- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Geçmiş olsun canımCanım sağolasın dün oğlum kapıda düşmüş çatlaktan süphelendım bugün doktora götürdüm de ıncınmıs eli 4 mınıbus 2 tramvay kullandım canımız çıktı yollarda. Hala kendıme gelemedim. Bayağı bı hamlamışım. Valla o esnada sımıtcı buldum artık midem ağzıma gelmişti arabalar tutuyo benı. Bırde yanlış tramvaya binmişim Allahım bugün felaketti ama çok şükür eli iyi. Hala başım ağrıyor. Kahve içicem bırazdan
Afiyet olsun canım. Biraz kaçırdığından dikkatli besleneceğini okumuştum dün.Ondan mı tek öğün yaptın.Yalnız aç karnına meyve yemek şekerini oynatır.Sabah yulaf+süt+portakal vs yapsan daha iyi olabilirmiş die düşündüm.Menüm
11.00
1portakal
19.00
1pqrça haşlanmış tavuk göğüs
1çorba kasesi patlıcan yemeği
2kaşık sarımsaklı köz kapya biber
2kaşık acı biber tarator
Zipzip-
Aksine hiç acımmadım hatta bi ara hata kaza yedim mi yaaa diye düşündüm tabi yemedimAfiyet olsun canım sabah kahvalti niye yapmadın ki yumurta felan yeseydin tek portakal daha cok aciktirmistir
Sağol canımAfiyet olsun canım. Biraz kaçırdığından dikkatli besleneceğini okumuştum dün.Ondan mı tek öğün yaptın.Yalnız aç karnına meyve yemek şekerini oynatır.Sabah yulaf+süt+portakal vs yapsan daha iyi olabilirmiş die düşündüm.
DeliNapim çağırdı ama bedenim orda olmuş olabilir ruhum seninle biriciğim
İyi geceler canımHayirli geceler kizlar
Canım sallama çayları o poşetlerde içme.Plastik poşet olduğu için sıcak suya koyunca kanserojen oluyor.Kes içinden dök suya öyle demle,snra süzersin.Aklıma gelmişken içeyim bugün yarın inşallah eksi geliriz bende spora devam yazacağım
Peki bu dukan birası nedir.Bugün 2litre dukan birası içtim 1litrede ayrıyetten içmişimdir 2gün daha devam etcem inşalllah faydasını görürüm
Gülmek sana yakışıyor yavriiiimmmmDelitövbe gece gece güldüm
Geçmiş olsun canımCanım sağolasın dün oğlum kapıda düşmüş çatlaktan süphelendım bugün doktora götürdüm de ıncınmıs eli 4 mınıbus 2 tramvay kullandım canımız çıktı yollarda. Hala kendıme gelemedim. Bayağı bı hamlamışım. Valla o esnada sımıtcı buldum artık midem ağzıma gelmişti arabalar tutuyo benı. Bırde yanlış tramvaya binmişim Allahım bugün felaketti ama çok şükür eli iyi. Hala başım ağrıyor. Kahve içicem bırazdan
Güzel menü canım, afiyet olsunSabah, bir haslanmıs yumurta 5 zeytin 2 kaşık tahin 2 dilim ekmek bir dilim peynir 1 bardak çay.
Öğlen bir tabak yoğurtlu ıspanak bir bardak vişne kompostosu.
Ara öğün, bir sütlü nescafe 2 hurma 2 ceviz
Akşam, bir kase çorba 4 kaşık bulgur 5 kaşık kavurma bir tabak salata.
Su 3,5 litre.
Öğle karnabahar kıymalıymış,sanırım ondan akşam köfteyi tek yedin ama yine de en azından 2 tane yiyebilirmişsin gibime geldi.Afiyet olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?