Olmali olmalı olmaliÇokkk teşekkürler canımm,inşallahhşu an pek istikrar yok ama olacak inşallahh
Yaaa super
Bacim sayılmaz ben görmedim baganem@Elif Eylul gül cemalimle tanışgeçen yıldan ama şimdi kahküllerim uzadı.Burda 95 kilo varımdır (foto çekmeyi sevmediğimden yeni bulamadım)Bugün de foto gösterme günü oldu
Maşallah sana..
Beni de etiketle ya da belirli bir saat olsun hepimiz koyalım ben hicbirinizi göremedim ☹☹☹Tamam tamam sen merak etme etiketlerim seni
Ben de göreydim seni...Yuppiiiiiiiiii
Bak Hatice illa inat etme canım o kadar olacağım diye..Sağol canım benim
Ya benim hic bi zaman sırıtan bi kilom olmadı hep orantılı ve sıkıydım Ablamlar 15 kilo falan ver yeter diyo ama ben 64 olmak istiyorum
Günaydın canımGünaydın kızlarrrrr
Günaydın canımGünaydın kızlar
AA canım günaydın bende martta 32 olucam maşallah sen 4 çocuk yapmışsın çıkmış aradan ben 2 'de kaldım ama aralarını çok açtım büyüğüm 11 yaşında kuçüğüm 2.5 ama çok rahat büyütüyorum. 3. Bıle bazen ıstıyorum da eşim ıstemıyo yeter dıye. Belkı istediğim kiloya düşersem olabılır ama nasipTesekur ederim hamdolsun ıyim.bende :) evt benim kuzum 30 a bise kalmadı vallaha
Tesekur ederim canım benim
Çokkl teşekkürler canımmm
Olmali olmalı olmali
Yaaa super
Bacim sayılmaz ben görmedim baganem
Canlar nasılsa hep burdayız,bi dahaki denk gelişimizde size mankenlik yaparık,alıştım zaarMaşallah sana..
Beni de etiketle ya da belirli bir saat olsun hepimiz koyalım ben hicbirinizi göremedim ☹☹☹
Ben de göreydim seni...
Bak Hatice illa inat etme canım o kadar olacağım diye..
Benim Bir tanıdığım inat etti çok kilo verdi ama çok çirkin oldu...
Ben de mesela inat ettim 55 olmak için ama resimlerde kendimi çirkin gördüm ve bıraktım mezun oldum...
Sen şimdi 98 sin sanırım 80 ol bir bak kendine begeniyorsan devam edersin canım
Günaydın kaptanımGunaydin mutlu pazarlar ❤❤
Ablaa siz de ne güzelsiniz öyleee maşallahGünaydın diyen her güzel yürek sizlere de
Günaydıııııııınn
Bir meraklı hatun da buradaÇokkl teşekkürler canımmm
Canlar nasılsa hep burdayız,bi dahaki denk gelişimizde size mankenlik yaparık,alıştım zaar
Abla diyen tatlı dillere de maşallah kuzummmAblaa siz de ne güzelsiniz öyleee maşallah
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤Günaydın kızlarrrrr
Günaydın ablacım❤❤Günaydın diyen her güzel yürek sizlere de
Günaydıııııııınn
Günaydın kaptanım
Senli sabahlar çok güzel.
Maviş gözlerin tatlı tatlı baksın bana
Günaydın canim ❤Günaydın ayrıca, keyifli pazarlar olsun❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?