Guzel eksi tebrik ederim canım
Günaydın canim baslangicin hayirli olsun diyelimKızlar günaydın şuraya tartı fotomu bırakıyorum ve utanarak kaçıyorum
Günaydın canim ❤Günaydın
Herkesin güzel dileklerinin kendine döndüğü bir yıl olsun
Ekside olman güzel canımGünaydın
Cuma günü 76.0 dı 75.7 giden 300 gram toplamda kendim gruba girmeden önce verdiklerimle 83,5 tan inmiş oldum 7,8 kilo 2020 de kaldı inşallah 10,7 kilo da ilk çeyrekte giderZipzip-
Korkmana gerek yokmuş eksin gayet güzel canım
Başlangıçın hayırlı olsun canım. Hızlı gelen hızlı gider verirsin canımKızlar günaydın şuraya tartı fotomu bırakıyorum ve utanarak kaçıyorum
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar
Sagol canımEksi olman güzel canım
Eksin güzel canım
Günaydın canm bi dahaki hafta eksileri görüceksin
Maşallah canım ya nazar degdırmeyelım çok güzel verıyorsun.ya ben çok kaçamak yapıyorum birde spor çok yapmıyorum belkı çok dıkkat edebılsem net 1.5 verırım ama bunada şükür. Eşim evdedyı çok şükür pazartesi işe başlıyo Insallah leslımıde yaparım. Erkek evde olunca olmuyo. Sureklı çalışıyo bilgisayar başında ses ıstemıyo bende kalıyorum öylece Buda vereceğim kiloyu etkılıyoYok yok eksin güzel az gelmesin sana
Benim fazlalık cok olduğu için bide metabolizma hızlı benim ondan canım
Sagol canım ya valla iyiki ktılmısım buraya harika kadınlarsınız. İşte biraz tezcanlıyım hemen vereyımde bitsın ıstıyorum ama tabı zamanla almadım kı hemen vereyim. Şu kaçamak işinide bi sonlandırabılsem varya harika olacak.Hatice 100 kusur kiloda birisi yani yuksek kilo sınıfında ve yağ oranı seninkinin kat ve kat üstünde asla kendini senden daha kilolu biriyle karşılaştırma sen kendi kilo grubundaki birisi için haftalık verilmesi gereken kiloyu çokta güzel veriyorsun sonuçta bizler yarış atı değiliz her hafta 3 kg 5 kg veremeyiz ki en sağlıklı olanı haftalık 500 ila 1000 kg arası vermek tatlım ve sen bu yolda cook güzel ilerliyorsun hiç motiveni düşürme sen sağındaki solundakini bırak kendi istikrarini koru enn kisa suredede fiit bir hatun olacaksın eminim ❤❤❤
Sagol kaptanımGuzel eksi tebrik ederim canım
Günaydın canim baslangicin hayirli olsun diyelim
Haftaya guzel eksiler goreceksin ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤Günaydınlarrr
Sağol canımMaşallah canım ya nazar degdırmeyelım çok güzel verıyorsun.ya ben çok kaçamak yapıyorum birde spor çok yapmıyorum belkı çok dıkkat edebılsem net 1.5 verırım ama bunada şükür. Eşim evdedyı çok şükür pazartesi işe başlıyo Insallah leslımıde yaparım. Erkek evde olunca olmuyo. Sureklı çalışıyo bilgisayar başında ses ıstemıyo bende kalıyorum öylece Buda vereceğim kiloyu etkılıyo
Kac günlük sonuclar var canim onun üzerinden paylasabilirsinKaptanımZipzip- canım ciğerim ben dün spor listesini nasıl düzenleyeceğimi bilemedim o yüzden paylaşmamıştım Ne yapayım
Şu Hatice kilolu kalıbını da aşarsak mükemmel olurHatice 100 kusur kiloda birisi yani yuksek kilo sınıfında ve yağ oranı seninkinin kat ve kat üstünde asla kendini senden daha kilolu biriyle karşılaştırma sen kendi kilo grubundaki birisi için haftalık verilmesi gereken kiloyu çokta güzel veriyorsun sonuçta bizler yarış atı değiliz her hafta 3 kg 5 kg veremeyiz ki en sağlıklı olanı haftalık 500 ila 1000 kg arası vermek tatlım ve sen bu yolda cook güzel ilerliyorsun hiç motiveni düşürme sen sağındaki solundakini bırak kendi istikrarini koru enn kisa suredede fiit bir hatun olacaksın eminim ❤❤❤
Günaydın canım ❤Günaydınlarrr
Tatlım kaçamaklar için diyet çipsler diyet çikolatalar atistirmaliklar var onlari deneyebilirsin en azından kalorileri düşük ayrıca kendini diyetteyim şu yasak bu yasak diye sınırlama mesela canın çikolata cektiyse erken saatte bir dilim ye ama asla akşam saatine denk gelmesin unutma yasak olan herşey cazip gelir insana ve ömrüm sonuna kadar diyet yapamayacağına göre en guzeli sağlıklı beslenmesi benimsemekSagol canım ya valla iyiki ktılmısım buraya harika kadınlarsınız. İşte biraz tezcanlıyım hemen vereyımde bitsın ıstıyorum ama tabı zamanla almadım kı hemen vereyim. Şu kaçamak işinide bi sonlandırabılsem varya
Şu Hatice kilolu kalıbını da aşarsak mükemmel olurbu bence hoş değil hepimiz yeme bozukluğu olan kilo sorunu yaşamış insanlarız net
Herkes kendi kulvarında sağlıklı bir şekilde kilosunu vermeye gayret etsin
.
Harikasın fistikKilo bildirimi
Geçen hafta = 72.4
Güncel = 71.6
Fark = 0.8
Yüzde = 1.105
Güzel eksi canımKilo bildirimi
Geçen hafta = 72.3
Güncel = 71.6
Fark = 0.7
Yüzde = 0.968
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?