- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Sabırsızlıkla bekliyorumBende oyle oluyorum canim normaldir üzülme sen simdi beni listeye girince gor
Sus kız simdiden artı gelicem ozamanSabırsızlıkla bekliyorum
Afiyet olsun canim guzel menuMenüm
Sabah
1 yumurta
Domates biber
3 dilim peynir
1 lokma incir reçeli
1 dilim ekmek
Ara
1 ceviz
Akşam
3 içli köfte
Salata
Ayran
Su 2 lt
Yesilcay felan iciyor musun canim menulerinde gormuyorum ama sorayim dedimAynen sanki adete son 10 gün kala ben şişiyorum yumurtlama zamanıda mı etkiliyor ne dur birde yumurtluyorum şişim modası cıkarayım
Valla beni de nazar etmiş olabilirlerSus kız simdiden artı gelicem ozaman
Beklenen özlenen trip geldi sonunda...Kv daha cok özlemisin belli
Hele kimler de bakamValla beni de nazar etmiş olabilirler
İçiyorum canım günlük 1 tane wc sorunu yaşamamak içinAfiyet olsun canim guzel menu
Yesilcay felan iciyor musun canim menulerinde gormuyorum ama sorayim dedim
Canım sağolasın dün oğlum kapıda düşmüş çatlaktan süphelendım bugün doktora götürdüm de ıncınmıs eli 4 mınıbus 2 tramvay kullandım canımız çıktı yollarda. Hala kendıme gelemedim. Bayağı bı hamlamışım. Valla o esnada sımıtcı buldum artık midem ağzıma gelmişti arabalar tutuyo benı. Bırde yanlış tramvaya binmişim Allahım bugün felaketti ama çok şükür eli iyi. Hala başım ağrıyor. Kahve içicem bırazdanAfiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.Ben koşturmaya rağmen menünü beğendim.Akşam ekmek yemeyerek simiti dengelemişsin.Sadece acıkırsan süt ya da yoğurt tüketebilirsin süt ürünü olsun die.Adım sayın da güzel canım.Bu arada hastane demişsin,inşallah her şey yolundadır canım
Güzel menü,güzel spor canım,afiyet olsun.
Aaa çok mantıklı olabilir vücut su tutuyordur belki kesin benimde öyleAynen sanki adete son 10 gün kala ben şişiyorum yumurtlama zamanıda mı etkiliyor ne dur birde yumurtluyorum şişim modası cıkarayım
Kiyamamyaaaa çok gecmis olsun canimCanım sağolasın dün oğlum kapıda düşmüş çatlaktan süphelendım bugün doktora götürdüm de ıncınmıs eli 4 mınıbus 2 tramvay kullandım canımız çıktı yollarda. Hala kendıme gelemedim. Bayağı bı hamlamışım. Valla o esnada sımıtcı buldum artık midem ağzıma gelmişti arabalar tutuyo benı. Bırde yanlış tramvaya binmişim Allahım bugün felaketti ama çok şükür eli iyi. Hala başım ağrıyor. Kahve içicem bırazdan
Bir İstanbul masalı olmuş seninki de canım geçmiş olsun çokCanım sağolasın dün oğlum kapıda düşmüş çatlaktan süphelendım bugün doktora götürdüm de ıncınmıs eli 4 mınıbus 2 tramvay kullandım canımız çıktı yollarda. Hala kendıme gelemedim. Bayağı bı hamlamışım. Valla o esnada sımıtcı buldum artık midem ağzıma gelmişti arabalar tutuyo benı. Bırde yanlış tramvaya binmişim Allahım bugün felaketti ama çok şükür eli iyi. Hala başım ağrıyor. Kahve içicem bırazdan
Kim olacak sen çok iyi gidiyorsun çok gayretlisin dedin dedin durdunHele kimler de bakam
Cook gecmis olsun canim yaCanım sağolasın dün oğlum kapıda düşmüş çatlaktan süphelendım bugün doktora götürdüm de ıncınmıs eli 4 mınıbus 2 tramvay kullandım canımız çıktı yollarda. Hala kendıme gelemedim. Bayağı bı hamlamışım. Valla o esnada sımıtcı buldum artık midem ağzıma gelmişti arabalar tutuyo benı. Bırde yanlış tramvaya binmişim Allahım bugün felaketti ama çok şükür eli iyi. Hala başım ağrıyor. Kahve içicem bırazdan
Günlük içebilirsin canimAaa çok mantıklı olabilir vücut su tutuyordur belki kesin benimde öyleZipzip- yeşilçay sormuş bende haftada bir iki içiyorum aklıma gelince yoksa hep siyah çay
Geçmiş olsun canım benimmCanım sağolasın dün oğlum kapıda düşmüş çatlaktan süphelendım bugün doktora götürdüm de ıncınmıs eli 4 mınıbus 2 tramvay kullandım canımız çıktı yollarda. Hala kendıme gelemedim. Bayağı bı hamlamışım. Valla o esnada sımıtcı buldum artık midem ağzıma gelmişti arabalar tutuyo benı. Bırde yanlış tramvaya binmişim Allahım bugün felaketti ama çok şükür eli iyi. Hala başım ağrıyor. Kahve içicem bırazdan
Benmi aman Allahim sen neler soyluyosunKim olacak sen çok iyi gidiyorsun çok gayretlisin dedin dedin durdun
Bende tam böyle düşünüyorumAaa çok mantıklı olabilir vücut su tutuyordur belki kesin benimde öyleZipzip- yeşilçay sormuş bende haftada bir iki içiyorum aklıma gelince yoksa hep siyah çay
Kizlar bahane yok cuma eksi ile gelecegizBende tam böyle düşünüyorum
Sorun yumurtlamada
Ben her gün içiyorum ara mı versem ki
Acı gerçekleri söylüyorumBenmi aman Allahim sen neler soyluyosun
Onun için koridorda döne döne başım döndü adım atıyorum halaKizlar bahane yok cuma eksi ile gelecegiz
Abovvvvvv zeynoo bahane beni gosterme lutfenAcı gerçekleri söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?