Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kimleri görüyorum güzel bir eksiyle gelmişsin tebrik ederim canım

Yaaa dahada zayıf duruyordun orda gerçekten kilo verince fistik birşey olacaksın ❤❤❤
Evet öyle görünüyordum 60 65 gibi falan
Sıkı biraz vücudum keşke geri dönebilsem o zamanlara

Tamam sen kilolusun tıbbi olarak onu anlıyorum biz seni tanımıyoruz söylediklerin belki anlatmak istediklerini aşıyor tabirlerinle ortalığı farketmiyorsun ama sen kasıyorsun lütfen şu o kilolu muhabbetini bırakın ben böyle yaptığınızda arkadaşımız çok başarılı bir insan olduğu için kıskandığınızı düşünüyorum çünkü sende dediğin gibi kilolusun belki onun kemikleri kasları senden sağlamdır bunu bilemezsin burada tıbbi ölçüm yapmıyoruz bu alınganlık değil az ağzınızdan çıkanı bilin bir nevi geri bildirim

Kilo bildirimim
Geçen hafta : 60,6
Bu hafta : 60,4
Fark : - 200 gr
Yüzde : 0.33
Bu hafta yükselip alçaldım pek parlak değil ama buna da şükür,
Hedefime 400 gr la teyet geçmiş oldum
Zipzip-
Eksi gelmene çok sevindim canım hedefe ilerliyorsun bu hafta olmaz haftaya olur

Ya canim bu tarz mesajları özelden yazişsaniz ortam gerilmesin bir daha
Sen bir sey yazican başkası okuyacak baska bir yorum yazacak sonucda kalabalığız burada herkesin kendine göre fikri var
Ama inan burada ki negatiflik herkesi etkiliyor
Umarım yanlış.anlasilmam

Ben de yAzayım

Gercekten komiksin biliyormusun beni haticeyle yüzdede kapistirmaya kalkan sensin ne yapmaya çalıştığını biliyorum ama yanlış insana oynuyorsun tatlım ayrıca haticeyi neden kıskanayım ki benim tartılarım ortada insanın fikri neyse zikride odur
Ortamı kasanda sensin biz haticeyle gayet güzel iletişim kuŕabiliyoruz o birseyden rahatsız olursa kendisi dile getirebilir senin ne yapmaya çalıştığın ortada ama yemezler

Benim özelden yazışacağım bir şey yok

Günaydın ❤
yeni yılın ilk gününden

Kilo Bildirimi

25 Aralık 81.200

01 Ocak 80.00

Fark : 1200 gram

Yüzdelik Fark : 1,477 gram

Eki Görüntüle 2751594
Güzel eksi tebrik ederim canım ❤
Kilo bildirimim
Geçen hafta : 60,6
Bu hafta : 60,4
Fark : - 200 gr
Yüzde : 0.33
Bu hafta yükselip alçaldım pek parlak değil ama buna da şükür,
Hedefime 400 gr la teyet geçmiş oldum
Zipzip-
Guzel eksi yinede haftaya hedefine ulasacaksin ❤
Artilarin sebebi ne canim uykusuzluk mu cok takip edemedim
Canim yaniltmayayim cok bilmiyorum o diyeti
Ama serbest gun diyerek diyete uygun olmayan abarti seyler yemek dogru degil bence
Gecen cuma 66.4
Bu cum 65.1
Fark:1.3
Zipzip-
Guzel eksi tebrik ederim canim
Ay evettt söylemeyi unutmuşum Zipzip- görmüştür gerçi
Eee benden kaçar mi
Baslangic kilon hayirli olsun canim
Bu ricamı herkesden istiyorum
Herkes bu tarz mesajları.ozelden yazsin
Lütfeeeeeeeeen
Katiliyorum
Kaptanim wc gelir diye bekledim ama çıkamadım.Eki Görüntüle 2751630
Sabitim Zipzip-
Tamam canim

Anladığım kadarıyla kilolu tabiri kullanılmış tıbbi deyim olarak ifade etmek için. Kilolu olan kişi de alınır tarzı muhabbet dönmüş. Olumsuz birşey değil ki bu :) kiloluyum ben de ama zayıflarız, kilo bu alınır verilir. Bana deseniz kilolu vallahi hiç kızmam. Ki kızan oldu mu bilmem. Doktora bile gitseniz kilolu zayıf ayrımı yaparak diyet uyguluyor. Bence biz çok mutluyuz ve güzel güzel kilo vericez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…