Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar ben bir program yaptım ekle çıkar yapın sizde. Herkese uygunsa katılmak isteyenlerle 4 ocakta başlayalım...
Bu pis konuya bulaştım ama pişman değilim

4 Ocak : Akşamdan 1 incir, 1 çay kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı keten tohumu 1 sb.suya konulur sabah aç karnına bu karışım içilir.

5 Ocak : Akşamdan ev yapımı yoğurdun suyu içine 1 tatlı kaşığı chia tohumu, 1 çay kaşığı zeytinyağ karıştırılıp sabah aç karnına içilecek.

6 Ocak : Sabah aç karnına 2 kayısı kaynamış kaynar suya atılır soğuyunca üzerine 1 çay kaşığı zeytinyağ karıştırılıp içilir.

7 Ocak : Sabah aç karnına 1 kırmızı pancar ve 1 sb. su robot, meyve suyu sıkacağı vs.de bızztt yapılıp içilir. (Makinesi olmayanlar 1 kırmızı pancar ile 2 sb. suyu akşamdan kaynatıp sabah suyunu içer kendisinide ister öyle ister çatalla ezip yer)
Alternatif : kırmızı pancar yerine tatlı bal kabağıda olabilir 1 parça.
Ayrıca akşamdan 1 tatlı kaşiği keten tohumu ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağ 1 sb. suya konur. sabah pancar ya da bal kabağı suyuyla birlikte içilir. (Yarına hazırlık şoklaması bu )
** Bu akşam yemekle birlikte 1 sb. kefir içilir. (Yarın tartı günü malum)
** İsteyenler bugün 1 avuç kabak çekirdeği tüketebilir akşam 19:00 dan önce.

8 Ocak : Akşamdan 1 avuç çekirdekli siyah kuru erik 2 sb su ile iyice kaynatılıp sabah çok erken saatte (gerekirse saat kurun iftar gibi) suyu içilir kendisi yenir. evde olanlar 11 gibi tartılsın bekleme yapsın hareket etsin bugün büyük gün heyyoo cumaaa

9 Ocak : Sabahtan 1 İncir, 1 kuru kayısı, 2 kuru erik hepsi bıçakla minicik doğranır. 1,5 sb. suda haşlanır. Soğuyunca Üzerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ve 1 çay kaşığı chia tohumu eklenerek bu karışımın yarısı bugün içilir.

10 Ocak : Dünki karışımın diğer yarısı bugün sabah aç karnına içilir.
** Bu akşam yemekle birlikte 1 sb. kefir içilir. (Yarın tartı günü malum)

- Proteinler öğlen yemeğinde yenir akşama sebze yenirse harika olur.
- Meyveler (Özellikle kivi ve yeşil elma ) sabah kahvaltıda tüketilirse tadından yenmez.
- Kuruyemiş yiyenler çiğ yemeli.
- 1 lokma dahi şeker ya da beyaz un ağıza değmeyecek.
- 1 hafta boyunca her akşam menüde salata olacak.

ekran alıntısı yapmak isteyenler için salatayı ekleyerek tekrar gönderiyorum k. bakmayın

Elhan abla birbeste nin mesajlarindan yazi halinde buldum

Ben öyle olunca zorluyom içmek için al yanına ya şişe ya da sürahi doldur iç 3 gündür öyle yapıyorum ki süt olsun diye
Senin bol bol içmen lazım zaten Bende normal rutinimde içiyorum canım. İki gün misafir geldi bigün de ben gittim ondan oldu. Rutinimin dışına çıkınca aklıma gelmiyo bide fırsatım olmuyo

Yine harika bir eliffff

Hem senin hem birbeste nin emeğinize sağlık canımm Benim evde gerekli materyalim olmadığından şu an uygulayamıcam ama aldım görüntüsünü bi ara yaparım.Teşekkürler

Bugünün menüsü sabah aç karnına 2 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı Saat 10.00
2 dılim çavdar ekmegı
2 domates
Maydonoz
Bır dilim peynir ve zeytın
Ara 12.00
nescafe
Öğlen
1 kase şehriyeli ayran çorbası
Ara Türk kahvesi tarcınlı
Akşam 17.30
Bır kase yoğurda yulaf ve çörek otu
1 dilim ıspanaklı borek
1 dilim pizza minik
Şu 2.5 litre
Zipzip- N Nidsalii

Eklentiler

• IMG_20210103_222233.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 15
Eki Görüntüle 2753271
Zipzip-
300 puan

Menum
Sabah
1 yumurta omlet
Peynir 3 dilim
4 zeytin
Maydanoz
1 dilim ekmek

Aksam
2 parca tavuk izgara
4 ks patlican salatasi
2 ks yogurtlu kereviz
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Su 2 lt
Güzel menü ve güzel spor canım,afiyet olsun

Afiyet olsun canım.Aslında menün güzel ama dün de karbonhidratı bi tık kaçırmıştın,o yüzden bu akşam börek,pizza vs yerine tencere yemeği olsa daha iyi olurmuş sanki Sporun çok iyi canım

Hem senin hem birbeste nin emeğinize sağlık canımm Benim evde gerekli materyalim olmadığından şu an uygulayamıcam ama aldım görüntüsünü bi ara yaparım.Teşekkürler
O zaman sende malzemesi olmayan diger arkadaslarda bunu yapabilir canim bu hafta bagirsaklara çalışalım diyirum ne dersiniz

sonngulen in tavsiyesi :))

Ellerine sağlık canım Eksikleri yarın aktardan marketten alayım. Kuru erik yok , kefir yok

O zaman sende malzemesi olmayan diger arkadaslarda bunu yapabilir canim bu hafta bagirsaklara çalışalım diyirum ne dersiniz
Eki Görüntüle 2753290

sonngulen in tavsiyesi :))
Diyosun illa bağırsakları temizleyeceğizzz Şaka bi yana teşekkürler canım,uğraşmışsınn benim için kıyamam
Evde kurtulmuş zencefil var ama toz değil,onu robotta ceksem falan olar mı ki Doğrusu taze zencefil de var bi toz yok

Teşekkürler iyiyim siz nasılsınız kastamonuluyum ama Aysel ismim ondan
i-cell yapmıştım nickimi 2 aydır bu gruptayım 79,9 la başladım az verdim tabi bu benim bir geri bir ileri durumumla ilgili öyle işte
Memnun oldum Ayselcim. İnebolu' da görev yaptım. Çok sevmiştim Kastamonu' yu.
Sağlıkla istediğin kiloya inmeni dilerim.

Slm kzlar
Menümü yazıp çıkacağım
Malum ....
sabah sadece revani
Akşam da zarla zorla çorba çeyrek kase bile yoktur.
salata ve yoğurt
Sora da kahve içtim limon sıkılan sodayla
Yarına iyi olacağım inşaallah teşekkür ederim mesajlara tek tek cevap veremedim öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…