- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Masallah gencmissin ozaman25 yaşındayım ben unutma yaz bi kenara
Sen kaptan olarak en ortadan gidiyorsun sekercim her yaşa yakınEn kucuk benimde iste ayip olmasin diye 31 diyorum
Herkesi birbirine karıştırmak bende de var malesef hakkaten ortalik açıldı iyi oldu. gidenlere laf söylemiş olmayimda cok kalabalıktikSen kactin ki valla okadar kalabaliktiki kimsenin yasi ismi bile aklımda kalmadi
18 görünüyorsun valla masallah ne güzelsin ❤Profildeki benim 31 gosteriyor muyum
Yazin koyde cektigim bir fotograf :)))
He biraz öyleyimMasallah gencmissin ozaman
Tesekkur ederim canım o senin kalbinin guzelligi18 görünüyorsun valla masallah ne güzelsin ❤
Fotoğrafı zor değiştirdi bende de canimZipzip- site kasiyomu bendemi sorun var chorimeden giriyorum mesaj bile yazamiyorum
Buhafta takim listeside temizlenir gayet guzel olurSen kaptan olarak en ortadan gidiyorsun sekercim her yaşa yakın
Herkesi birbirine karıştırmak bende de var malesef hakkaten ortalik açıldı iyi oldu. gidenlere laf söylemiş olmayimda cok kalabalıktik
Canım yukarda 3 noktaya bas orda kk apk falan birsey yaziyo olcak oraya basip indir hiç kasmiyi uygulama olarak geliyo ana ekranaZipzip- site kasiyomu bendemi sorun var chorimeden giriyorum mesaj bile yazamiyorum
Cildircam yaniFotoğrafı zor değiştirdi bende de canim
Bu hafta herkes dikkat etsin menülerede bakalimBuhafta takim listeside temizlenir gayet guzel olur
Anaaaa bebişşş ne tatlısın kızzz sennnnProfildeki benim 31 gosteriyor muyum
Teşekkür ederim canimAnaaaa bebişşş ne tatlısın kızzz sennnnböyle her evde olan evin en küçük kizi arada sinirlendirilip ama çok sevilen tadı baska olan kardrsler vardır ya hani tatli minnaaakkk
Canımm senin naifliğin,zerafetin yüzüne yansımışşşProfildeki benim 31 gosteriyor muyum
Teşekkür ederim canım ❤❤Canımm senin naifliğin,zerafetin yüzüne yansımışşşÇok güzelsin maşallahhh
Canım daha ne yazabilirdinki çok güzel ifade etmişsin
Hoşbuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?