Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın
Cuma günü 76.0 dı 75.7 giden 300 gram toplamda kendim gruba girmeden önce verdiklerimle 83,5 tan inmiş oldum 7,8 kilo 2020 de kaldı inşallah 10,7 kilo da ilk çeyrekte gider Zipzip-
Ekside olman güzel canım
Geçen hafta 78.800
Bugün 78.00
-800. Zipzip- kaptanım
Korkmana gerek yokmuş eksin gayet güzel canım
Kızlar günaydın şuraya tartı fotomu bırakıyorum ve utanarak kaçıyorum
Başlangıçın hayırlı olsun canım. Hızlı gelen hızlı gider verirsin canım

Yok yok eksin güzel az gelmesin sana
Benim fazlalık cok olduğu için bide metabolizma hızlı benim ondan canım
Maşallah canım ya nazar degdırmeyelım çok güzel verıyorsun.ya ben çok kaçamak yapıyorum birde spor çok yapmıyorum belkı çok dıkkat edebılsem net 1.5 verırım ama bunada şükür. Eşim evdedyı çok şükür pazartesi işe başlıyo Insallah leslımıde yaparım. Erkek evde olunca olmuyo. Sureklı çalışıyo bilgisayar başında ses ıstemıyo bende kalıyorum öylece Buda vereceğim kiloyu etkılıyo

Sagol canım ya valla iyiki ktılmısım buraya harika kadınlarsınız. İşte biraz tezcanlıyım hemen vereyımde bitsın ıstıyorum ama tabı zamanla almadım kı hemen vereyim. Şu kaçamak işinide bi sonlandırabılsem varya harika olacak.

Sağol canım
Güzel gidiyorsun canım sende kendine haksızlık etme benim fazlam çok ondan eminimki bende 70 lere 60 lara inince böyle olucam
Bu arada erkek evde olunca zor oluyo gercekten hiç sıkma kendini gayet güzel gidiyorsun tatlım

Şu Hatice kilolu kalıbını da aşarsak mükemmel olur bu bence hoş değil hepimiz yeme bozukluğu olan kilo sorunu yaşamış insanlarız net
Herkes kendi kulvarında sağlıklı bir şekilde kilosunu vermeye gayret etsin

Tatlım kaçamaklar için diyet çipsler diyet çikolatalar atistirmaliklar var onlari deneyebilirsin en azından kalorileri düşük ayrıca kendini diyetteyim şu yasak bu yasak diye sınırlama mesela canın çikolata cektiyse erken saatte bir dilim ye ama asla akşam saatine denk gelmesin unutma yasak olan herşey cazip gelir insana ve ömrüm sonuna kadar diyet yapamayacağına göre en guzeli sağlıklı beslenmesi benimsemek

Hatice yüksek kilo sınırında olan birisi buda tıbbi bir gerçek yani kimsenin yakıştırdığı yada uydurduğu bir kalıp değil vücut kitle indeksi diye bir şey var bende boyuma göre yüksek kilo sınırındayım yani kiloluyum bunda sorun ne tabiki 100 kg olan biriyle 80 kg olan birinin kiyaslanmamasi gerektiğini söylemek için onun yüksek kilo sınırında olduğunu söylemek gerek gereksiz alinganliklarla ortam kasmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…