• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O dediğin otları bilmiyorum ama bu sabah bendr aç karnına limonlu su içtim.Aynı mucizeyi bekliyorum kısmetse 🤣🤣🤣
Hibuskus cok guzel ve faydali canim hemde bagisikligi guclendiriyo yagdan verdiyo denemeni tavsiye ederim kipkirmizi cay gibi oluyo

Güzel menü Canım, afiyet olsun 🥰wc için kefir tavsiye ederim.ya da benzer şekilde prebiyotik içeren ev yoğurdu, ev turşusu vs olabili.

Güzel menü ve güzel spor canım,afiyet olsun🥰
Kefir benim de aklima geldi canim
Bi deniyim olmazsa
Canım afiyet olsun. Benimde doğumdan sonra wc sorunum oldu. Eşimin arkadaşı spor hocası o bı öneride bulundu onu yapıyorum sımdı çok rahatım.
Sen ne yapiyodun canim
Nasil bi öneri
Afiyet olsun 🥰

Afiyet olsun 🥰 meyve süt yada meyve yoğurt yiyince daha tok tutuyo beni bir dene istersen😘

Afiyet olsun 🥰 👍

Senin hatta tüm takım arkadaşlarımın yorumu çok değerli benim için kuzum🥰sayenizde pek çok doğru bildiğim yanlış olduğunu öğrendim burada💖💖💖

İyi ki doğmuş kuzu... Allah yardımcın olsun yanlız 😘 oğlaklar zordur( kendimden ve küçük oğlumdan biliyorum🤭🤭)

Afiyet olsun 🥰

Afiyet olsun 🥰

Afiyet olsun 🥰

Süpersin canım 🥰

Harika bir menü ve spor canım 🥰

Bugünün menüsü sabah aç karnına 2 bardak ılık limonlu su

Afiyet olsun canım 🥰

Çok geçmiş olsun kuzum meyve ve sulu gıdalar tüketmeye çalış

Afiyet olsun 🥰 kuzum WC çok uzadıysa bir doktora görün. Rabbim şifa versin 🤲

Afiyet olsun 🥰
Geçen çıktım ama tam anlamyla rahatlatmadi
Yesilligi artirip bir de kefir deniyim dedim bakalim

Kefir benim de aklima geldi canim
Bi deniyim olmazsa

Sen ne yapiyodun canim
Nasil bi öneri

Geçen çıktım ama tam anlamyla rahatlatmadi
Yesilligi artirip bir de kefir deniyim dedim bakalim
Bir kac sayfa geriyi bi oku canım guzel seyler paylastik aksam bağırsak için

Gunaydin canim🥰
Allah bagislasin canim
Kendi bebelerimmis gibi duygulandim vallahi :cry:
Amin canim sagol🤗
E Elif_Eylul maşallahhh çocuklarına, çok güzellerr🥰🥰 Yalnız senin güzeller güzeli kızını görünce Elhan Elhan ablanın hangi oğluna kerttiler acaba die aklımdan geçmedi deil🤣🤣Çocukları canlı kanlı görünce insanın kafasında daha da bi gerçekleşio ihtimaller🤔🤣🤣
Sagol canim analarina cekmisler :KK70: :KK70: desemde inanma

geçen yılın hedefi : aöf bitirmek sadece. :işsiz:o oldu şükür.
25-30 kilo vermek de yazdim gerçekleşmedi.
ben kilo vermeyle ilgli çok sıkıldım
morelim çok bozuldu.
Bozma moralini bozmaa,bak benim de öyle..30lu yaşlarıma fit girecektim hesapta..33 oldum ama hala kiloyla uğraşıyorum🤔
Moral bozmanın faydası olmuyor ki..Önce sağlık dicez önümüze bakıcaz.Bu yıl inşallah bizim yılımız olur🙏😘

Bozma moralini bozmaa,bak benim de öyle..30lu yaşlarıma fit girecektim hesapta..33 oldum ama hala kiloyla uğraşıyorum🤔
Moral bozmanın faydası olmuyor ki..Önce sağlık dicez önümüze bakıcaz.Bu yıl inşallah bizim yılımız olur🙏😘
kızımın doğduğundan beri ayni kilodayim :D bi kırabilsem 8 lerde :D
inşallah bu sene 60 kilo olacagim

kızımın doğduğundan beri ayni kilodayim :KK70: bi kırabilsem 8 lerde :KK70:
inşallah bu sene 60 kilo olacagim
Ben de oyle kuzum
Ama hic bir zaman umutsuzluga kapılmayalım
Ben kapıldım 1 sene sürdü ve inan daha cok pisman oldum
Zorla 80 kg inmisken 100 e merdiven dayandim üstüne bir de insülin direncim cıktı
Biz savaşmazsak kilolar asla bize acimaz ❤❤

Back
X