Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Böyl2 böyle ifşa olacam kısmetse
Yaa canımm benim icin koymuş tesekkur ederim ne kadar sevimli bir yüzün var gerçekten hiç göstermiyorsun sende. daha bir tane cirkinimiz çıkmadı allahımıza bin şükür

Yaa canımm benim icin koymuş tesekkur ederim ne kadar sevimli bir yüzün var gerçekten hiç göstermiyorsun sende. daha bir tane cirkinimiz çıkmadı allahımıza bin şükür
Takıma kabul etmeden özel testten geçiriolar zaar
Şaka bi yana teşekkür ederim canım,o tamamen bakan gözlerin güzelliğiii

Hatice ya cok uzunsun ya da cok sıkısın canim masallah tarti baska söylüyor görüntün baska

Yaa ben göremedim (
Sıkıyım evet belimde çok incelme var yelekten birde fazla belli olmuyor valla ilk işim yarin boyumu ölçmek resimde de bazen uzun çıkabiliyor insan

Bence hem uzun hem sıkısın maşallahhh.20 kilo fazlan varmış gibi duruosun sadece
Sağol canım benim
Ya benim hic bi zaman sırıtan bi kilom olmadı hep orantılı ve sıkıydım Ablamlar 15 kilo falan ver yeter diyo ama ben 64 olmak istiyorum

profile orantilayamadim resmi simit var biraz bende azda baSen kaldı bakalım inş onlarda giderse 55 kg gelcem
Senin boy kesinlikle uzun bel incecik cunku 4 bebek annesi fit guzel hatunada maşallahhhh
Yok kız 159 160 falanım tesekur ederim canım spor insanı sıkılastiriyor sonuçta eski tekvandocuyum

Sağol canım benim
Ya benim hic bi zaman sırıtan bi kilom olmadı hep orantılı ve sıkıydım Ablamlar 15 kilo falan ver yeter diyo ama ben 64 olmak istiyorum
1.60 boya 80 kilo gibi falan geldin bana örneğin Sen bir boyunu ölç bence canım,ona göre hedef belirlersin.Ama bi on kilo daha verdiğinde acayip fark edecek söyleyim Maşallahh

1.60 boya 80 kilo gibi falan geldin bana örneğin Sen bir boyunu ölç bence canım,ona göre hedef belirlersin.Ama bi on kilo daha verdiğinde acayip fark edecek söyleyim Maşallahh
Boyum 162 diye hatırlıyorum öyle yazdım taş patlasa 164 falanımdır ya
Ay evet insallah hep birlikte fazlaliklarimizdan kurtulcaz
Ah keşke 50 olsam daha 16 kg var 50 ye
Verirsin canım böylede çok güzelsin

Nerende pekii bence sana yeni tartı alalım yaf,boşuna kilo vermeyesin snra
kuzum.ben yoğun kardiyo yapiyorum bakma burda muhalefetler var die normalde yaptığım her sporu yazmıyordum mesela sabah 6 da 1 saat full kardiyo yapiyorum öğlen 30 dk plates yapiyorum akşamda mutlaka en az 30 dk bölgesel yapiyorum o yüzden vücudum.sıkılasti ama yağ oranım vücuduma göre fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…