Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Amin çok sağol regle 4-5 gün var ve lekelenme olmuştu nerdeyse 1 hafta önce. Yerleşme olur mu ki o zamanlar içinde
Sökülecek sanmıştım
Yerleşme kanaması olabilir tabi her hamilelik farklı oluyor şüpheli iliskinin tarihi önemli reglden ziyade

Amin çok sağol regle 4-5 gün var ve lekelenme olmuştu nerdeyse 1 hafta önce. Yerleşme olur mu ki o zamanlar içinde
Sökülecek sanmıştım
Hayırlı olsun tebrik ederim güzel bir hamilelik süreci ve sağlıkla kucağına almak büyütmek te nasip olur inşallah

Yerleşme kanaması olabilir tabi her hamilelik farklı oluyor şüpheli iliskinin tarihi önemli reglden ziyade
Şüphelisi yok ki hepsi aynı tip benim için ne desek boş ama heyecanlıyım çok. Eşim gelince tekrar yapıcam. İki test de yanıltır mı sence?

Şüphelisi yok ki hepsi aynı tip benim için ne desek boş ama heyecanlıyım çok. Eşim gelince tekrar yapıcam. İki test de yanıltır mı sence?
Canım erken gebelik testi mi aldın markası an göre değişiyor ama benim bildiğim silikse negatif te çıkabilir ama sen net çift çizgi diyorsun bence pozitiftir belki erken döllenme olmuştur yani normal testse ondandır net olması çok heyecanlı rabbim isteyen herkese nasip etsin lütfen bana da

Amin yaaaa yok dandik çubuk testlerden. Toplu ucuza almıştım yaa inşallah sana da Allahım tez zamanda nasip etsin, ilk mi olacak

Selam kızlar bugün müsait olup pek giremedim hastaneye falan gittim aşırı yorgunum menümü yazıp kacıcam
Sabah kahvaltı Saat 10.00
2çeri domates ıkı çatal peynir
4 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen 16.30
Bir simit (hastaneye gittim o kosturmacada yıyemeıdm bisey)
Akşam da 18.30
1 turp
7.8 kaşığı nohut yemeği (onu bıle zor yedım yorgunluktan )
2 de mandalina
2 litre su
Zipzip-
Iyı akşamlar canlar öpüldünüz

Eklentiler

• IMG_20210106_184529.webp
    34 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…