- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Kocaman bir masallah canimSize bir before&after göstereyim bakında silerim birazdan
İlkinde 81 sonrakine 60,6 bugün kü durumşekillendirme lazım kolları göbeği ve baseni
Aman saati gecti bileIyi geceler kizlar
Hoşgeldin canım olsun verirsin yetr ki sağlık olsunTatlı karşılamanız için teşekkür ederim
Bendeniz 28 yaşında 2 çocuk annesiyim.
Çoktandır tartılmadım ama muhtemelen 95+kiloyum.
takımlarda 2 kere yarıştım güzel kilolar verdim ama sonra disiplinin devamı gelmeyince hiç görmediğim rakamlara gelerek tekrar kilo aldım..
Şu an 2 aydır gelmeyen Reglim var.
Bugün doktora gittim kan verdim yarından itibaren tedavi olacağım inşallah.
tek başıma yapmaya çalışıyorum motive olamıyorum
İnşallah ilaçla regl durumunu çözene kadar deneme sürem dolar. Sonra listeye girerim.
Takıma-yarışa-kendim gibi birilerini görmeye ihtiyacım var.
zipzip kaptanla daha önceden uzaktan da olsa tanışıklığımız var diye buraya geldim.
Çok konuştum susuyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Kız evin içinde neyi abartcam yatak odası salon mutfakCokta abartmasanmi daha 2ayliksin
Afiyet olsun canım
Napayım aldığım kiloyu vermeye geldim önünü keseyim yoksa giderim 70e
İnşallah ya . İlk katıldığım da 86 yla takımlara girmiştim.şimdi 80 olmak için bile 15 kilo vermem gerekTamam bu defa birinci yapalim seni
Çok teşekkür ederimGüzel menu afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim hasta olduğun icin birsey demiyorum yarin daha guzel menuler bekliyorum
İyi geceler canımIyi geceler kizlar
Bence burda olman bile yeni bir sen demek kafanda bitirmissin hadi birlikte basaralimİnşallah ya . İlk katıldığım da 86 yla takımlara girmiştim.şimdi 80 olmak için bile 15 kilo vermem gerek
Kıyafetlerime sığmıyorum.
Özgüvenim çok düştü.
Kendimi çok mutsuz hissediyorum.
Yeni yılda kendime birçok hedef koydum.
Hepsini yapmak yaza 75 kilo da girmek istiyorum inşallah
Lütfen bana dua edin.
Enerjiniz yüksek geldi bende yükseldim mutlu oldum ama aslında baya çöküşteyim
Ama umutluyum
Elhamdulillah iyiyim canım sen nasılsınNapiyosun canım nasilsinnn şükür kavuşturana
Aynen yapacağım inşallahBence burda olman bile yeni bir sen demek kafanda bitirmissin hadi birlikte basaralim
Teşekkür ediyorumgulenyuzumsunsen hoş geldin
İyi geceler canımİyi geceler ben de uyuma moduna geçiyorum
70 giderim diyor dikkatini çekerim demek 6 lardasin utan utan sen nasıl lohusasinHoşgeldin canım olsun verirsin yetr ki sağlık olsun
Kız evin içinde neyi abartcam yatak odası salon mutfak
Afiyet olsun canım
Napayım aldığım kiloyu vermeye geldim önünü keseyim yoksa giderim 70e
Yaparsın canım sadece kafa da bitirmek lazım bizde destek oluruzİnşallah ya . İlk katıldığım da 86 yla takımlara girmiştim.şimdi 80 olmak için bile 15 kilo vermem gerek
Kıyafetlerime sığmıyorum.
Özgüvenim çok düştü.
Kendimi çok mutsuz hissediyorum.
Yeni yılda kendime birçok hedef koydum.
Hepsini yapmak yaza 75 kilo da girmek istiyorum inşallah
Lütfen bana dua edin.
Enerjiniz yüksek geldi bende yükseldim mutlu oldum ama aslında baya çöküşteyim
Ama umutluyum
Valla anca bu kadar olabildim canım70 giderim diyor dikkatini çekerim demek 6 lardasin utan utan sen nasıl lohusasin
Hamdolsun canım bende iyiyim çok şükür ne listesi kaptan benim çıkışımı çoktan verdi elime kıçıma bi tekme 6 ay yatarim varElhamdulillah iyiyim canım sen nasılsınlistedemisin. Bana destek çık
Maşallah de kimseye demeValla anca bu kadar olabildim canım
Bakma öyle
Kocaman bir masallah canim
Bundan sonrası bölgesel çalışıp sıkılaşman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?