Tabi gelecegim istemiyorsan gelmemAman Allahim migi ben senden kactim sen benle gelcen
Çok üzgünümKaptan yok giymiş attayaaaa o yoksa ben zaten yokum
Kaynanada olunca ye ye demeleri israr tuttuYapmışsın
Evet melesef öyle bana da israr ediyolar ama ben galip geliyorumKaynanada olunca ye ye demeleri israr tuttubörek yapmış da yemedım
Tatlı da yok
Ama en son pasta yapmış ben istemedim pastayı ye bişi olmaz dediler diyetteyim dedikçe işe yaramıyor söylememek lazım
Sen gel işte enerjin bize de yansır böylece ortamda gerilmez hem kaptanımız bizi bırakmaz azcik kafayı dinlesin gelir geriOrtaligi duzeltmeye gelcem sadece
Demi kız misss gibiOrtalıkta ne var ki mis gibi ortam
Anlamis degilim canim neyapmak istelineni herkes burda bir amaç icin var,beni görmezden gelenler var bende görmezden geliyorum hepsi bu herkes öyle yapmasi gerekiyo huzursuzluktan baska birsey degil,baska takima karsi yapilmis olsa anlicam kendi kendimizden olani vuruyoruzÇok üzgünüm
Biraz kafasını dinlesin
40 yılda bi yemek yiyorum kaynanamdaEvet melesef öyle bana da israr ediyolar ama ben galip geliyorum
O yüzden fazla gitmiyorum bende
Filiz ortamı beğenmiyorSen gel işte enerjin bize de yansır böylece ortamda gerilmez hem kaptanımız bizi bırakmaz azcik kafayı dinlesin gelir geri
Demi kız misss gibi
Ortammi var simdiFiliz ortamı beğenmiyor
Yok muOrtammi var simdi
Eskiden guzel bir 6.takim vardi sadece kilo vermekte hırslı olan şimdiYok mu
Bende anlamıyorum gerçekten bundan 2 Hafta önce falan biri gelmişti ne dediğini hatırlıyor musun sohbetiniz ve grubunuz çok güzel demisti o yüzden takipteyim falan yazmıştıAnlamis degilim canim neyapmak istelineni herkes burda bir amaç icin var,benimi görmezden gelenler var bende görmezden geliyorum hepsi bu herkes öyle yapmasi gerekiyo huzursuzluktan baska birsey degil,baska takima karsi yapilmis olsa anlicam kendi kendimizden olani vuruyoruz
Filiz ortamı beğenmiyor
Durulur kuzum sularOrtammi var simdi
Var demi kızYok mu
Yine olur gülüm düzelir takimEskiden guzel bir 6.takim vardi sadece kilo vermekte hırslı olan şimdi
❤❤❤❤❤
Sen alinmazken neden senin ustunden gitti bu durum anlamis degilimBende anlamıyorum gerçekten bundan 2 Hafta önce falan biri gelmişti ne dediğini hatırlıyor musun sohbetiniz ve grubunuz çok güzel demisti o yüzden takipteyim falan yazmıştı
Fazla kalmadı yani aktifligimize sohpetimize falan yetişemedi cıktı
Simdiki durum çok utanc verici üzücü bi durum sohpetlerde tartısmalardan başka bişey yok şu son günlerde
bi an önce silkelenip kendimize gelmemiz lazım
Ah bende bi anlasam bence amaç farkli amaca ulaşmak için kullanıldım sanki bilmiyorumSen alinmazken neden senin ustunden gitti bu durum anlamis degilim
Ben alirim bir adet deliEvet talibimlerimi ariyorumsende gelcenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?