Afiyet olsun canimKızlar ayy tek tek yazmaya üşeniyorum
Mavişim ne güzel bir haber...Kızlar
Şoktayım hamile miyim test mi yanlış çok heyecanlıyım yaa zoe yazıyorum
İyiyim canım hem iş yoğun hem ev yoğun dünden beri de bi baş ağrısı var hiç fırsatım olmadı. Ağrım geçmedi hala şimdi kızım ayaklarımda uyuyor da o uyurken geçmişe bakayım dedim.madamhd bugun goremedim seni menüde paylaşmadın iyi misin merak ettim
2kız 1oğlanda bende var bilirim o dertleriEvet canım erkek fazla gazı var gaz damlası kullanıyorum 2 çeşit var birini doktor yazdı geçen gün.
Biraz iyi geldi gibi salıncak alırdım ama evde kızlar rahat vermiyor ana kucagına bile zor yatırıyorum sürekli öpmek istiyorlar.
6. Takimin ikinci bebişi olurMavişim ne güzel bir haber...
Bugün çocuk, torun muhabbeti yaparken teyze oluyoruz sanırım...
Gecmis olsun canimİyiyim canım hem iş yoğun hem ev yoğun dünden beri de bi baş ağrısı var hiç fırsatım olmadı. Ağrım geçmedi hala şimdi kızım ayaklarımda uyuyor da o uyurken geçmişe bakayım dedim.
Bulantılarin başlayınca bu mesajları göstereceğim sana...harflerin ağzı gözü yamulduKozlar kusuta bakmayın sayfayı böyke dolduruyorum ama heyecandan napıcapımı şaşırdım. Eşim glck brazdan
Kocaman bir maşallah sanaAy vallahi ailem gibi oldunuz ya
Kız ben sabah namazına kalkınca uyumuyorum tekrar Allah kabul ederse namazimi kiliyorum sonra kuzular uyuyorken yemekti çamaşırdı banyo tuvaletti utuydu hallediyorum onlar uyanmadan kahvaltıyı hazirliyorum gün içinde bana bi bulaşık bide evi süpürmek kalıyor büyük derse girmeden onu da hallediyorum sonra büyüğün ders vaktinde ki genelde öğleden sonra oluyor bebisle kızları uyutuyom o aradaki vakti kendime ayiriyorum olduğu kadarherifimde erken geliyor isten saolsun oda geldimi ilgileniyor hatun sen git kulübüne takıl diyor
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim
Okuldan alışkanlık oldu kuzum ya uyuamıyorum o saatten sonraKocaman bir maşallah sana
Sabah kızım geç kalkıyor o yatarken bende yatıyım derdindeyim hiç kalkıp iş falan yapamam o saatlerde
Canım eşinin çişiyle dene o da çift çizgi çıkarsa bozuk demektir.Amin yaa şimdi yine yaptım hiç beklemeden ikinci çizgi çıktı
Son b soru
Test 2 seneyi geçkin üretim tarihi
Son kullanma tarihi geçmiş olabiliyor mu
Aynı şeyi düşünmüşüzBayaga da koyu denemek için eşin gelince birde onun idrariyla yapın olmadı oda koyu olursa test yanlıştır olmazsa hemen bir kadim doğuma randevu alıp git kan ver gülüm folik asit vs başlamış olursun
Teşekkür ederim zahmet verdim.Saol kuzum benim
Kuzum oglusum 9 yaşında:) 4 sınıfa gidiyor ikizlerimde 6 olacak inşallah en ufakta 8 aylık oldu şükür ben 30 yaşındayım erken evlendim ünv dondurmustum son sınıfta bu sene alttan sinavlarimi veriyordum pandemi girdi araya aynı zamanda babamın orda küçük çocuklara eğitim veriyordum öyle işte
Yok yaa bu int toplu alinanlardan bende almıştım tüp bebek tedavisi olduğu zamanda pozitif çıkmıştı bende bir heycan peşpeşe 10 tane yaptim sabahın köründe doktora gittim heyecandan sonuç hüsranCanım eşinin çişiyle dene o da çift çizgi çıkarsa bozuk demektir.
Ama ben sanmam çibiklarda hata yok...
Hamileligi yokmuş gibi gösteriyor ama yok olanı var gostereni hiç duymadım...
Dünürüm ne işle meşgulsun?Tabi toplar odasina ben hic karismam asla. Ama şöyleki gecen sene bile bu kadar yapmazdi. Bide benim kizim büyük canim her sene daha iyiye gitti hep. 21 yaşında şuan. Odasinada karıştırmasın beni bi zahmet.
Mesela ben işteyken geldiğimde bulaşıkları dizmis olur. Mutfak pırıl pırıl. Zaten yemekleri her zaman hazırdır aksamdan yapmisimdir ben. Bi zahmet ısıtıp yesinler mutfağı da toplasinlar. Oglanda toplar hakkını yiyemem. Odasina mekine tutar oğlan. Ben soylersem evede tutar söylemezsem tutmaz hiç :)))
Ama şunu yaptiklarindan eminim aksama kadar duruyorlardir ben gelmeye yakin saatte yapiolardir kesin
Seninkinin yaşı kaçtı. 19 da bile bu kadar yapmazdı benim kız inan.
Isteyken mesaj atiom kıza camasirlari yikadim as die mesela.toz filanda 15te bir kadın alıom o hallediyo. Wc yi yika derim kiza yikar mesela ama demezsem yikamaz. Ama mutfaga bi alıştı ben demeden yaparda. Ben evdeyken mutfağıda ben demeden cok yapmiyo onuda bilmiyom sanmasın
Yok kuzum TÜRK ve Dünya edebiyatıTeşekkür ederim zahmet verdim.
Allah bağışlasın kuzucuklarini.
Hangi bölüm okuyordun? Okul öncesi mi
24YAŞINIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?