Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hic birsey yoluna girmez uzgunum

Ben cok kotu davranmisim herkese
Kaptankm sen neler diyorsun..
Yapma Allah aşkına bırakma bu takımı ...
Bu takım senle güzel..
Sen tatlı dilli güler yüzlüsun..
Kime kötü davranmışsın o çıksın karşımıza...
Cevabını verelim

Kotu davrandi olarak demeyelim canim o bile yanlis anlasildi
Uyeler arasi tercihim olmus ,yuzdeye onem vermisim uzar gider neyse ben kendimi daha fazla uzmek istemiyorum
Takimda kalıyorum ama tek sartla kalacağım canim huzur bozulmasin

Uyeler arasi tercihim olmus ,yuzdeye onem vermisim uzar gider neyse ben kendimi daha fazla uzmek istemiyorum
Bu mesaja susuyorum sadece bilirsinki cok seyler soylerim

Bak sen şunlara ayıp ayıp...
Senin Herkese karşı tavrın aynı ki..
Ayrımcılık yapacak son kişisin sen...
Şartını söyle canım...
Insanlar ona göre davransın
Yoksa aykırı mı davrandı hemen sutlansin

Can kızlar artık negatif muhabbetleri 2020 de bıraktık herkes vücudunu sağlık durumunu kendi biliyor ve ona göre davranıyordur diye düşünüyorum biz menülerimize sporumuza bakalım onun için hırslanmaya tatlı çekişmelere devam edelim unutmayalım ki Burda menümüz ve sporumuzu sorumluluk almış kaydeden emek veren kaptan ve yardımcıları var uzatmayalım da Zipzip- N Nidsalii Felicio aklıma gelmeyen emek veren herkese teşekkür edelim Go on 6.grup tesadüfen girdiğim güzel ortamın bozulmasını istemiyorum ben bile geriliyorum her girdiğimde gerek yok öpüldünüz

Selam kızlar.
Kendimi artık buraya ait ve mutlu hissetmiyorum.
Onca emeğin bir anda çöp olması üzücü.
Kendinize iyi bakın.
Canım sudem34 tatlı yarışçım bitsin bence lütfen herkes bi modunu yükseltsin kilosu az olan da çok olan da emek veriyoruz yorumlarla birbirimizi destekliyoruz ne oldu ya kesin nazar değdi bize 1.ilk yakışır lütfen ama

Şutlama işini bana birak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…