- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Ben cok faydasini gordum cok buyuk kilolar vermedim ama cok sıkılastımİşte ben o kadar yürümedim ama öğlenden sonra yükledim uygulama
Ben teşekkür ederimHosgeldin canım tekrardan listeye almismiydik acaba seni hatirlayamadim yarin bakayim
Tarti icin yeni kuralimiz geldi fotografli paylaism yapiyoruz ornegini yarin paylasayim su an telefonumda yok
Tesekkur ediyorum buraya geldigin icinde
AblayaaaGulenyuzum hoş geldin.
26 yaşındayım. Bursa' da yaşıyorum. İki çocuğum var. 64.6 kiloyum. Ben de başarıar dilerim . İnşallah istediğin kiloya inersin canım.
Ben de iki yıl öncesi 80 küsur kiloydum kuzum.Kilo kader değildir vereceksin inşallah. Kilodan korkma o senden korksun.50 li 60 lılar ne iyi. Ben 70 lerde
Surda ne kaldi 4 kilo sonra 6 li rakamlardasin50 li 60 lılar ne iyi. Ben 70 lerde
Teşekkür ederim .Allah bağışlasın evlatlarınızı .inşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşırızGulenyuzum hoş geldin.
26 yaşındayım. Bursa' da yaşıyorum. İki çocuğum var. 64.6 kiloyum. Ben de başarıar dilerim . İnşallah istediğin kiloya inersin canım.
Tamam bu defa birinci yapalim seniBen teşekkür ederim
Listeye girmemiştim sanırım ben öyle hatırlıyorum ama yanılıyorumdur belki emin de değilim .
Tabi fotoğraflı yaparım kaptanım.
listeye girmek için sabırsızlanıyorum
2 kere yarıştım mezun oldum hiç birinci olamadım içimde kaldı
Şştt abla deme lazım olurAblayaaa
Tamam elhancim özur dilerim afet beniŞştt abla deme lazım olur
Küçül de cebime gir. Sen otuzlardasin bir kerem
İnşaallah yaa sağolasınBen de iki yıl öncesi 80 küsur kiloydum kuzum.Kilo kader değildir vereceksin inşallah. Kilodan korkma o senden korksun.
Tamam beş hafta sora gelsin 6 lııSurda ne kaldi 4 kilo sonra 6 li rakamlardasin
4 hafta bilemedin 5 haftani alir
Vayyyyyyy kimleri goruyorummmmmKızlar ben de gelebilir miyim aranıza
Güzel menu afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim hasta olduğun icin birsey demiyorum yarin daha guzel menuler bekliyorumMenümü yazıyorum
İştahım olmadığından akşama kadar bir poğaça ile durdum maalesef ama düne göre 2 hatta 3 tık iyiyim. Akşam iştahım açıldı ama kendimi tutmak zorundaydım
Akşam
Patates yemeği
1 kase m çorbası
işten gelince dün kahvenin yanında olmasına rağmen içimin almadığı çikolataları yedim. Bölünmüş az vardı.
yarından itibaren sizdeyim
spor 4.000 adım 60 puan N Nidsalii
Ayyy asıl ben kimleri görüyorummmmVayyyyyyy kimleri goruyorummmmm
Sen napiyon burda gııı yeni doğum yaptın E Elif_Eylul den zayifsin get bebe büyüt sen o zayiflasinnHoşgeldin canım
Napiyosun canım nasilsinnn şükür kavuşturanaAyyy asıl ben kimleri görüyorummmm
Pehhhh
Önemli değil ablamsin sonuçtaTamam elhancim özur dilerim afet beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?