Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

K.K'nin en müthis , en sevecen bir o kadarda azmi bool fit çıtırları hepinize musmutlu bir hafta sonu diliyorum ve sizinle olduğum için kendimi coook şanslı, mutlu hissediyorum hepiniz iyi ki varsınız ❤❤❤

Ben pazartesi günü 88,5 idim canım hedefi tutturmuştum o an için amaa yeni yılla beraber 2 gün çok yedim şu an kilo aldığıma eminim O yüzden bilemedim,tutmadı sayalım.Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

87.5 yazmışsın hedefine. Bildirim yapmadığın için güncel kilonu bilmiyoruz sana bişey yazmadım o yüzden. Bildirim yapanlar için söyledim

Diyet günluklerine gitmiceksin dime zeyno
Gidersen açık yureklilikle soyle olurmu burda beyenmeyip plan kurup gidip yerlesenler olduda
Eşk ola benden bekliyor musun öyle bisey diyetteysen bu sadece 6. Takımda olur
Giden gider kalan sağlar bizimdir

87.5 yazmışsın hedefine. Bildirim yapmadığın için güncel kilonu bilmiyoruz sana bişey yazmadım o yüzden. Bildirim yapanlar için söyledim
Evet snra yine okudum da tutturamadığımı fark ettim,soru işaretini görünce cevap bekliosun sandım ben lol yaaa ama ben ana listeden ayrılırken 87,5 idim.Tutturdum işteeee bir an da olsa,tutturdum da tutturdum hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…