Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben Kaptan-ı çok iyi anlıyorum
Onun kendınce sorunları olduğu
2 senedir 6 takımla uğraşıyor emek veriyor takım için KPSSyi atanamadı Gayet çok iyi anlıyorum onu atanmak istıyor işi olsun istıyor bence kaptanıma anlayış ve saygı gösterelim kızlar

En doğru kararı verdin canim

Gerçekten atanmak isteyen iş için bekleyen herkese Allah yardım etsin inşallah bende 2 aydır buralardayım pek bilemiyorum durumları ama emeğini görüyorum tabiki kendi adıma kimseyi kırmayı üzmeyi heleki hiç göremeyip helalleşmeyeceğim insanları asla istemem herkes olaya böyle baksın önüne baksın artık bence bu muhabbetleri de kapatalım hep birlikte kimse bence kendini anlatmak dışında bir derde sahip değildi her üye gayet kaliteli ve güzel gidiyoruz kaptanın da dediği gibi hiç açmayalım

Kilo vermeye odaklayalım

Kaptanim yola devam ❤❤

4+2+1
Sabah 8.30
1 lt limonlu ballı şu
Saat 10.30
Rafadan yumurta + peynir + 3 yk yoğurt 2 yk yulaf + 1tk chia ve keten tohumu + 1 bardak zencefil çayı
Saat 14.00
4 yk patates püresi + 1 su bardağı et suyu ( limon pul biber ekli) + 1 yk havuç 1 yk kabak püresi
Saat 15.30
Bir bardak sıcak limonlu su + 10 tane fındığın
Tozu
3 lt su 1 sade soda + 2 kupa zencefil çayı
Zipzip-

Canım kaptanım

Afiyet olsun
10,4 kg verdim.canim
Helal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…