ben vlog çekeceksem motivasyon yönlü çekerim :)Migi hemen sende bi vlog cekmelisin
ben heryeri okuyorum vallaTakimi takip etmekten magazin okuyamiyorum eskiden tv de cikardi ya hic kacirmazdim
Abonen oluruz bizdeben vlog çekeceksem motivasyon yönlü çekerim :)
melisa altan gibi :)
onun gibi düşüncelerim var.
böle yaparak iyi zayiflarim fit olurum
Ema benanaHay maşallah sana ya
Kınarmıyım aşkolsunPapatya apla sen buraya rencide etmek için mi çağırdın
Beni ginayan benim köyneğimi giysin.
Şeytan eşer gendi düşer.
Mızrak çuvalda gizlenmez( er geç elhanin yaşı çıkar )
Seviyorum seni papatyam
Az önce yazdım yok artık ...biz aynı kuşak miyiz acebaTakimi takip etmekten magazin okuyamiyorum eskiden tv de cikardi ya hic kacirmazdim
Tatlım onlar Zeynep Ergül' ün sözleri çalıntı yaptımKınarmıyım aşkolsunne demek.. Merak ettim sadece
Bende seniseviyorum cnmm
Olabilir elhan cimAz önce yazdım yok artık ...biz aynı kuşak miyiz aceba
sıkı takipçiydim ya bide uçankuş vardiEma benana
Diyemiyorsun di mi
Eskiden maraba televole vardı hafta sonları olurdu bayağı takip ederdim ben de şimdi sayılan isimlerin hiçbirini tanımıyorum. Kız yaşlanıyor muyum yoksa
Ablalık nickim gibi oldu kuzum... sıkıntı yokOlabilir elhan cim
( Abla demeyim de ayni kuşak oldugumuz belli olsun :)))
Uçankuş hala var. Kanal degistirirken denk gelmiştim.sıkı takipçiydim ya bide uçankuş vardi
Sabah bizim burdad yagdi ama az buhafta yagis diyo ama insallah yagarAnkara da cok guzel yagmur yagiyor bugun
Yok canım ne yaşlanması bende tanımıyorumEma benana
Diyemiyorsun di mi
Eskiden maraba televole vardı hafta sonları olurdu bayağı takip ederdim ben de şimdi sayılan isimlerin hiçbirini tanımıyorum. Kız yaşlanıyor muyum yoksa
O yağmurun altında sevgiliyle yada kocayla yürümek vardıAnkara da cok guzel yagmur yagiyor bugun
Belki geziyo simdi eleleO yağmurun altında sevgiliyle yada kocayla yürümek vardı
Disarda işlerimiz vardi az islandim ama cok degilO yağmurun altında sevgiliyle yada kocayla yürümek vardı
Yok yaa gezemiyom alisveris yaptik eveBelki geziyo simdi elele
İnşallah. Bugün 3. Gün. Geçen ay kilom artmamisti.Regl oldun mu olacan mı?
Farklı sebepten ödem de olmuş olabilir.Menülerinde kaçamak hatırlamıorumsporun da güzel,bence cumaya eksiye düşersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?