Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlar Ne ver ne yok? Anlayım die okuyayım dedim ama 100 sayfa yazmışsınız,vazgeçtim Özetlemeyin de gene konular açılmasın.Cahillik mutluluktur.
Yalnız ben 2 gündür yiyorum
Hosgeldin canim
Yarindan itibaren dikkat etmeye devam bosver gecmisi õnūmūze bakalim

Bugun sadece 11 de kahvalti yaptim
Biraz peynir
5 zeytin
Yumurta salatasi
Maydanoz
Domates salatalik
1 dilim ekmek

Belki sonra hafif biseyler yerim
Dun yemegi biraz kacirdim kuruyemiste yedim agir gelmis olabilir uzun zamandan sonra birden yiyince
Kuzum en azından bir tas çorba iç mideni rahatlatır

Hosgeldin canim
Yarindan itibaren dikkat etmeye devam bosver gecmisi õnūmūze bakalim

yeme kuzum yeme düzene gir tekrar :)
Teşekkür ederimm kızlarrr,dünden kalanları yedim bitirdim Çöp tenekesi işlemimi tamamladığıma göre öğütme işlemime de başlayabilirim sanırım
Tükürdüğümü yalamaya geldim Son olaylar ne bilmiyorum ama sanki takım normale dönmüş gibi . Eğer kaptan da uygun görürse aranızdayım Zipzip-

Selam kızlar Ne ver ne yok? Anlayım die okuyayım dedim ama 100 sayfa yazmışsınız,vazgeçtim Özetlemeyin de gene konular açılmasın.Cahillik mutluluktur.
Hosgeldin canim yeniden yarindan itibaren menulerini bekliyorum yilbasi da bitti

Canım
Kizlar ben bugun 1000 adim attim sadece õgleden sonra sag tarafima anlamsiz bir agri girdi yattim hep simdi daha iyiyim cok sukur
Geçmiş olsun canım dinlen biraz
Selam canım hoşgeldin
Yeme işini Düzene sokarsın sen
Olabilir canım Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…