Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hosgeldin canım tekrardan listeye almismiydik acaba seni hatirlayamadim yarin bakayim

Tarti icin yeni kuralimiz geldi fotografli paylaism yapiyoruz ornegini yarin paylasayim su an telefonumda yok

Tesekkur ediyorum buraya geldigin icinde
Ben teşekkür ederim
Listeye girmemiştim sanırım ben öyle hatırlıyorum ama yanılıyorumdur belki emin de değilim .
Tabi fotoğraflı yaparım kaptanım.
listeye girmek için sabırsızlanıyorum
2 kere yarıştım mezun oldum hiç birinci olamadım içimde kaldı

Gulenyuzum hoş geldin.
26 yaşındayım. Bursa' da yaşıyorum. İki çocuğum var. 64.6 kiloyum. Ben de başarıar dilerim . İnşallah istediğin kiloya inersin canım.
Teşekkür ederim .Allah bağışlasın evlatlarınızı .inşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşırız

Tamam bu defa birinci yapalim seni

Menümü yazıyorum
İştahım olmadığından akşama kadar bir poğaça ile durdum maalesef ama düne göre 2 hatta 3 tık iyiyim. Akşam iştahım açıldı ama kendimi tutmak zorundaydım
Akşam
Patates yemeği
1 kase m çorbası

işten gelince dün kahvenin yanında olmasına rağmen içimin almadığı çikolataları yedim. Bölünmüş az vardı.

yarından itibaren sizdeyim

spor 4.000 adım 60 puan N Nidsalii

Ben de iki yıl öncesi 80 küsur kiloydum kuzum.Kilo kader değildir vereceksin inşallah. Kilodan korkma o senden korksun.
İnşaallah yaa sağolasın
Surda ne kaldi 4 kilo sonra 6 li rakamlardasin
4 hafta bilemedin 5 haftani alir
Tamam beş hafta sora gelsin 6 lıı 6 lı derken yanlış anlaşılmasın

Güzel menu afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim hasta olduğun icin birsey demiyorum yarin daha guzel menuler bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…