Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkürler :) boşver o zaman

Ben bu takıma çok emek verdim sen komik bile değilsin maalesef
Ben Dilek le kimsenin yüzdesini kapıştırmadım senin iletişim dediğin monologtur

Ben bu takıma çok emek verdim sen komik bile değilsin maalesef
Ben Dilek le kimsenin yüzdesini kapıştırmadım senin iletişim dediğin monologtur
Gruba emek vermissin amenna buna saygı duyarız eyvallah ama bu senin hoşuna gitmeyen seylerin doğru olduğunu gostermiyor senden farklı düşünen herkese saldırı icersindesin lütfen ben seni görmezden geliyorum sende beni görmezden gelirsen ortada sorun kalmaz hadi hayirli günler

slm kizlar.ben geldim.ben ocak ayi hedefimi tutturamadim.kilomu heç söylemiyim
geçmis yaptim biraz.uzüldüm acikcasi.yazmak da istemiyorum da uzak kaldigim düsünülmesin diye ifade edeyim dedim.
grubumuzu cok seviyorum.kaptana hele bayiliyorum
ben bi süre liste yada kilo bildirimleri yapmicam ( yüzüm yok)
bu aralar kpss işini oturtmaya calisiyorum.bugun itibariyle yeniden rejime basladim.belli bi kiloya inip kendimden emin olmadan bildirim yapmiyim diyorum.
ama ara sira girer okurum.burayi cok seviyorum.
kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum ben gibi olanlara da Allahtan azim diliyorumamin yarabbim

Zipzip- ben kaptan yardımcısı olarak Denp in takımdan çıkarılmasını istiyorum.
Sebebi huzur bozması yorumlara saygısız oluşu. Bu duruma bir nokta koyalım.
Herkes birbiriyle anlasmak zorunda değil ki
Anlasamayan kac kisiler geldi gitti bu forumdan 2 yilimi verdim ben buraya
Simdiye kadar da takimdan kimseyi çıkarmadım bu denp olayı degil baskasida olsa cikarmam bu konuda uzgunum

Herkes birbiriyle anlasmak zorunda değil ki
Anlasamayan kac kisiler geldi gitti bu forumdan 2 yilimi verdim ben buraya
Simdiye kadar da takimdan kimseyi çıkarmadım bu denp olayı degil baskasida olsa cikarmam bu konuda uzgunum
Ben bu şekilde saygısız hareketleri görmezden gelerek davranamam, grubun yüzde kaygıları olduğunu bildiğimden daha fazla bu durumun üstüne gitmeyeceğim.
Kaptan yardımcılığı görevimi bıraktığımı buradan tüm arkadaşlarıma bildirmiş olayım.
Hepinize başarılar dilerim.

Ne gibi yuzde kaygilari varmis kimseyi de yuzdesi düşük bilmem ne diye daha takim disina istegi disinda çıkarmadım

Allah aşkıniza yapmayın paýlaşamadiginiz ne bende kendimi kötü hissediyorum ismimin alınmasından ben her söylenileni takmam kilolu desin obez desin ignelesin ya herkes kendine yakışanı yapar biz burda bi takımız hepimizin amacı belli durduk yere kendi keyfimizi kaçırmak için caba sarfediyoruz resmen fikir anlaşmazlığı olabiliyor sana normal gelen bana gelmeye biliyor ama yanlız değiliz takım da etkileniyor elif kaptanımda yapmayalım ne olur hepinizi seviyorum bundan 1 hafta öncesinde sohbetimiz ne güzeldi
Not= kimse uzerine alınmasın

Evet öyle görünüyordum 60 65 gibi falan
Sıkı biraz vücudum keşke geri dönebilsem o zamanlara
Kuzum senin çok güzel bir azmin var baksana 90 li sayılara bile geldin çok az kaldı o günleri gormene
Bu ricamı herkesden istiyorum
Herkes bu tarz mesajları.ozelden yazsin
Lütfeeeeeeeeen
Tabiki ❤
Tabiki cook güzel kilolar verecez kız buraya katıldığımda benim toTo göbek ayrı bir gezegendi ama şimdi birlestirdim gezegenleri

Felicio Denp H hatice kızlar lütfen tartışmayın keşke ağzımı açmasaydım. Ben Hatıce çok güzel kılo veriyo dıyorum her seferinde masallahda dıyorum hatıceyı hep taktır ettım sonuçta. Kendı verdığim kılo az dıye kılo veren herkese imreniyorum. Lütfen mesajlar yanlış anlaşılmasın ya çok üzülürüm. Bu kıskançlık degıl sonuçta hepımız aynı şey için emek veriyoruz. Tartışmayın lütfen.rica ediyorum

Utanacak birşey yokki canım bende buraya 76.6 ile başladım inaniyorum en kısa sürede vereceksin bu kilolari

Verırsın canım ya sıkma canını

Guzel eksi tebrik ederim canım

Günaydın canim baslangicin hayirli olsun diyelim
Haftaya guzel eksiler goreceksin ❤

Günaydın canim ❤

Ekside olman güzel canım

Korkmana gerek yokmuş eksin gayet güzel canım

Başlangıçın hayırlı olsun canım. Hızlı gelen hızlı gider verirsin canım
İnşallah kızlar çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…