- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Maşallah kuzum
Teşekkür ederim zipzip kaptanımHosgeldin canım gelebilirsin tabi ki
Evet bana da senin ismin yabancı gelmedi sanırım 12. Takım da beraber yarışmıştıkAma ben seni taniyorum
HoşbuldumGel canım hosgeldin
HoşbuldummHoşgeldin canım
Teşekkür ediyorummmHoşgeldin. Tabi ki buyur kahven.
Hosgeldin canim evet 12.takimdaydimTeşekkür ederim zipzip kaptanım
Evet bana da senin ismin yabancı gelmedi sanırım 12. Takım da beraber yarışmıştık
Hoşbuldum
Hoşbuldumm
Teşekkür ediyorummm
Ben ev içi adımımı hiç atmayım
Mitoz bölünme yoluyla nurtopu gibi timeslarimiz olacakBi yarım daha çıkarırsam işlem tamamdır
Hpsibradadan aldım ben. Cam hazneli olan çok şık olanlar da var. Alınca haber ver bakalımBaktım trendyola 39.90 tl idi
Fakirin bide vestelin kide çok hoşuma gitti bakayim
Ilk sayfadaki formu doldurabilir misin canim tanimayan arkadaslarimizla tanismis olursunTeşekkür ederim zipzip kaptanım
Canim yarisi disarida yürüdügüm adimlarBen ev içi adımımı hiç atmayım
Hogeldin canim takimimiza hedefine hepbirlikte ulasicaz insallahTatlı karşılamanız için teşekkür ederim
Ben deniz 28 yaşında 2 çocuk annesiyim.
Çoktandır tartılmadım ama muhtemelen 95+kiloyum.
takımlarda 2 kere yarıştım güzel kilolar verdim ama sonra disiplinin devamı gelmeyince hiç görmediğim rakamlara gelerek tekrar kilo aldım..
Şu an 2 aydır gelmeyen Reglim var.
Bugün doktora gittim kan verdim yarından itibaren tedavi olacağım inşallah.
tek başıma yapmaya çalışıyorum motive olamıyorum
İnşallah ilaçla regl durumunu çözene kadar deneme sürem dolar. Sonra listeye girerim.
Takıma-yarışa-kendim gibi birilerini görmeye ihtiyacım var.
zipzip kaptanla daha önceden uzaktan da olsa tanışıklığımız var diye buraya geldim.
Çok konuştum susuyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Kilolarım doğruyu söyler mi diyorYiyeceklerini tartmadan Allah ne verdiyse götürüyor anladım. Yanlış da olabilir.
Hoşbuldum canımHosgeldin canim evet 12.takimdaydim
Formu doldurmadım ama sanırım doldurmuş kadar oldumIlk sayfadaki formu doldurabilir misin canim tanimayan arkadaslarimizla tanismis olursun
İşte ben o kadar yürümedim ama öğlenden sonra yükledim uygulamaCanim yarisi disarida yürüdügüm adimlar
Cokta abartmasanmi daha 2ayliksinİşte ben o kadar yürümedim ama öğlenden sonra yükledim uygulama
Hosgeldin canım tekrardan listeye almismiydik acaba seni hatirlayamadim yarin bakayimTatlı karşılamanız için teşekkür ederim
Ben deniz 28 yaşında 2 çocuk annesiyim.
takımlarda 2 kere yarıştım güzel kilolar verdim ama sonra disiplinin devamı gelmeyince hiç görmediğim rakamlara gelerek tekrar kilo aldım..
İnşallah ilaçla regl durumunu çözene kadar deneme sürem dolar. Sonra listeye girerim.
zipzip kaptanla daha önceden uzaktan da olsa tanışıklığımız var diye buraya geldim.
Çok konuştum susuyorum
Burda da öyle canım dahiliye gidip tahlillerini yaptırıp diyetisyene sevk istiyorsun. Kontrole giderken de her seferinde dahiliyeye gidiyorsun o sevk ediyor.Ayda bır mi gideceksin bende İstanbul'dayım burada direk diyetisyene gidilmıyor önce dahılıyeye kan falan vermek şart sonra diyetisyen. Özele gitsem fiyatlar paket halinde oda pahalı geliyo kararsız kaldım. Gerçi elimde lıstelerım var ama seninkine de bı göz atayım bakım neler varmış . Şuan kaç oldun sen
Size bir before&after göstereyim bakında silerim birazdan
İlkinde 81 sonrakine 60,6 bugün kü durumşekillendirme lazım kolları göbeği ve baseni
Aha böleeEki Görüntüle 2753870
Beni de övün kızlarGeçen övmüştünüz ama olsun yine gaza ihtiyacım var Spor yapmam lazım ama çok halsizim
50 li 60 lılar ne iyi. Ben 70 lerdeZipzip- 56.2
@selensu82 57.3
@PAPATYAM 60.4
@birbeste 61.0
@sleepy angel 63.1
Elhan 64.6
@Tesnim1989 65.1
M MissHayaLet 65.3
@Denp 66.2
madamhd 71.6
E Elif_Eylul 72.8
Zeynolin44 75.2
@I-cell_84 75.7
Organick__ 75.95
@Kmsl Hnd 76.2
@birazhuzurdu2008 78.0
@Tutku44 79.8
@Kahvesel 83.8
@Migi_magid11 85.1
@Cordeliaa 86.0
@Yenidenyapabilirim 89.7
@Haticesnr 98.4
Gulenyuzum hoş geldin.Tatlı karşılamanız için teşekkür ederim
Bendeniz 28 yaşında 2 çocuk annesiyim.
Çok konuştum susuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?