapanlari yarin ekleyeceğim listeye
Yüzümü kizarttiniz yineBahanesi olanlara meşgul olanlara seni örnek göstermek lazım canım
Çok geçmiş olsun canım, Allah sağlıkla hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.Herkese selam
Musmutlu sağlıklı huzurlu bir yeni yıl diliyorum hepimize
Kuzenim düşük yaptı maalesef hepimiz çok üzüldük toparlanmasina yardım ediyoruz o yüzden hiç gelemedim buraya
Ama bundan sonra burda olacağım vermem gereken 7-8 kilo daha var
Öpüyorum sizleri
Hadi ya Bursa’ya gelin gittim deyince Ölr anladım demek bizim memlekete gelin geldinTamam canım benimki latife işte..
Ben sana söylerim zaten listeye gireceğim zaman..
Evet şimdi Bursa dayım...
Valla devlet yaptı hanım köylü onu..
Eşim polis..
Biz deli gibi tercih sonucunu Bursa beklerken ve isterken... bir baktık İzmir e tayinimiz çıkmış
Annemin evinde de oturmam diye büyük konuşmuşum...
Annemin Evinin nerdeyse her yerini yaptırdık oturuyoruz..
Tam Hanım köylü oldu benim kocam
Tabi yaninda öyle demiyoruz...
Çok şükür şanslıyız...
Evet öğretmenim
Ortak yönümüz çok...
tayini Benim memlekete cıktı canım...
Eşim aslen de Eskişehirli...
Oradaki akrabalarına da gitmisligimiz var...
Seviyorum oraları yaGemlik, Mudanya Bursa' nin en güzel ilçeleri. Gelirsen rahat edersin .
Afiyet olsun canım benimBunları yemeden söylesen vazgeçerdim belki ama artık çok geç canım, üzerinden çok sular, çaylar geçti
Şuan midemde bile olmayabilir
Alışkınım ben kilo alıp vermeye. Mezun olup olup dönüyorum. Yalama oldu iyice
Anladım şaka olduğunu ürkek ceylanım benim
Selam ❤Herkese selam
Kuzenim düşük yaptı maalesef hepimiz çok üzüldük toparlanmasina yardım ediyoruz o yüzden hiç gelemedim buraya
Öpüyorum sizleri
Afiyet olsun canım ❤menüm
Sabah : 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 dilim ekmek, maydonoz bir tutam
A.Ö 2 ceviz ve 2 kuru kayısı yeşil çay
Öğlen : 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 dilim ekmek, maydonoz bir tutam
Akşam : 1 kase tarhana çorbası, taze fasulye
A.Ö 1 avuç karışık kuruyemiş
Spor henüz bitmediZipzip-
Çok geçmiş olsun canım kuzenineHerkese selam
Öpüyorum sizleri
Hoşgeldin canım pazartesi kamp var gelsene çok özledim seniYüzümü kizarttiniz yinesuan iki kiloya yakin aldim galiba ama üzülüyorum biliyorumki araniza döndüğümde Rabbiminde izniyle yine veririz o kilolari simdi biraz toparlanmam lazim❤❤
Cok tesekkur ederim canim benim inaniyorum verecegim tabikisi deCanım hayırlı olsun. Karar vermene sevindim. Bir şekilde kontrol altına aldın. Bundan sonrası dikkat ederek geçer . Sağlıklı bir şekilde eski kilona inersin dert etme..
Tekrar hoşgeldin canimCok tesekkur ederim canim benim inaniyorum verecegim tabikisi de
Sağolasın, varolasın balımAfiyet olsun canım benim
Allah iyiliğini versin ya yalama oldu öylemi
Tatlişim bazen çekiniyor insan
şaka yapmayı severimde ben❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?