Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayırlı akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 08.00 büyük su bardağı limonlu su
Kahvaltı 09.30 2 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates salatalık 2 tane biber 1 dilim ekmek

Öğle 13.00 1 kepçe mercimek çorbası 4 tane köfte 1 tabak salata yağsız tuzsuz

15.00 1 bardak kefir
16.00 türk kahvesi 1 çk hindistan cevizi yağı ile yaptım 2 tane kuru kayısı 2 tane kestane

Akşam 18.20 7 yemek kaşığı kıymalı kabak yemegi 3 yemek kaşığı pilav 1 bardak ayran

21.00 2 bardak şekersiz çay 2 tane incir yerim
4 litre su

Afiyet olsun

Helal
Tesekur ederim cnm
Afiyet olsun gülüm:)

Ama birinci olacak gibiyiz
Ya gerçektenmi hadi inşallah merak ettim
Afiyet olsun canım şu hind. yağına geçiş yapamadım birde aspir yağı aklımda sporla iyi yağ yakılıyormuş onla da

Afiyet olsun
Afiyet olsun

Afiyet olsun

Ya gerçektenmi hadi inşallah merak ettim

Afiyet olsun canım şu hind. yağına geçiş yapamadım birde aspir yağı aklımda sporla iyi yağ yakılıyormuş onla da
Teşekkürler canım kahveyle güzel oluyo seviyorum
bi arkadaş 1 ay önce alıcam diyordu aspir yagini onunla konuşayım istersen sonra al alırsanda

Menüm
Sabah: Yine haşlanmış yumurta zeytin o benim aşkım 7 tane, 1 dilim ekmek, kuymak 1 kaşık, patates kızartma 3 5 tane, domates salatalık
Öğlen: mandalina ince bir dilim ayva
A.Ö: 3 badem 2 kaju 2 fındık
Akşam: kıymalı ıspanak yemeği, 2 biber dolması, 1 kaşık makarna
Sporum yapmadım henüz umarım yaparım
Zipzip-

Teşekkürler canım kahveyle güzel oluyo seviyorum
bi arkadaş 1 ay önce alıcam diyordu aspir yagini onunla konuşayım istersen sonra al alırsanda
Valla sorarmısın beralife diye bir site duyuyorum ordan alıyor takip ettiğim biri spordan önce bir kaşık içip başlıyordu 20 30 dk sonra denemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…