Sonuç harika tebrik ederim takımımıCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 707. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (6.TAKIM) ==> % 1.271
2. (4.TAKIM) ==> % 1.136
3. (9.TAKIM) ==> % 1.060
BİREYSEL DERECELER
1.Denp ==> %3.919==>6. TAKIM
2. Aylakkadin[/USER] ==> %==> 4. TAKIM
3. D Dileksnr ==> %3.245==> 6. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
pamukskr ==> -%1.372==> 4. TAKIM
Teşekkürler canım benim
Senin tedavi islerin ne oldu canim
Canim ya senin tecrubelerine dayanarak birsey sorucamHee iyi o zamannn.Fazla çıkacağım kesin de bakalım ne kadar fazla
Geçmiş olsun ampulu ben 2 ayda bir içiyorundur, fazlası zarar mantıken. Sen ne kadar aralıklarla içtin ki?D vitamini iyi canım çünkü ara ara ampül içiodum.Ama doktor kızdı :))) ampul birden 300.000 vitamin ihtiva ettiğinden ağırmış,sizle de paylaşmış olayım.Damla daha iyiymiş.
Tiroid için yıllardır ilaç kullanıyorum canım,o yüzden kilo verebiliyorum şükür. Ama 2 ayda 10 kilo verdim,ondan mı bilmem ilacın dozajı fazla gelmiş,o çarptı beni.Şimdi dozajını azalttı ilacın.
Bende B12 vitamini ve Çinko çok düşük çıktı ama.Çok kilo verdiğimden mi dengesiz beslendiğimden mi bilemiom.Dikkatli ve sağlam adımlarla gitmekte fayda var.
Ne anlattım beee :))
Tüm takımı tebrik ediyorum. Muhtesensiniz.CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 707. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (6.TAKIM) ==> % 1.271
2. (4.TAKIM) ==> % 1.136
3. (9.TAKIM) ==> % 1.060
BİREYSEL DERECELER
ETAP SONUNCUSU
Kıyamammm canım yaa.O da çok zor.Canim ya senin tecrubelerine dayanarak birsey sorucam
Bu wc işini nasil düzene sokulacak ben çok fenayım (kabizlik) beni mahvetti
İşte bu yaCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 707. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (6.TAKIM) ==> % 1.271
2. (4.TAKIM) ==> % 1.136
3. (9.TAKIM) ==> % 1.060
BİREYSEL DERECELER
ETAP SONUNCUSU
D vitamini fazla cıkmadı canım,normal değerlerde.3 ayda 1 içiodum ben ampulu.Ama doktor yine de kızdı.Geçmiş olsun ampulu ben 2 ayda bir içiyorundur, fazlası zarar mantıken. Sen ne kadar aralıklarla içtin ki?
Tamam kefir ile baslayayim işeKıyamammm canım yaa.O da çok zor.
Hemennnnn kefir al marketten. Her hafta 1 şişe muhakkak iç ( günde 1 bardak ya da 2 günde 1 içebilirsin)
Sabahları uyanınca da aç karnına ılık suyla 2 kuru kayısı ye,o da iyi gelecektir. Diyetine biraz protein eklersen onun da faydası olacaktır. Beslenme şekli önemli.Lifli şeyler tüket.
Ama en kısa yol kefir ,ilk iş onu tavsiye ediyorum.
(Kemik suyu,kokoreç gibi besinler prebiyotik içerdiğinden sindirime iyi gelir. Seviosan patlat 1 kokoreç)
Eeeee doktorlar niye veriyo o zamanD vitamini fazla cıkmadı canım,normal değerlerde.3 ayda 1 içiodum ben ampulu.Ama doktor yine de kızdı.O ampulleri eczanelerden toplamalılar,çok tehlikeli dedi.Bir anda vücuda vitamin yüklediğinden cok tehlikeliymiş.Kanda (damar içinde),böbreklerde taşa sebep olabilirmiş yaratacağı kalsiyum fazlalığı.
Yazsın okuyacağım senıBirinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com Denp musait oldugunda buraya birincilik sirrini yazman gerekiyor canim
Kuru kayısıyı da dene canım.Tamam kefir ile baslayayim işe
Sabahları ılık su içiyorum
Bir de keten tohumu dediler bu haftada onu deniycem
Elif eylul arkadasta aclik otu demisti
Nerelerdeydin sen bakımKaptanımmm ben de pzt tartılayım,fazla da çıksam al beni free listeye.Tartı paylaşmayınca da olmayorBen de 300-500 yavaş yavaş verim inşallahh, gaza geldim ortam şenlik olunca
Bilmiyorum canım.Bana doktorun söylediği bu.Ben kendim de nette okudum biraz,eskiden yaygın kullanılırmış ama damlayı ampule tercih edin yazıo hep.Tabi ben doktor değilim ama okuduğum ve doktorumun bNa dddiği buEeeee doktorlar niye veriyo o zaman
Ben de tup bebek tedavisinde kullandım
D vitaminim düşüktü
Özür dilerim, azıcık ortalardan kayboldummNerelerdeydin sen bakımgel sarılayım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?