- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
Teşekkürler :) boşver o zamanGüzel eksi tebrik ederim canım ❤
Guzel eksi yinede haftaya hedefine ulasacaksin ❤
Artilarin sebebi ne canim uykusuzluk mu cok takip edemedim
Canim yaniltmayayim cok bilmiyorum o diyeti
Ama serbest gun diyerek diyete uygun olmayan abarti seyler yemek dogru degil bence
Guzel eksi tebrik ederim canim
Eee benden kaçar mi
Baslangic kilon hayirli olsun canim
Katiliyorum
Tamam canim
Ben bu takıma çok emek verdim sen komik bile değilsin maalesefGercekten komiksin biliyormusun beni haticeyle yüzdede kapistirmaya kalkan sensin ne yapmaya çalıştığını biliyorum ama yanlış insana oynuyorsun tatlım ayrıca haticeyi neden kıskanayım ki benim tartılarım ortada insanın fikri neyse zikride odur
Ortamı kasanda sensin biz haticeyle gayet güzel iletişim kuŕabiliyoruz o birseyden rahatsız olursa kendisi dile getirebilir senin ne yapmaya çalıştığın ortada ama yemezler
Allah korusun . Boşver yarım saat hiç konulara girme, konular kapanır kendiliğindenCidden boyle giderseniz aksama takım kalmayacak bilginiz olsun
Tamam canim listeye duzenlerken ekleyeceğim
Gruba emek vermissin amenna buna saygı duyarız eyvallah ama bu senin hoşuna gitmeyen seylerin doğru olduğunu gostermiyor senden farklı düşünen herkese saldırı icersindesin lütfen ben seni görmezden geliyorum sende beni görmezden gelirsen ortada sorun kalmaz hadi hayirli günlerBen bu takıma çok emek verdim sen komik bile değilsin maalesef
Ben Dilek le kimsenin yüzdesini kapıştırmadım senin iletişim dediğin monologtur
Kusura bakma Kaptanim laf atılınca cevap vermek zorunda kaliyorumCidden boyle giderseniz aksama takım kalmayacak bilginiz olsun
Herkes birbiriyle anlasmak zorunda değil ki
Ben bu şekilde saygısız hareketleri görmezden gelerek davranamam, grubun yüzde kaygıları olduğunu bildiğimden daha fazla bu durumun üstüne gitmeyeceğim.Herkes birbiriyle anlasmak zorunda değil ki
Anlasamayan kac kisiler geldi gitti bu forumdan 2 yilimi verdim ben buraya
Simdiye kadar da takimdan kimseyi çıkarmadım bu denp olayı degil baskasida olsa cikarmam bu konuda uzgunum
Ne gibi yuzde kaygilari varmis kimseyi de yuzdesi düşük bilmem ne diye daha takim disina istegi disinda çıkarmadımBen bu şekilde saygısız hareketleri görmezden gelerek davranamam, grubun yüzde kaygıları olduğunu bildiğimden daha fazla bu durumun üstüne gitmeyeceğim.
Kaptan yardımcılığı görevimi bıraktığımı buradan tüm arkadaşlarıma bildirmiş olayım.
Hepinize başarılar dilerim.
Dönersin canım maşallah çok azimlisınEvet öyle görünüyordum 60 65 gibi falan
Sıkı biraz vücudum keşke geri dönebilsem o zamanlara
Kuzum senin çok güzel bir azmin var baksana 90 li sayılara bile geldin çok az kaldı o günleri gormeneEvet öyle görünüyordum 60 65 gibi falan
Sıkı biraz vücudum keşke geri dönebilsem o zamanlara
Tabiki ❤Bu ricamı herkesden istiyorum
Herkes bu tarz mesajları.ozelden yazsin
Lütfeeeeeeeeen
Tabiki cook güzel kilolar verecez kız buraya katıldığımda benim toTo göbek ayrı bir gezegendiAnladığım kadarıyla kilolu tabiri kullanılmış tıbbi deyim olarak ifade etmek için. Kilolu olan kişi de alınır tarzı muhabbet dönmüş. Olumsuz birşey değil ki bu :) kiloluyum ben de ama zayıflarız, kilo bu alınır verilir. Bana deseniz kilolu vallahi hiç kızmam. Ki kızan oldu mu bilmem. Doktora bile gitseniz kilolu zayıf ayrımı yaparak diyet uyguluyor. Bence biz çok mutluyuz ve güzel güzel kilo vericez.
Keske oyle olaydiKolay gelsin canımYeni yılda ritim tutuyorsun diyelim biz ona
Utanacak birşey yokki canım bende buraya 76.6 ile başladım inaniyorum en kısa sürede vereceksin bu kilolari
Verırsın canım ya sıkma canını
Guzel eksi tebrik ederim canım
Günaydın canim baslangicin hayirli olsun diyelim
Haftaya guzel eksiler goreceksin ❤
Günaydın canim ❤
İnşallah kızlar çok teşekkür ediyorumEkside olman güzel canım
Korkmana gerek yokmuş eksin gayet güzel canım
Başlangıçın hayırlı olsun canım. Hızlı gelen hızlı gider verirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?