- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Tamam yememYarın turşu yeme sakın
Ceviz ye yoğurt ye süt içAçım sankidoymadim desem
Karnimda inşaat sesi geliyoCeviz ye yoğurt ye süt iç
İnşallah yaa sağolasın amin
Yerleşme kanaması olabilir tabi her hamilelik farklı oluyor şüpheli iliskinin tarihi önemli reglden ziyadeAmin çok sağol regle 4-5 gün var ve lekelenme olmuştu nerdeyse 1 hafta önce. Yerleşme olur mu ki o zamanlar içinde
Sökülecek sanmıştım
Hayırlı olsun tebrik ederim güzel bir hamilelik süreci ve sağlıkla kucağına almak büyütmek te nasip olur inşallahAmin çok sağol regle 4-5 gün var ve lekelenme olmuştu nerdeyse 1 hafta önce. Yerleşme olur mu ki o zamanlar içinde
Sökülecek sanmıştım
Amin yaa inşallah çok sağolHayırlı olsun tebrik ederim güzel bir hamilelik süreci ve sağlıkla kucağına almak büyütmek te nasip olur inşallah
Şüphelisi yok ki hepsi aynı tip benim içinYerleşme kanaması olabilir tabi her hamilelik farklı oluyor şüpheli iliskinin tarihi önemli reglden ziyade
Canım erken gebelik testi mi aldın markası an göre değişiyor ama benim bildiğim silikse negatif te çıkabilir ama sen net çift çizgi diyorsun bence pozitiftir belki erken döllenme olmuştur yani normal testse ondandır net olması çok heyecanlı rabbim isteyen herkese nasip etsin lütfen bana daŞüphelisi yok ki hepsi aynı tip benim içinne desek boş ama heyecanlıyım çok. Eşim gelince tekrar yapıcam. İki test de yanıltır mı sence?
Amin yaaaa yok dandik çubuk testlerden. Toplu ucuza almıştım yaa inşallah sana da Allahım tez zamanda nasip etsin, ilk mi olacakCanım erken gebelik testi mi aldın markası an göre değişiyor ama benim bildiğim silikse negatif te çıkabilir ama sen net çift çizgi diyorsun bence pozitiftir belki erken döllenme olmuştur yani normal testse ondandır net olması çok heyecanlı rabbim isteyen herkese nasip etsin lütfen bana da
En garantisi sabah yap kuzum o zamanŞüphelisi yok ki hepsi aynı tip benim içinne desek boş ama heyecanlıyım çok. Eşim gelince tekrar yapıcam. İki test de yanıltır mı sence?
Yap at bizde bakalım kuzumEşim gelene kadar takılayım. Hiç bi iş yapmadım. Bi test daha yapıcam ama kap yok bakalım bi yolunu bulucam
Olsun bi sürü test var. Yaparım gerekirse sabah da yaparım çok sağolEn garantisi sabah yap kuzum o zaman
Yaptığım hemen belirdi ve gayet koyu ama inanamıyorum işteYap at bizde bakalım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?