Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Lili muhtemelen sitede aktif olmadığın için etiket çok yapıyorum ama galiba görmüyorsun arada ya kayniyor ya bildirim gelmiyor
Canim arada kaynamiyor da bayadir girmemisim simdi girdim gördüm hepinizi cok ozledim gercekten cok yoğunum derslerim ezberlerim var oyuzden giremiyorum hakkinizi helal edin aklimdasiniz hep

Tamam kaptanım merak etme sen düzenini yeniden oturtacagim yeni yeni yilini kutlarım bu arada
Canım harikasın tam da böyle bir şeye ihtiyacım vardı kaç gündür dikkat edemedim hiç toparlanmam gerek :)

Bahanesi olanlara meşgul olanlara seni örnek göstermek lazım canım
Yüzümü kizarttiniz yine suan iki kiloya yakin aldim galiba ama üzülüyorum biliyorumki araniza döndüğümde Rabbiminde izniyle yine veririz o kilolari simdi biraz toparlanmam lazim❤❤

Çok geçmiş olsun canım, Allah sağlıkla hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.

Hadi ya Bursa’ya gelin gittim deyince Ölr anladım demek bizim memlekete gelin geldin

Afiyet olsun canım benim
Allah iyiliğini versin ya yalama oldu öylemi
Tatlişim bazen çekiniyor insan
şaka yapmayı severimde ben❤

Selam ❤
Çok geçmiş olsun canım kuzenine
Bizde öpüyoruz seni❤

menüm
Sabah : 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 dilim ekmek, maydonoz bir tutam
A.Ö 2 ceviz ve 2 kuru kayısı yeşil çay
Öğlen : 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 dilim ekmek, maydonoz bir tutam
Akşam : 1 kase tarhana çorbası, taze fasulye
A.Ö 1 avuç karışık kuruyemiş
Spor henüz bitmedi Zipzip-

Afiyet olsun canım ❤

Çok geçmiş olsun canım kuzenine gelmene çok sevindim

Yüzümü kizarttiniz yine suan iki kiloya yakin aldim galiba ama üzülüyorum biliyorumki araniza döndüğümde Rabbiminde izniyle yine veririz o kilolari simdi biraz toparlanmam lazim❤❤
Hoşgeldin canım pazartesi kamp var gelsene çok özledim seni

Canım hayırlı olsun. Karar vermene sevindim. Bir şekilde kontrol altına aldın. Bundan sonrası dikkat ederek geçer . Sağlıklı bir şekilde eski kilona inersin dert etme..
Cok tesekkur ederim canim benim inaniyorum verecegim tabikisi de

Afiyet olsun canım benim
Allah iyiliğini versin ya yalama oldu öylemi
Tatlişim bazen çekiniyor insan
şaka yapmayı severimde ben❤
Sağolasın, varolasın balım
Oldu valla, ayarı kaçtı bir kere

Has olduğun sürece bana özgürce şaka yapabilirsin, hakettiğimde kızabilirsin, eleştirebilirsin hepsine varım, hiç bozulmam ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…