Evet kuzum benim bidiklar onlar 91 canım ben işte 30 a gircem:)
Maşallah sende gencsin ve 4cocuk sanirimEvet kuzum benim bidiklar onlar 91 canım ben işte 30 a gircem:)
Evet ikiz kizlarim var ikide oglusum :)Maşallah sende gencsin ve 4cocuk sanirim
Masallah canim Allah bagislasinEvet ikiz kizlarim var ikide oglusum :)
Yaaa ne kadar şanslısın cok güzel yaa masallah ben kaldim valla iki tanede..Evet ikiz kizlarim var ikide oglusum :)
Maaşallah kuzu hem sana hem çocuklarınaEvet ikiz kizlarim var ikide oglusum :)
Cümlemizin evladını kuzumMasallah canim Allah bagislasin
Tesekur ederim canım:) ben tek çocuğum ve bu hiç iyi birşey değil:) kalabalık aile güzel oluyorYaaa ne kadar şanslısın cok güzel yaa masallah ben kaldim valla iki tanede..
Cok erteledim erteledim sonradanda yapardim istiyodum 3.yü taakiii ergenlerle tanışana dek
Tesekur ederim canım benim ❤Maaşallah kuzu hem sana hem çocuklarına
Ben bu tevazu abidesi hatuna sarılırım işteAh ah dimi ama kuzumhem ben Nasrettin hocanın hemşosuyum... 10 yıl önce neyse o
Er adam sözünden dönmez
Kiz ben napayim 19 yasinda kizim,15yasinda oglum var 13sene sonra gelen 2yasindada kizim varYaaa ne kadar şanslısın cok güzel yaa masallah ben kaldim valla iki tanede..
Cok erteledim erteledim sonradanda yapardim istiyodum 3.yü taakiii ergenlerle tanışana dek
Ben de seni kocaman öperim o zamanBen bu tevazu abidesi hatuna sarılırım işte
Ben çıtayı biraz yükseltmiş olabilirim bayagidir sözüm söz çünkü
Nickine de hasta oldum bu aradaBen de seni kocaman öperim o zaman
Bir maşaallahta sana o zaman be güzellikKiz ben napayim 19 yasinda kizim,15yasinda oglum var 13sene sonra gelen 2yasindada kizim var
Teşekkür ederim kuzumNickine de hasta oldum bu arada
Sagol canimBir maşaallahta sana o zaman be güzellik
Tünelden önce son çıkış gibi olduKizlar menu tablosu yapacaktım ama pazartesi yapmaya karar verdim
Gidenler ,gidecekler net belli olsun
Sen hamile kaldığında tam ergen olmamis küçük olan ondandırKiz ben napayim 19 yasinda kizim,15yasinda oglum var 13sene sonra gelen 2yasindada kizim var
Maşallah canim sanadaSen hamile kaldığında tam ergen olmamis küçük olan ondandırhay masallah ama sen benden daha cesaretliymissin hakkaten ergen tanimasam istiyodum. Yani çok çektirdi benimkiler diemem ama bilmiom yaa çocuklara bayiliyomda ergen sevmiom :))) benimkilerde 21/19
Allah bağışlasın kuzucuklarinizi.Sen hamile kaldığında tam ergen olmamis küçük olan ondandırhay masallah ama sen benden daha cesaretliymissin hakkaten ergen tanimasam istiyodum. Yani çok çektirdi benimkiler diemem ama bilmiom yaa çocuklara bayiliyomda ergen sevmiom :))) benimkilerde 21/19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?