Amin canım kötü bir yıldı 2020Geçen yıl bu saatlerde, yine yeni yildan yana güzel dileklerimiz hayallerimiz vardi başımıza nelerin geleceğini bilmeden. Bu yeni yılda korktuklarımızdan ve musibetlerden emin etsin bizi rabbim. Hayırlı huzurlu sağlıklı başarılı ve imanli bir yıl dilerim herkese
Amin. Hepimize inşallah.Eki Görüntüle 2751279
Herkesin yeni yilini kutluyorum 2021 in saglik ,mutluluk ve huzur getirsin
Iyi geceler diliyorum ❤❤❤
Teşekkürler iyi seneler...2021 yılı maskeyledeğil gülümseyen yüzümüzle endişeyle değil güvenle,özleyerek değil kavuşarak,dokunmadan değil sarılarak geçirebileceğimiz eskisi gibi ama
yepyeni bir yıl olsun.
Herkese mutlu yıllar
Amin inşallah.Yeni yıl hepimize sağlık huzur ve mutluluk getirsin inşaallah
İyi seneler.
Hoşbulduk. İyi seneler olsun.Selamlar herkese
2021 e Hoşgeldik
Amin canım. Hepimize inşallah.Geçen yıl bu saatlerde, yine yeni yildan yana güzel dileklerimiz hayallerimiz vardi başımıza nelerin geleceğini bilmeden. Bu yeni yılda korktuklarımızdan ve musibetlerden emin etsin bizi rabbim. Hayırlı huzurlu sağlıklı başarılı ve imanli bir yıl dilerim herkese
Sende bana yapabilirsin canımm her türlü şakayı açığımSağolasın, varolasın balım
Oldu valla, ayarı kaçtı bir kere
Has olduğun sürece bana özgürce şaka yapabilirsin, hakettiğimde kızabilirsin, eleştirebilirsin hepsine varım, hiç bozulmam ❤
Gizli gizli bideBak hele baaakkk
Seni hain rakip
Beni kendine gizli gizli rakip bellemis
Haha oleyyyHadi bakalim bugunu gormezden geliyoruz
Yarın menu paylasmayani sopayla kovalarım
Börek yedin demek hee
Heee sanki hiç mi hata yapmıcazCirkinlesmiyorum canım güzelleşiyorum hatta
Börek demek kalori demek
Kalori demek yag demek yağ demek
Kilo almak demek
Şakasına dedim canım öyle
Günaydın canım ❤Günaydın kızlarrrrr
Gunaydin canim ❤Günaydın kizlar güzel bir sene olsun guzel bir gun olur inşallah ❤❤
Tüm kalbimle amin diyorum güzel dileklerineGeçen yıl bu saatlerde, yine yeni yildan yana güzel dileklerimiz hayallerimiz vardi başımıza nelerin geleceğini bilmeden. Bu yeni yılda korktuklarımızdan ve musibetlerden emin etsin bizi rabbim. Hayırlı huzurlu sağlıklı başarılı ve imanli bir yıl dilerim herkese
Amiiiin canımCumanız mübarek olsun kızlar. Yeni yılınız da hayırlı olsun. Kötülükleri geçen senede bırakalım. Negatiflikler geçen senede kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?