Nasıl güzel bir renk o öyle... maşallah bebeğimizeBak kucağımda resmini paylastim :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl güzel bir renk o öyle... maşallah bebeğimizeBak kucağımda resmini paylastim :))
Al kız abla kaçırma pek havalıydıBenim küçük oğlanın kertiklisi o....daha son sözü söylemedi ama....![]()
Anasını da gördüm ki maşallah canım aile boyuAnasi gibi desemde inanma![]()
![]()
![]()
Biliyorum canım bir içim su...Al kız abla kaçırma pek havalıydı![]()
Tel elimde bekliyorum bakalım...sahura kadar yolu varGidemiyorum ayol![]()

Anasi kaçti kızı otursun dizimin dibindeBiliyorum canım bir içim su...
Vermezlerse kaçiricam![]()
Tamam hemen geliyorum ay kız gelmeden yapmalıyımTel elimde bekliyorum bakalım...sahura kadar yolu var![]()
Diyetimi bozmadim adimlarim eskiye nazaran azaldi 20 binin altina dusmemeye calisacagimAfiyet olsun canımm
Dünden bugüne +ya geçmen için diyeti bozup baya baya yemen lazım.Senin menün de sporun da güzeldi canım.O fazlalık ödemdendir ya da wc çıkamamışsındır vs,her türlü ödem yani, moralini bozma![]()
O doktor mühendislerin ne cadı anaları var onu da biliyor musunAbla onu ne doktorlar ne muhendisler istedi![]()
![]()
Valla abla hastanede calisiyo simdi nediyim doktor istese keske bende rahat etsemO doktor mühendislerin ne cadı anaları var onu da biliyor musun![]()