Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Takımımızı tebrik ederim kızlar

Kaptanimi ve takım arkadaşlarımı tebrik ederim.

Niye ben seni hep buradaymışsin gibi hissediyorum.
Yok muydun burada
15 ekimden beri burdayım ama canım ama son 2 hafta calkantılı geçti. Önce sağlık sebeplerinden ana listeden çıktım,snra da küçük birkaç problem oldu.Arada gittim geldim yani.Hep geldiğim zamana dek geldiysen belki de hep burdayımdır

Geçmiş olsun.
Geçti mi
Son iki hafta ben de çok bakamadım zannedersem.. daha çok görüşme ümidiyle

Iyi geceler kizlar ben bugun erken cikiyorum ❤❤
Eksik menuleri bekliyorum
Yarin tablo hazırlayacağım
İyi geceler

Kahvaltı 11.00
3 zeytin
1 dilim börek (dünden kalma valla zorla yedim iştahım yoktu.
1 haşlanmış yumurta
2 fincan çay

Akşam
Fırında sebzeli tavuk
1 dilim çavdar ekmeği
Salata
Çorba

su
2 şimdiye kadar ama geçer 2 litreyi

spor
4.000 adım 60 puan
N Nidsalii

Afiyet olsun canım güzel menü
Kizlar ben bugun 1000 adim attim sadece õgleden sonra sag tarafima anlamsiz bir agri girdi yattim hep simdi daha iyiyim cok sukur
Geçmiş olsun canım dinlen geçer inşallah çabuk
Cok yorucu bir gundu ama birinci olduk yeni yılın ilk birincisi tebrik ediyorum kizlar
Yaaa çok mutlu oldum ben
Afiyet olsun güzel menü

Tebrik ediyorum 6.grup harika oldu bu hepimiz için iyi bir motivasyon bu sırayı bırakmayız artık biz

Sağol canımm,çok bişeyim yokmuş tiroid çarpmış biraz da vitamin eksikliği vs ama iyiyim şükür.
Aynı ümidi paylaşıoruzzz
Çok sevindim teşhis edilebilen bir hastalık varsa tedavi ediliyor çok şükür. Tiroid duzelirse hem daha iyi kilo verirsin . D vitaminine baktılar mi o nasılmış?

Çok sevindim teşhis edilebilen bir hastalık varsa tedavi ediliyor çok şükür. Tiroid duzelirse hem daha iyi kilo verirsin . D vitaminine baktılar mi o nasılmış?
D vitamini iyi canım çünkü ara ara ampül içiodum.Ama doktor kızdı :))) ampul birden 300.000 vitamin ihtiva ettiğinden ağırmış,sizle de paylaşmış olayım.Damla daha iyiymiş.
Tiroid için yıllardır ilaç kullanıyorum canım,o yüzden kilo verebiliyorum şükür. Ama 2 ayda 10 kilo verdim,ondan mı bilmem ilacın dozajı fazla gelmiş,o çarptı beni.Şimdi dozajını azalttı ilacın.
Bende B12 vitamini ve Çinko çok düşük çıktı ama.Çok kilo verdiğimden mi dengesiz beslendiğimden mi bilemiom.Dikkatli ve sağlam adımlarla gitmekte fayda var.
Ne anlattım beee :))

Herkesi tebrik ediyorum kizlar
Denp
D Dileksnr
sizleri de özel olarak tebrik ediyorum derece almışsınz
Boyle güzel haberlere ihtiyac vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…