Geçmiş olsun gülüm dikkat et kendineKizlar ben bugun 1000 adim attim sadece õgleden sonra sag tarafima anlamsiz bir agri girdi yattim hep simdi daha iyiyim cok sukur
Hosgeldin canimSelam kızlarNe ver ne yok? Anlayım die okuyayım dedim ama 100 sayfa yazmışsınız,vazgeçtim Özetlemeyin de gene konular açılmasın.Cahillik mutluluktur.
Yalnız ben 2 gündür yiyorum
Kuzum en azından bir tas çorba iç mideni rahatlatırBugun sadece 11 de kahvalti yaptim
Biraz peynir
5 zeytin
Yumurta salatasi
Maydanoz
Domates salatalik
1 dilim ekmek
Belki sonra hafif biseyler yerim
Dun yemegi biraz kacirdim kuruyemiste yedim agir gelmis olabilir uzun zamandan sonra birden yiyince
Allah razi olsun dinleniyorumGeçmiş olsun gülüm dikkat et kendine
Agridan canim istemediKuzum en azından bir tas çorba iç mideni rahatlatır
Selam kızlarNe ver ne yok? Anlayım die okuyayım dedim ama 100 sayfa yazmışsınız,vazgeçtim Özetlemeyin de gene konular açılmasın.Cahillik mutluluktur.
Okadar takla attim sevine sevine bunami sevindin
Yeme kuzum yeme
Hosgeldin canim
Yarindan itibaren dikkat etmeye devambosver gecmisi õnūmūze bakalim
Teşekkür ederimm kızlarrr,dünden kalanları yedim bitirdimyeme kuzum yeme düzene gir tekrar :)
E napalım başka türlü gireceğin yoktuOkadar takla attim sevine sevine bunami sevindin
Hosgeldin canim yeniden yarindan itibaren menulerini bekliyorum yilbasi da bittiSelam kızlarNe ver ne yok? Anlayım die okuyayım dedim ama 100 sayfa yazmışsınız,vazgeçtim Özetlemeyin de gene konular açılmasın.Cahillik mutluluktur.
Tövbe estağfurullahE napalım başka türlü gireceğin yoktu
Konu her neyse bilmiyorum ama Sen niye bırakıyorsun huzur bozan kimse yol ver gitsin kaptanim sıkma tatlı canını amaci kilo vermek isteyen kalır huzur bozup polemik yaratan giderBirakiyorum herkesin istedigi olsun
Iyi ki kalan son pastayı da yemişim yaf,aklım onda kalacaktıHosgeldin canim yeniden yarindan itibaren menulerini bekliyorum yilbasi da bitti
Konuyu bilme kapandi bitti:))Konu her neyse bilmiyorum ama Sen niye bırakıyorsun huzur bozan kimse yol ver gitsin kaptanim sıkma tatlı canını amaci kilo vermek isteyen kalır huzur bozup polemik yaratan gider
Canım
Geçmiş olsun canım dinlen birazKizlar ben bugun 1000 adim attim sadece õgleden sonra sag tarafima anlamsiz bir agri girdi yattim hep simdi daha iyiyim cok sukur
Selam canım hoşgeldinSelam kızlarNe ver ne yok? Anlayım die okuyayım dedim ama 100 sayfa yazmışsınız,vazgeçtim Özetlemeyin de gene konular açılmasın.Cahillik mutluluktur.
Olabilir canım Afiyet olsunSeBugun sadece 11 de kahvalti yaptim
Biraz peynir
5 zeytin
Yumurta salatasi
Maydanoz
Domates salatalik
1 dilim ekmek
Belki sonra hafif biseyler yerim
Dun yemegi biraz kacirdim kuruyemiste yedim agir gelmis olabilir uzun zamandan sonra birden yiyince
Heee sayende birinci olduk1. Likmi geldi ayağım uğurlu geldi desene
Heee sayende birinci olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?