Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm
Sabah
1 yumurta
Domates biber
3 dilim peynir
1 lokma incir reçeli
1 dilim ekmek

Ara
1 ceviz

Akşam
3 içli köfte
Salata
Ayran

Su 2 lt
Afiyet olsun canim guzel menu
Aynen sanki adete son 10 gün kala ben şişiyorum yumurtlama zamanıda mı etkiliyor ne dur birde yumurtluyorum şişim modası cıkarayım
Yesilcay felan iciyor musun canim menulerinde gormuyorum ama sorayim dedim

Canım sağolasın dün oğlum kapıda düşmüş çatlaktan süphelendım bugün doktora götürdüm de ıncınmıs eli 4 mınıbus 2 tramvay kullandım canımız çıktı yollarda. Hala kendıme gelemedim. Bayağı bı hamlamışım. Valla o esnada sımıtcı buldum artık midem ağzıma gelmişti arabalar tutuyo benı. Bırde yanlış tramvaya binmişim Allahım bugün felaketti ama çok şükür eli iyi. Hala başım ağrıyor. Kahve içicem bırazdan

Aynen sanki adete son 10 gün kala ben şişiyorum yumurtlama zamanıda mı etkiliyor ne dur birde yumurtluyorum şişim modası cıkarayım
Aaa çok mantıklı olabilir vücut su tutuyordur belki kesin benimde öyle Zipzip- yeşilçay sormuş bende haftada bir iki içiyorum aklıma gelince yoksa hep siyah çay

Kiyamamyaaaa çok gecmis olsun canim

Bir İstanbul masalı olmuş seninki de canım geçmiş olsun çok

Cook gecmis olsun canim ya
Aaa çok mantıklı olabilir vücut su tutuyordur belki kesin benimde öyle Zipzip- yeşilçay sormuş bende haftada bir iki içiyorum aklıma gelince yoksa hep siyah çay
Günlük içebilirsin canim
Hatta yarin odem cayi ic burda tarif vermişti Denp

Geçmiş olsun canım benimm Oğlunun elinin iyi olması en güzel haberr. Dinlen kuzum biraz,kıyamam

Bende tam böyle düşünüyorum
Sorun yumurtlamada
Ben her gün içiyorum ara mı versem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…