Kaptankm sen neler diyorsun..Hic birsey yoluna girmez uzgunum
Ben cok kotu davranmisim herkese
O zaman geri gidiyorumŞeyyyyyy ben sen gel diye şeyetmistim
Ahaha 85,8 beni geçemedin kiZipzip- ben uzun zaman sonra, diyete büyük bir azimle başladım. Ben tam 85,8 e ulaşırken gidiyorum diyorsun. Lanetli kilomudur anlamadım. Kimse gitmiyor. Gerekirse ben giderim. Oturun oturduğunuz yerde yaaaa
Sen gel haftaya kadar neolcagi belli olmaz bana tükürdüğümü yalatiyosun bak bana degerimi bilO zaman geri gidiyorum
Kotu davrandi olarak demeyelim canim o bile yanlis anlasildiKaptankm sen neler diyorsun..
Yapma Allah aşkına bırakma bu takımı ...
Bu takım senle güzel..
Sen tatlı dilli güler yüzlüsun..
Kime kötü davranmışsın o çıksın karşımıza...
Cevabını verelim
Bu mesaja susuyorum sadece bilirsinki cok seyler soylerimKotu davrandi olarak demeyelim canim o bile yanlis anlasildi
Uyeler arasi tercihim olmus ,yuzdeye onem vermisim uzar gider neyse ben kendimi daha fazla uzmek istemiyorum
Takimda kalıyorum ama tek sartla kalacağım canim huzur bozulmasin
Bak sen şunlara ayıp ayıp...Kotu davrandi olarak demeyelim canim o bile yanlis anlasildi
Uyeler arasi tercihim olmus ,yuzdeye onem vermisim uzar gider neyse ben kendimi daha fazla uzmek istemiyorum
Takimda kalıyorum ama tek sartla kalacağım canim huzur bozulmasin
Canım sudem34 tatlı yarışçım bitsin bence lütfen herkes bi modunu yükseltsin kilosu az olan da çok olan da emek veriyoruz yorumlarla birbirimizi destekliyoruz ne oldu ya kesin nazar değdi bize 1.ilk yakışır lütfen amaSelam kızlar.
Kendimi artık buraya ait ve mutlu hissetmiyorum.
Onca emeğin bir anda çöp olması üzücü.
Kendinize iyi bakın.
Şutlama işini bana birakBak sen şunlara ayıp ayıp...
Senin Herkese karşı tavrın aynı ki..
Ayrımcılık yapacak son kişisin sen...
Şartını söyle canım...
Insanlar ona göre davransın
Yoksa aykırı mı davrandı hemen sutlansin
Önüne paspas oldum daha neyapayimZipzip- bak kız kendini feda etmiş senin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?