Teşekkürler canim benimD Dileksnr @Denp T timesinfinity kızlar kaçırdım resımlerınızı ya göremedim yüzünüzü T timesinfinity ve D Dileksnr gördüğüm resimler hıc 90 gıbı durmuyor yalnız masallahınız var bomba gibisinz. Sporun Etkileri harikasınız
Olsun canım koyarız,utanıoz dedik baya katalog mankeni oldukD Dileksnr @Denp T timesinfinity kızlar kaçırdım resımlerınızı ya göremedim yüzünüzü T timesinfinity ve D Dileksnr gördüğüm resimler hıc 90 gıbı durmuyor yalnız masallahınız var bomba gibisinz. Sporun Etkileri harikasınız
Teşekkür ederimmm canım benim, o senin güzelliğinnT timesinfinity gördüm canım çok güzelsin maşallah hakkaten küçük duruyorsun
İnşallah canım eşim pazartesi işe başlasın bende başlıyorum hemen adam korona oldu 1 aydır evde benide yollamıyor yürüyüşe kaldımTeşekkürler canim benim
ben bu hafta hiç spor yapmadım yarın başlıyorum yine
Olsun canim saglik bizim icin şuanda en onemlisiİnşallah canım eşim pazartesi işe başlasın bende başlıyorum hemen adam korona oldu 1 aydır evde benide yollamıyor yürüyüşe kaldım
Geçmiş olsun tekrardan canım.Ne güzel artık işe de başlıyormuş. Sen de yavaştan sporuna başlar,düzenini oturtursun.Her şey çok güzel olacak❤❤İnşallah canım eşim pazartesi işe başlasın bende başlıyorum hemen adam korona oldu 1 aydır evde benide yollamıyor yürüyüşe kaldım
Bestecim canım dünürüm kaptanım yaşım küçük olsa alırdım dedi. Damat emin ellerde hatta tee Viyana' da kimse ulaşamaz rahat ol strese girme yarın kontrol tartimiz var ödem falan yaparAllah zihin açıklığı versin canim
Yaa cok sevindim bugün mu başladın 1 gunlukmu yaptin yoksa devam edecek misin canım
Kaptan hanım nooluyooo kızımın yavuklusuna kaptan hanımmmmElhan dünür ne dönüyo burdaaa nerde benim damattt
Teşekkürler canım süper olmayanımız var mı ki
Ablayaaa cok alemsinBestecim canım dünürüm kaptanım yaşım küçük olsa alırdım dedi. Damat emin ellerde hatta tee Viyana' da kimse ulaşamaz rahat ol strese girme yarın kontrol tartimiz var ödem falan yapar
Olsun canım eşin işe başlayınca başlarsın evde adım atmaya sporunu yapmayaİnşallah canım eşim pazartesi işe başlasın bende başlıyorum hemen adam korona oldu 1 aydır evde benide yollamıyor yürüyüşe kaldım
Afiyet olsun canım
Kertme işini sen çıkardın ...hala ses yok anacı oğlum elimde kaldı bak...Ablayaaa cok alemsin
Zayıflayınca daha genç hissettiğimiz bir gerçek...Aa o zaman ben de 17.5 yaşında bir çıtırım
Ben eşime çocuklar büyüyor biz de genclesiyoruz ortada buluşacağız diyorum...
Gerçekten de öyle oluyor ikimiz de zayıfladık daha spor giyinir olduk
Öyle oluyor canım...
Sonra çocuklarla daha çok vakit geçirebiliyorum..
Seni göremedim.Bak bakam profile gorebilcen mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?