- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Süpersinnn canım benimmmSağol tatlişim benim
Durmak yok son gaz devam bu hafta biraz dinlenirim ama
Biz harika bir takımız
Free listenin kuralı yook zaten canim fazla ciksanda alirizKaptanımmm ben de pzt tartılayım,fazla da çıksam al beni free listeye.Tartı paylaşmayınca da olmayorBen de 300-500 yavaş yavaş verim inşallahh, gaza geldim ortam şenlik olunca
Insallah canim benim bende cok inanıyorum ❣❣Selam kizlar
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Kmsl Hnd ūzūlme canim cok guzel kilolar verecegiz hep birlikte biz sağlam bir takïmiz
Ayyy cok guzel bir haberrCok yorucu bir gundu ama birinci olduk yeni yılın ilk birincisi tebrik ediyorum kizlar
Hee iyi o zamannn.Free listenin kuralı yook zaten canim fazla ciksanda aliriz
Sağol güzel düşüncelimSüpersinnn canım benimmmBi hafta fazla bi hafta az derken, yavaş yavaş vücudu da zorlamadan bir bakmışsın 60 kilosunn .Ve bunu bu yıl yaşayacağız Allah'ın izniyleee
Teşekkür ederiz canımm
Olsun canim yilbasida bitti artık haftada kucuk bir kacamak yaparsin seninle 70 i göreceğizHee iyi o zamannn.Fazla çıkacağım kesin de bakalım ne kadar fazla
Masallah yaa benim yerimden kalkacak halim yokKızlar kızlar yüreğim sızlarbenim sipa uyuyorken gideyimde bugunki egzersizi yapayim hedefe giden yolda tam gaz devam keeee
Niye ben seni hep buradaymışsin gibi hissediyorum.Teşekkür ederimm kızlarrr,dünden kalanları yedim bitirdimÇöp tenekesi işlemimi tamamladığıma göre öğütme işlemime de başlayabilirim sanırım
Tükürdüğümü yalamaya geldimSon olaylar ne bilmiyorum ama sanki takım normale dönmüş gibi . Eğer kaptan da uygun görürse aranızdayım Zipzip-
Ekmek fazla oldu diyip geçmek yokKizlar menumu de yazayimmm
Sabah
2 dilim pide ekmek
3 carql aucuklu yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Cay
Ara
1 armut
Aksam
Menemen (ekmek birwz fazla.oldu)
Yesillik
Ara
Turk kahvesi
Ara
Cay
10 badem 10 findik
Su 2 litre
Afiyet olsun canımKizlar menumu de yazayimmm
Sabah
2 dilim pide ekmek
3 carql aucuklu yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Cay
Ara
1 armut
Aksam
Menemen (ekmek birwz fazla.oldu)
Yesillik
Ara
Turk kahvesi
Ara
Cay
10 badem 10 findik
Su 2 litre
Hay maşallahKızlar kızlar yüreğim sızlarbenim sipa uyuyorken gideyimde bugunki egzersizi yapayim hedefe giden yolda tam gaz devam keeee
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com Denp musait oldugunda buraya birincilik sirrini yazman gerekiyor canim
D Dileksnr tebriklerCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 707. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (6.TAKIM) ==> % 1.271
2. (4.TAKIM) ==> % 1.136
3. (9.TAKIM) ==> % 1.060
BİREYSEL DERECELER
1.Denp ==> %3.919==>6. TAKIM
2. Aylakkadin[/USER] ==> %==> 4. TAKIM
3. D Dileksnr ==> %3.245==> 6. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
pamukskr ==> -%1.372==> 4. TAKIM
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?