- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Gecen birini burdan bisey dedim komikmi dedi bana,aynisini yaptin zeyno simdiHayirrrr
Iyidir kaynanam...Hatcem ben kaynanasına imrendim kuzum...
Sen de mi aynı
Bende bugün iki bütün tavuk yicemGecen birini burdan bisey dedim komikmi dedi bana,aynisini yaptin zeyno simdi
Yağsın yağsın.Aksam kar yagmis ama uludaga nekadar guzel bir haber bu,pandemi gezmeyide malesef etkiledi herkesi evde tıkılı kaldik
Pissss seniBende bugün iki bütün tavuk yicem
Anlarım benPissss senianladin hemen ne demek ıstedigimi
Ayyyy madam Allah kahretmesin seni kiz ben menulere dogru dürüst yorum yapmam aslında görmüşsünüzdür şaka yaptim çıktı ordan komikmi dedi giden sahsiyet zatende sevmemistim kendisini neyalan soyleyim dilim dursa baska yerim durmuyoAnlarım ben
Tesadüf o gün bende tavuk yemiştim. O mevzu üzerine not düşecektim menüme bütün tavuk diyeama alınan olur gerginlik olmasın diye yazmamıştım
Valla süper olur iyi fikirBu imociyi de ekleseler ya beğenme butonuna
Evet canım mezunumBen var mozart olmak
Her şer de bi hayır vardır canım. Bazı şeyler de böyle denk geliyor işteAyyyy madam Allah kahretmesin seni kiz ben menulere dogru dürüst yorum yapmam aslında görmüşsünüzdür şaka yaptim çıktı ordan komikmi dedi giden sahsiyet zatende sevmemistim kendisini neyalan soyleyim dilim dursa baska yerim durmuyo
Aynen canim herkes tarafini secti ve belli ettiHer şer de bi hayır vardır canım. Bazı şeyler de böyle denk geliyor işte
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Ablami dedin
Ben abla diyorum ya ondan demissindirAkşam uyku sersemi abla yazmışım
Anladığım ona herkes abla diyor,fahri ablamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?