K.K'nin en müthis , en sevecen bir o kadarda azmi bool fit çıtırları hepinize musmutlu bir hafta sonu diliyorum ve sizinle olduğum için kendimi coook şanslı, mutlu hissediyorum hepiniz iyi ki varsınız❤❤❤
Su an icin kaptan yardimcisi seçmeyeceğim canimZipzip- ilk sayfada kaptan yardımcısı doğal olarak silinmiş. Bir Kadro boşalmış. Aday olmak isteyen var mı? Oylama yapalım mı eğlenceli olur
beğenilerim iyidir deGuzel emoji begenmis dedi amakazen
TamamSu an icin kaptan yardimcii seçmeyeceğim canim
Ben pazartesi günü 88,5 idim canım hedefi tutturmuştum o an için amaa yeni yılla beraber 2 gün çok yedim1 Ocak 2021 Hedefleri
Bakalım Kimler Tutturmuş
1.madamhd 73.7 => 69.9 =>Güncel 71.6 (Tutturamadı)
2. @asysss 58.9 => 55 =>56.7 ile mezun (Tutturamadı)
3. @donashippo 86.1 => 83 => 85.1 (Tutturamadı)
4. @PAPATYAM 62.8 => 60 => Güncel 60.4 (Tutturamadı)
5. @Yenidenyapabilirim 90.2 => 86 => Güncel 89.7 (Tutturamadı)
6. @icell_84 77,2 => 72.2 => Güncel 75.7 (Tutturamadı)
7. @Sevincoz 78.1 = 72 => ?
8. @Kahvesel 83.3 => 78 => Güncel 83.8 (Tutturamadı)
9. @sleepy angel 64.8 => 59.9 => Güncel 63.1 (Tutturamadı)
10.Tesnim1903 67.8 => 64.5 => Güncel 65.1 (Tutturamadı)
12. T timesinfinity 91.6 => 87.5 => ?
Hedefini tutturan yok şaka gibi
87.5 yazmışsın hedefine. Bildirim yapmadığın için güncel kilonu bilmiyoruz sana bişey yazmadım o yüzden. Bildirim yapanlar için söyledimBen pazartesi günü 88,5 idim canım hedefi tutturmuştum o an için amaa yeni yılla beraber 2 gün çok yedimşu an kilo aldığıma eminim O yüzden bilemedim,tutmadı sayalım.Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Ne mükemmel ifadesi kız
Eşk ola benden bekliyor musun öyle bisey diyetteysen bu sadece 6. Takımda olurDiyet günluklerine gitmiceksin dime zeyno
Gidersen açık yureklilikle soyle olurmu burda beyenmeyip plan kurup gidip yerlesenler olduda
Mutlu hafta sonlari canim ❤K.K'nin en müthis , en sevecen bir o kadarda azmi bool fit çıtırları hepinize musmutlu bir hafta sonu diliyorum ve sizinle olduğum için kendimi coook şanslı, mutlu hissediyorum hepiniz iyi ki varsınız❤❤❤
Gunaydin canim ❤Gunaydin kizlar
Muhteşem pardonNe mükemmel ifadesi kız
Kusura bakma canım arada kaynamış herhalde
Evet snra yine okudum da tutturamadığımı fark ettim,soru işaretini görünce cevap bekliosun sandım ben lol87.5 yazmışsın hedefine. Bildirim yapmadığın için güncel kilonu bilmiyoruz sana bişey yazmadım o yüzden. Bildirim yapanlar için söyledim
He tamam tamam dediğin olsunEvet snra yine okudum da tutturamadığımı fark ettimyaaa ama ben ana listeden ayrılırken 87,5 idim.Tutturdum işteeee bir an da olsa,tutturdum da tutturdum hahah
Gidelim de biraz degisiklik olsun ev hapsine devam ederiz ama bari hapishane değisikligi yapmis oluruzŞu an beni yazmışsın
Zeynolin nasılsın canım,ağrın geçti miGidelim de biraz degisiklik olsun ev hapsine devam ederiz ama bari hapishane değisikligi yapmis oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?