- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Borcam alırsak pişirir pişirir yersin yine başımıza kalırsın kendim için demiyorumBorcam falan degil insallah demi
Agam bana inanmiyurPehhhh vercekmis
Bak yaaaBorcam alırsak pişirir pişirir yersin yine başımıza kalırsın kendim için demiyorumZipzip- kaptanı düşünüyorum
Yedim içtim ilacımıda aldım, yeşilçay mı kahvemi de içtim geldimGecmis olsun afiyet olsun
Gözümü aglamakla boyayamazsin verde gel paşalar gibiAgam bana inanmiyur
Sen ver de boşver gerisiniBak yaaa
Baci kardeş beni nakavt edecekler
Borcam alırsak pişirir pişirir yersin yine başımıza kalırsın kendim için demiyorumZipzip- kaptanı düşünüyorum
Hep takilacak degil yaaGözümü aglamakla boyayamazsin verde gel paşalar gibi
Kaptan sen naptın dağılın kızlar bizde bunu alacak döviz yok
Gozlerim kamaştıyaaa bune kafam kadar
Gecen haftaya gore az bir artin var haftaya guzel eskiler gelir moralini bozma canımGeçen hafta 78. 500 dü galiba tam hatırlamıyorum
Bugün 78.300
-200
Tamam aksama hazırlarım
Sanada pirlantaBende pırlanta isterim o zaman
Bende istedim yazdim ustteAman Allahim bunlar ne.basimiza biri altin biri pırlanta
Tamam sanada zumrut
Listeyi bugun 6 gibi hazirlayacagim canım az islerim var bugunListe hazırlansın çok merak ettim ne yaptık
Tamam sen haftaya guzel eksiyle gel ne istiyorsan hediye ederizBen en pahali bisey istiyim bari
Baya bi takildim kiloda
Bi giderse en pahali hediyeyi hak ettim demekki
Zipzip- E Elif_Eylul D Dileksnr
Ayyyy o da ne
Ben ona hassas tarti alcam kasikla yemek hesabi yapacak kaçamak yasak 3litre su
Mezuniyetin hayirli olsun canim sonunda hedefine ulastin tebrik ederimAnam amma yazmışsınız geçmişe bakim diyom Bi ileri Bi geri nevrim döndü kim ne kadar artı eksi karıştı kafaminşallah bu haftada 1.lik bizim olsun zaten kupayı kaldırmışız kiloları verip gr da olsa yolumuzda ilerlemişiz çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?