Olur canim ne zaman gideceksen izne ayiririz15 tatilde kv gitmeye niyetimiz var miniğimin kontrolū var gitmiskende kaliriz ben orda evdeki gibi olamiyorum almayayim razïyïm o derece...
Acaba izin kullanma hakkim olur mu birkac haftalik takimi etkilemek istemiyorumZipzip-
1çatala kaç patates sığyo madam ilk once onu konuşalım1 Ocak Cuma
Kahvaltı 11.30
1 dilim yumuratlı ekmek
Bikaç çatal patates kızartması
5 zeytin
1 kk süzme peynir
2 çatal helva
Akşam 16.00
5-6 yk peynirli erişte
1 d kek
7-8 mezgit
21.00 (spor sonrası)
1 d elma
Yarım bardak süt
1 saat tempolu yürüyüş
Hep karbon oldu kızlar farkındayım
Listeyide temizlede tertemiz bir takim olsunGiden gider yapacak birsey yok
Sayfayi duzenlicem canimListeyide temizlede tertemiz bir takim olsun
Yediğin baklavalar gün gelir böyle tirmalar mi acaba
Evine gectiginde düzene koyarsın hiç endişelenme kuzum.
Yalnız ben de senden farklı değilim.
Dolduracağım canim
Şu an beni yazmışsın15 tatilde kv gitmeye niyetimiz var miniğimin kontrolū var gitmiskende kaliriz ben orda evdeki gibi olamiyorum almayayim razïyïm o derece...
Acaba izin kullanma hakkim olur mu birkac haftalik takimi etkilemek istemiyorumZipzip-
Kaptan burda ben burdayim ondandirAy bugün çok mutluyum nedensizce
Maşallah allah huzur versin canimAy bugün çok mutluyum nedensizce
Kaç tane patates sığdırmak istersen sığar yani1çatala kaç patate sığyo madam ilk once onu konuşalımbalığı fazla yiyebilirdin salatayla, zaten erken yemissin sorun yok bence hafta sonu normaldir canim
Hem ondan hem grubun fazlalıkları falan filan gitti huzurluyuz ondan da olabilirKaptan burda ben burdayim ondandir
Allah razı olsun canım benimMaşallah allah huzur versin canim
Ahhhh bu görümceler kaynanalar diyet dışı şeyler yapmaya mahkum bırakıyorlar sizi bak benim kaynanam yok rahatimKaç tane patates sığdırmak istersen sığar yani
Aslında acıkmamıştım ya görümcem kaynanası falan geldi de bende onlara eşlik ettim işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?