- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Dur kaptanım süpürgen bende kalmıştı vereyim onla gidip gelIlk sayfayi duzenledim ,basligimi da duzenledim gidip gecmis yapabilirim :)))
Kızlar günaydın...
Günaydınnnn
Günaydın canim ❤Günaydın topikdaşlarım mutlu haftasonları
Günaydın canim ❤Günaydınnn mutlu hafta sonları
Gunaydin canım ❤Güüünaydııın
Ya siz nasıl bişeysinizuyanır uyanmaz topiğe giriyorum bağımlılık yaptınız resmen...
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤Günaydınnn
Günaydın canim ❤Günaydın kızçelerrr,keyifli haftasonları dilerim❤
Gunaydin canim ❤Gunaydin guzel bir hafta sonu diliyorum
Di mi en son sana vermistimDur kaptanım süpürgen bende kalmıştı vereyim onla gidip gel
Bu mesajın karşısında derin bir iç çektiğimizi tabi duyamazsin senbaklava yemedim amma off neler yedim neler...
Kv de döktürüyor yahu..
Asiye de yemiyor ki diyor engellemesem mantı açacak o derece yani... ona az yiyorum gibi geliyor ama kendisi benden daha az yiyor
Ah ahBu mesajın karşısında derin bir iç çektiğimizi tabi duyamazsin sen
Benim kaynanam da memlekette. Burda da bi görümcem var o da iyi ki varAhhhh bu görümceler kaynanalar diyet dışı şeyler yapmaya mahkum bırakıyorlar sizi bak benim kaynanam yok rahatim
DeliBenim kaynanam da memlekette. Burda da bi görümcem var o da iyi ki vardayısına gelin oldu. Yani kaynanası eşimin de yengesi oluyor Kaynanası bana yakın oturuyor. Görümcem de tatil diye oraya geldi. Dün aradı sana gelecez çay yap diye. Dedim gel bi tavuk patates yaparım başka da bişey yapmam size
Hatcem ben kaynanasına imrendim kuzum...
Evet bendede aynıHatcem ben kaynanasına imrendim kuzum...
Sen de mi aynı
SAbah kahvaltıda sucuklu yumurta yaparlar kendilerine azcik alıp sen seviyorsun diye benim tabagima doldururlarAhhhh bu görümceler kaynanalar diyet dışı şeyler yapmaya mahkum bırakıyorlar sizi bak benim kaynanam yok rahatim
Ulannn bendemi körtalih var kadin ben gelin gelince öldüSAbah kahvaltıda sucuklu yumurta yaparlar kendilerine azcik alıp sen seviyorsun diye benim tabagima doldururlar
Hem görümcem hem kayinvalidem ikisi de sağolsun valla..
Allah Razı olsun onlardan
Bu mesajın karşısında derin bir iç çektiğimizi tabi duyamazsin sen
Işte biz de normalde izmir deyiz biliyorsun buraya gelince bizi yaşatırlar yani o dereceUlannn bendemi körtalih var kadin ben gelin gelince öldügörümcem uzak hakkini yiyemem yedirir
Aksam kar yagmis ama uludaga nekadar guzel bir haber bu,pandemi gezmeyide malesef etkiledi herkesi evde tıkılı kaldikIşte biz de normalde izmir deyiz biliyorsun buraya gelince bizi yaşatırlar yani o derece
Pandemi olmasa baya da gezdirirler
Hatta görümcem Uludağ a çıkalım falan diyordu
Ben artık yok dedim
NasılsınHatcem ben kaynanasına imrendim kuzum...
Sen de mi aynı
Ohh iki gün tatil heee. Yok öyle2 gün tatil verdim kendime artık tamam bitti...
Bugün menü paylaşımı yapacağım...
Menü paylasirsam dikatli beslenirim
O değil de karnım açAksam kar yagmis ama uludaga nekadar guzel bir haber bu,pandemi gezmeyide malesef etkiledi herkesi evde tıkılı kaldik
Ben ediyom simdi gel birlikte edekO değil de karnım aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?