- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Ben de meyve yesen iyi olurmuş anlamında yazmak istemiştim canımSpor yapmadığım zamanlar Ara öğünlerde.pek ihtiyacım olmuyor canim genelde Ara ogunu meyve ile.degerlendiriyorum
Çok geçmiş olsun mavişim. Yarın daha sağlıklı uyanmani dilerim.Slm kzlar
Menümü yazıp çıkacağım
Malum ....
sabah sadece revani
Akşam da zarla zorla çorba çeyrek kase bile yoktur.
salata ve yoğurt
Sora da kahve içtim limon sıkılan sodayla
Yarına iyi olacağım inşaallah teşekkür ederim mesajlara tek tek cevap veremedim öptüm
Geçmiş olsun canım. Dün de yediğini yazmamıştın ve az yemiştin die hatırlıorum,bugün de az olmuş. Protein ağırlıklı beslenip ,bol meyve yersen daha faydalı olacaktır.Revaninin bir faydası olmaz örneğin. Benzer şekilde kemik suyu çorba içme şansın olursa çok faydası olur.Geçmiş olsun tekrardan.Slm kzlar
Menümü yazıp çıkacağım
Malum ....
sabah sadece revani
Akşam da zarla zorla çorba çeyrek kase bile yoktur.
salata ve yoğurt
Sora da kahve içtim limon sıkılan sodayla
Yarına iyi olacağım inşaallah teşekkür ederim mesajlara tek tek cevap veremedim öptüm
Aslında haklısın canım vitaminsiz kalıyorum sanırımBen de meyve yesen iyi olurmuş anlamında yazmak istemiştim canımİlla spor yapınca die düşünme bence.Çünkü gnlük almamız gereken,vücutta depolanmayan vitaminler var.Tabi her gün aynı düzen olamayabiliyor
İnanmıyoruuuuuum lilim gelmiş
Etkiler canım.Bende de acayip halsizlik,yorgunluk var.Bnmkisi çinko eksikliğinden muhtemelen. Ama daha dikkatli bakılsa kimbilir neler çıkar, öyle detaylı her seye de bakmıo doktorlar sonuçta ..Snn de o tarz bişi olabilir.O yüzden her gün dengeli ve her besin türünden az az da olsa almaya dikkat etmekte fayda var.Aslında haklısın canım vitaminsiz kalıyorum sanırım
Bu aralar çok.halsizlik var uzerimde
Ooo ben o işi hallettim koştum geldim ablaaaİnanmıyoruuuuuum lilim gelmiş
Ben daha duşa girecektim maşallah hizlisin kuzum.
Melatonin bu gece beni uçuracak dur bakim
Seninle olunca çok kolay geçti spor. Tembellikten ölmüşüm haberim yokmuş.
Afiyet olsunEki Görüntüle 2753271
Zipzip-
300 puan
Menum
Sabah
1 yumurta omlet
Peynir 3 dilim
4 zeytin
Maydanoz
1 dilim ekmek
Aksam
2 parca tavuk izgara
4 ks patlican salatasi
2 ks yogurtlu kereviz
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Su 2 lt
Afiyet olsunBugünün menüsü sabah aç karnına 2 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı Saat 10.00
2 dılim çavdar ekmegı
2 domates
Maydonoz
Bır dilim peynir ve zeytın
Ara 12.00
nescafe
Öğlen
1 kase şehriyeli ayran çorbası
Ara Türk kahvesi tarcınlı
Akşam 17.30
Bır kase yoğurda yulaf ve çörek otu
1 dilim ıspanaklı borek
1 dilim pizza minik
Şu 2.5 litre
Zipzip- N Nidsalii
Sihhatler olsun. Nefesin niye hırıltılı bak endişelendim şimdiOoo ben o işi hallettim koştum geldim ablaaaaynen birlikte yapınca hiç pes etmedim teşekkürler minnoşum beni harekete geçirdiğin için şu an nefesim hırıltılı olmaya başladı ama olsun bu daha uzun süre sonra ilkti .
Bir hafta olmadı daha seni sormuştu .Olsun yarın görür beni şevklendirir kaptanım eminim abla
Rica ederim canim ne demek. Seninkiler tozdan daha iyi canimDiyosun illa bağırsakları temizleyeceğizzzŞaka bi yana teşekkürler canım,uğraşmışsınn benim için kıyamam
Evde kurtulmuş zencefil var ama toz değil,onu robotta ceksem falan olar mı kiDoğrusu taze zencefil de var bi toz yok
Malum şeyden dolayıSihhatler olsun. Nefesin niye hırıltılı bak endişelendim şimdi
Sıcak bir bitki çayı iç limon sık biraz da...saçlarını da iyice kurut...
Sağolsun kuzum beni hep hatırlıyoBir hafta olmadı daha seni sormuştu .
Mesajını görünce çok sevinecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?