- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Böyl2 böyle ifşa olacam kısmetseHatice ya cok uzunsun ya da cok sıkısın canim masallah tarti baska söylüyor görüntün baska
Yaa ben göremedim(
Hoşbuldum canımTesekkurler kaptanim
Canim hos geldin ❤❤
Masallah cok da güzelsin
Yaa canımm benim icin koymuş tesekkur ederim ne kadar sevimli bir yüzün var gerçekten hiç göstermiyorsun sende. daha bir tane cirkinimiz çıkmadı allahımıza bin şükürBöyl2 böyle ifşa olacam kısmetse
Takıma kabul etmeden özel testten geçiriolar zaarYaa canımm benim icin koymuş tesekkur ederim ne kadar sevimli bir yüzün var gerçekten hiç göstermiyorsun sende. daha bir tane cirkinimiz çıkmadı allahımıza bin şükür
Kızzzzz sana da maşallah dicez ama sadece yüzde 10un gözüküyorHay maşallah size ya
Sıkıyım evet belimde çok incelme var yelekten birde fazla belli olmuyor valla ilk işim yarin boyumu ölçmekHatice ya cok uzunsun ya da cok sıkısın canim masallah tarti baska söylüyor görüntün baska
Yaa ben göremedim(
Bence hem uzun hem sıkısın maşallahhh.20 kilo fazlan varmış gibi duruosun sadeceSıkıyım evet belimde çok incelme var yelekten birde fazla belli olmuyor valla ilk işim yarin boyumu ölçmekresimde de bazen uzun çıkabiliyor insan
Bak bakam profile gorebilcen mıKızzzzz sana da maşallah dicez ama sadece yüzde 10un gözüküyor
Yüzde 50sini görüom şimdi,oranda ciddi artış varBak bakam profile gorebilcen mı
Senin boy kesinlikle uzun bel incecik cunku 4 bebek annesi fit guzel hatunada maşallahhhhBak bakam profile gorebilcen mı
Sağol canım benimBence hem uzun hem sıkısın maşallahhh.20 kilo fazlan varmış gibi duruosun sadece
Yüzde 50sini görüom şimdi,oranda ciddi artış var
Şaka bi yana sadece üst gövdeni görebildim canım ama bariiiiiiz fark varMaşallahhh küçücük kalmışsınn,sen şimdi kalan 10 kiloyu nerenden vericen ki
Yok kız 159 160 falanımSenin boy kesinlikle uzun bel incecik cunku 4 bebek annesi fit guzel hatunada maşallahhhh
1.60 boya 80 kilo gibi falan geldin bana örneğinSağol canım benim
Ya benim hic bi zaman sırıtan bi kilom olmadı hep orantılı ve sıkıydım Ablamlar 15 kilo falan ver yeter diyo ama ben 64 olmak istiyorum
Ah keşke 50 olsam50 kilo gibi duruyorsun canım maşallah
Nerende pekiiAh keşke 50 olsamdaha 16 kg var 50 ye
Boyum 162 diye hatırlıyorum öyle yazdım taş patlasa 164 falanımdır ya1.60 boya 80 kilo gibi falan geldin bana örneğinSen bir boyunu ölç bence canım,ona göre hedef belirlersin.Ama bi on kilo daha verdiğinde acayip fark edecek söyleyim Maşallahh
Verirsin canım böylede çok güzelsinAh keşke 50 olsamdaha 16 kg var 50 ye
Nerende pekiibence sana yeni tartı alalım yaf,boşuna kilo vermeyesin snra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?