Herkes deli ariyo sanirim takima hunimi gecirip gideyimSen bizimsin vermeyiz
Huni alcaktin sozde bana daHerkes deli ariyo sanirim takima hunimi gecirip gideyim
Kafama göre bulamadimki napayimHuni alcaktin sozde bana da
Kuzum inan ne senin verdiğin kiloda bir gözüm var nede seninle bir derdim ki seni sürekli takdirde ediyorum ve biz seninle iletişim kuŕabiliyoruz söylediğim birseye kirilirsan bunu sen dile getirebilirsin bende özrümu dilerim yolumuza devam ederiz özür dilemekle dil aşınmaz ama bu üçüncü dördüncu kişilerin ortaya farklı şeyler atması durumu bu hale getirdi öyle bir konuma getirdilerki ben seni kıskanıyor oldumBende anlamıyorum gerçekten bundan 2 Hafta önce falan biri gelmişti ne dediğini hatırlıyor musun sohbetiniz ve grubunuz çok güzel demisti o yüzden takipteyim falan yazmıştı
Fazla kalmadı yani aktifligimize sohpetimize falan yetişemedi cıktı
Simdiki durum çok utanc verici üzücü bi durum sohpetlerde tartısmalardan başka bişey yok şu son günlerde
bi an önce silkelenip kendimize gelmemiz lazım
Sen alinmazken neden senin ustunden gitti bu durum anlamis degilim
Biraz öyle oldu gibi canımAh bende bi anlasam bence amaç farkli amaca ulaşmak için kullanıldım sanki bilmiyorum
Trendyol pahali diyolaaaaTrendyola bakim bi hele
Zeynolinin kardeşini mi diyorsunBende anlamıyorum gerçekten bundan 2 Hafta önce falan biri gelmişti ne dediğini hatırlıyor musun sohbetiniz ve grubunuz çok güzel demisti o yüzden takipteyim falan yazmıştı
Fazla kalmadı yani aktifligimize sohpetimize falan yetişemedi cıktı
Simdiki durum çok utanc verici üzücü bi durum sohpetlerde tartısmalardan başka bişey yok şu son günlerde
bi an önce silkelenip kendimize gelmemiz lazım
Biliyorum canım inan böyle birşeyi hic aklımın ucundan dahi gecirmedim yaniKuzum inan ne senin verdiğin kiloda bir gözüm var nede seninle bir derdim ki seni sürekli takdirde ediyorum ve biz seninle iletişim kuŕabiliyoruz söylediğim birseye kirilirsan bunu sen dile getirebilirsin bende özrümu dilerim yolumuza devam ederiz özür dilemekle dil aşınmaz ama bu üçüncü dördüncu kişilerin ortaya farklı şeyler atması durumu bu hale getirdi öyle bir konuma getirdilerki ben seni kıskanıyor oldumböyle bir saçmalık olabilir mi bizim hırsımız diğer takımları sollamak haftanin birinciligini takımımıza getirmek neden birbiirmizle bir yarış içinde olalım ki
nokta atışı yapiyorsun
Biraz öyle oldu gibi canım
Yok aylin di ismiZeynolinin kardeşini mi diyorsun
❤❤❤❤ düzeliriz gulum grup olarak o azim var bizdeBiliyorum canım inan böyle birşeyi hic aklımın ucundan dahi gecirmedim yani
Hepimizin amacı belli
Kendi kendimize bitirmeye çalışıyoruz grubu böyle birşey olamaz ya
Ağzına sağlık nede güzel demissin ❤❤Gerçekten ortada bi sorun da yok
Iletisim cok güzel Maşallah
Ben 1 hafta internet olmayinca girmedim herseyden bihaberim
Zaten olmasin da haberim istemiyorum
Baya bi Fransız kaldim kaynağı nedir ne degildir
Ama bunu konusmak yerine kaptanimizi da üzmeden önümüze bakalim
Konu her neyse unutulsun acmak isteyen lutfen ozelden acsin ben 3.takimdan baska yerde yapamam diyordum bu takim ben ön yargımi kırdı
Bu sizin ve kaptanimizinZipzip- sayesinde
Lütfen önümüze bakalim geçmişte takilmayalim
Herkesi seviyorum
Ve kimse amacimizin zayiflamak oldugunu SISMAN oldugumuz icin bu platformda olduğumuzu unutmasın ve herkes kendi adına eger bi laf varsa savunsun
Haksizlik olmadigi sürece kaptan dışında kimse müdahale etmesin
Takım isini karı koca iliskisi gibi düşünün
3.sahislar her zaman huzur bozar ❤❤
Hsst kimse bir yere gitmiyor sende hepimiz burdayiz ve bomba gibi geliyoruz diğer takımlar korksun bizdenZipzip- ben uzun zaman sonra, diyete büyük bir azimle başladım. Ben tam 85,8 e ulaşırken gidiyorum diyorsun. Lanetli kilomudur anlamadım. Kimse gitmiyor. Gerekirse ben giderim. Oturun oturduğunuz yerde yaaaa
Bu mesaji kaciramam
Şeyyyyyy ben sen gel diye şeyetmistimBu mesaji kaciramam
Herkes de sahit haftaya listedesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?