- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Yok abla geçmedi,10 gün snra 33 olacam:)) geçen sene amacım doğum günüme fit girmekti ama bu yıl da olmadıÖnemli değil kuzum özelden yazmana gerek yok...gizli kalsın böyle daha güzel..times derim... Şu müziğini de bir dinleyim.Oğlak Aralık- Ocak oluyordu sanırım. Geçti mi doğum günün...
O uzak dediğin kilolar çok çabuk geliyor sadece zaman ve azim lazım. O da burada fazlasıyla var.
Kuzum alttaki bestem atmış tekrar yinede atayim ben sana bunu yapacağım bağırsak tembelliğine iyi geliyorCerencim ben kaçırdım sanırım. Sayfaları kurcalayip bakayım. WC sorunu bende de oluyor protein ağırlıklı beslendigimde.
Aynen bEn yapacağım düzenliCanımm ben bu hafta cok müsaitim not tutar takip ederim baslayanlar varsa. Yarın diger detoksa baslayalim demistik çoğunluk. 11 inde baslayacam ben bagirsak kampina ama yandan yandan uyarim size. Sen basla detoksa etiketle benide senle muhabbedini ederiz baska yapan olmasa bile.
İnşallah canım teşekkür ederimOlsun canim yarından itibaren düzenini oturttun mu eksi görmeye başlarsın
Çok teşekkür ederim.Kuzum alttaki bestem atmış tekrar yinede atayim ben sana bunu yapacağım bağırsak tembelliğine iyi geliyor
Aynen bEn yapacağım düzenli
Attigin videoyu yapayım birazdan beN yapmadan anliyamiyorumbakınca kolay gibi görünüyorlar
Aynen canim cok kasıyor 3 gundurSite acayip kasıyor sanki bu aralar
Aynen ya bazen sayfanın yarısı çıkmıyo sonra kendi kendini yeniliyor falanSite acayip kasıyor sanki bu aralar
Sinir oldum begendik lerim geri begenmemiş görünüyorAynen canim cok kasıyor 3 gundur
Ben öyle olunca zorluyom içmek için al yanına ya şişe ya da sürahi doldur iç 3 gündür öyle yapıyorum ki süt olsun diyeBen 3 gündür doğru düzgün su içmedimbi de bugün regl oldum. Yarın kaç çıkacağım acaba
Kaçamak günü gibi olmuş canım amaaaa spor yaparak dengelemişsin kiGelelim benim günahıma
3 Ocak Pazar
Kahvaltı 12.00
1 haş yumurta
1 kk süzme peynir
7 zeytin
2-3 ceviz - yarım havuç
16.00
6-7 yk kadar kısır
1 küçük kase mantı (4-5 yk falan)
1 kurabiye
21.00 (spor sonrası)
Yarım elma
Yarım kase yoğurt
30 dk leslie boosted
50 dk tempolu yürüyüş
İyi geceler canımIyi geceler kizlar❤❤
Adimlari unutmayin bende sabah paylaşırım adimlarimi
Kacgundur öyle kasılasıcaSite acayip kasıyor sanki bu aralar
Iyi geceler canim bekliyoruz adımınıIyi geceler kizlar❤❤
Selam kizlar adim yarisi mi var yeni geldim gecmise bakmadim aydinlatin beni :))Iyi geceler kizlar❤❤
Ahh canımm bendekide aynısıdir kesinbirbeste Denp sağ olsun ekran görüntüsü almış göndermiş barsak kürünü ama büyutunce netlik kayboluyor. Fırsatın olduğunda beni etiketleyin paylaşırsan minnettar kalırım. Teşekkürler.
birbeste Denp sağ olsun ekran görüntüsü almış göndermiş barsak kürünü ama büyutunce netlik kayboluyor. Fırsatın olduğunda beni etiketleyin paylaşırsan minnettar kalırım. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?