Tebrikler canım güzel eksi
Teşekkür ederim canımmmmmÇok güzel eksi canım tebrikler
Bu kiloda hala eksi görmek de büyük başarı canım tebrikler
Kimleri görüyorum güzel bir eksiyle gelmişsin tebrik ederim canım
Yaaa dahada zayıf duruyordun orda74 kg idim orda
Evet öyle görünüyordum 60 65 gibi falanKimleri görüyorum güzel bir eksiyle gelmişsin tebrik ederim canım
Yaaa dahada zayıf duruyordun ordagerçekten kilo verince fistik birşey olacaksın ❤❤❤
Tamam sen kilolusun tıbbi olarak onu anlıyorum biz seni tanımıyoruz söylediklerin belki anlatmak istediklerini aşıyor tabirlerinle ortalığı farketmiyorsun ama sen kasıyorsunTatlım kaçamaklar için diyet çipsler diyet çikolatalar atistirmaliklar var onlari deneyebilirsin en azından kalorileri düşük ayrıca kendini diyetteyim şu yasak bu yasak diye sınırlama mesela canın çikolata cektiyse erken saatte bir dilim ye ama asla akşam saatine denk gelmesin unutma yasak olan herşey cazip gelir insana ve ömrüm sonuna kadar diyet yapamayacağına göre en guzeli sağlıklı beslenmesi benimsemek
Hatice yüksek kilo sınırında olan birisi buda tıbbi bir gerçek yani kimsenin yakıştırdığı yada uydurduğu bir kalıp değil vücut kitle indeksi diye bir şey var bende boyuma göre yüksek kilo sınırındayım yani kiloluyum bunda sorun ne tabiki 100 kg olan biriyle 80 kg olan birinin kiyaslanmamasi gerektiğini söylemek için onun yüksek kilo sınırında olduğunu söylemek gerek gereksiz alinganliklarla ortam kasmaya gerek yok
Sagol canimKimleri görüyorum güzel bir eksiyle gelmişsin tebrik ederim canım
Yaaa dahada zayıf duruyordun ordagerçekten kilo verince fistik birşey olacaksın ❤❤❤
Eksi gelmene çok sevindim canım hedefe ilerliyorsunKilo bildirimim
Geçen hafta : 60,6
Bu hafta : 60,4
Fark : - 200 gr
Yüzde : 0.33
Bu hafta yükselip alçaldım pek parlak değil ama buna da şükür,
Hedefime 400 gr la teyet geçmiş oldum
Zipzip-
Ya canim bu tarz mesajları özelden yazişsaniz ortam gerilmesin bir dahaTamam sen kilolusun tıbbi olarak onu anlıyorum biz seni tanımıyoruz söylediklerin belki anlatmak istediklerini aşıyor tabirlerinle ortalığı farketmiyorsun ama sen kasıyorsunlütfen şu o kilolu muhabbetini bırakın ben böyle yaptığınızda arkadaşımız çok başarılı bir insan olduğu için kıskandığınızı düşünüyorum çünkü sende dediğin gibi kilolusun belki onun kemikleri kasları senden sağlamdır bunu bilemezsin burada tıbbi ölçüm yapmıyoruz bu alınganlık değil az ağzınızdan çıkanı bilin bir nevi geri bildirim
Ben de yAzayımYa canim bu tarz mesajları özelden yazişsaniz ortam gerilmesin bir daha
Sen bir sey yazican başkası okuyacak baska bir yorum yazacak sonucda kalabalığız burada herkesin kendine göre fikri var
Ama inan burada ki negatiflik herkesi etkiliyor
Umarım yanlış.anlasilmam
Gercekten komiksin biliyormusun beni haticeyle yüzdede kapistirmaya kalkan sensin ne yapmaya çalıştığını biliyorum ama yanlış insana oynuyorsun tatlım ayrıca haticeyi neden kıskanayım ki benim tartılarım ortada insanın fikri neyse zikride odurTamam sen kilolusun tıbbi olarak onu anlıyorum biz seni tanımıyoruz söylediklerin belki anlatmak istediklerini aşıyor tabirlerinle ortalığı farketmiyorsun ama sen kasıyorsunlütfen şu o kilolu muhabbetini bırakın ben böyle yaptığınızda arkadaşımız çok başarılı bir insan olduğu için kıskandığınızı düşünüyorum çünkü sende dediğin gibi kilolusun belki onun kemikleri kasları senden sağlamdır bunu bilemezsin burada tıbbi ölçüm yapmıyoruz bu alınganlık değil az ağzınızdan çıkanı bilin bir nevi geri bildirim
Benim özelden yazışacağım bir şey yokYa canim bu tarz mesajları özelden yazişsaniz ortam gerilmesin bir daha
Sen bir sey yazican başkası okuyacak baska bir yorum yazacak sonucda kalabalığız burada herkesin kendine göre fikri var
Ama inan burada ki negatiflik herkesi etkiliyor
Umarım yanlış.anlasilmam
Güzel eksi tebrik ederim canım ❤Günaydın ❤
yeni yılın ilk gününden
Kilo Bildirimi
25 Aralık 81.200
01 Ocak 80.00
Fark : 1200 gram
Yüzdelik Fark : 1,477 gram
Eki Görüntüle 2751594
Guzel eksi yinede haftaya hedefine ulasacaksin ❤Kilo bildirimim
Geçen hafta : 60,6
Bu hafta : 60,4
Fark : - 200 gr
Yüzde : 0.33
Bu hafta yükselip alçaldım pek parlak değil ama buna da şükür,
Hedefime 400 gr la teyet geçmiş oldum
Zipzip-
Artilarin sebebi ne canim uykusuzluk mu cok takip edemedim
Canim yaniltmayayim cok bilmiyorum o diyetiZipzip- bişey sorucam
Ben şimdi 5-2 diyeti yapsam
Biliyosundur. İki gün üstüste gelmeyecek şekilde 500 kalori. Diğer günler sınırsız
O zaman da yediklerimden ceza alır mıyım? Yoksa Bugün serbest günüm diyebilir miyim? Ona göre yapayım
Guzel eksi tebrik ederim canim
Eee benden kaçar miAy evettt söylemeyi unutmuşumZipzip- görmüştür gerçi
Baslangic kilon hayirli olsun canim
KatiliyorumBu ricamı herkesden istiyorum
Herkes bu tarz mesajları.ozelden yazsin
Lütfeeeeeeeeen
Tamam canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?