Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sonuç harika tebrik ederim takımımı
Denp D Dileksnr sizi tebrik ederim kızlar...

Geçmiş olsun ampulu ben 2 ayda bir içiyorundur, fazlası zarar mantıken. Sen ne kadar aralıklarla içtin ki?

Tüm takımı tebrik ediyorum. Muhtesensiniz. Denp D Dileksnr sizi de tebrik ediyorum.

Canim ya senin tecrubelerine dayanarak birsey sorucam
Bu wc işini nasil düzene sokulacak ben çok fenayım (kabizlik) beni mahvetti
Kıyamammm canım yaa.O da çok zor.
Hemennnnn kefir al marketten. Her hafta 1 şişe muhakkak iç ( günde 1 bardak ya da 2 günde 1 içebilirsin)
Sabahları uyanınca da aç karnına ılık suyla 2 kuru kayısı ye,o da iyi gelecektir. Diyetine biraz protein eklersen onun da faydası olacaktır. Beslenme şekli önemli.Lifli şeyler tüket.
Ama en kısa yol kefir ,ilk iş onu tavsiye ediyorum.

(Kemik suyu,kokoreç gibi besinler prebiyotik içerdiğinden sindirime iyi gelir. Seviosan patlat 1 kokoreç)

İşte bu ya
Takımın zaferi
Asın bayrakları asın as as
Tebrikler Denp D Dileksnr

Geçmiş olsun ampulu ben 2 ayda bir içiyorundur, fazlası zarar mantıken. Sen ne kadar aralıklarla içtin ki?
D vitamini fazla cıkmadı canım,normal değerlerde.3 ayda 1 içiodum ben ampulu.Ama doktor yine de kızdı.O ampulleri eczanelerden toplamalılar,çok tehlikeli dedi.Bir anda vücuda vitamin yüklediğinden cok tehlikeliymiş.Kanda (damar içinde),böbreklerde taşa sebep olabilirmiş yaratacağı kalsiyum fazlalığı.

Tamam kefir ile baslayayim işe
Sabahları ılık su içiyorum
Bir de keten tohumu dediler bu haftada onu deniycem
Elif eylul arkadasta aclik otu demisti

Eeeee doktorlar niye veriyo o zaman
Ben de tup bebek tedavisinde kullandım
D vitaminim düşüktü

Yazsın okuyacağım senı Denp

Tamam kefir ile baslayayim işe
Sabahları ılık su içiyorum
Bir de keten tohumu dediler bu haftada onu deniycem
Elif eylul arkadasta aclik otu demisti
Kuru kayısıyı da dene canım.
Evt elifin açlık otunu okumuştum ben de.
Bu arada canım ne son ne zaman kan verdin? Sen de cok kilo vermişsin,ben gecen magnezyum eksikliğinin kabızlığa sebep olduğunu okumuştum.Hani pandemi vs hastaneye gitmek istemiosan sağlık ocağına bi kan ver derim,bakıolar ona da.

Eeeee doktorlar niye veriyo o zaman
Ben de tup bebek tedavisinde kullandım
D vitaminim düşüktü
Bilmiyorum canım.Bana doktorun söylediği bu.Ben kendim de nette okudum biraz,eskiden yaygın kullanılırmış ama damlayı ampule tercih edin yazıo hep.Tabi ben doktor değilim ama okuduğum ve doktorumun bNa dddiği bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…