Kolay gelsin canımBen gidiyorum az işlerim var akşam gelirim artık
Afiyet olsun canimBen sutlü tatli yiyorum ögle yemegi icin
Ben yicektimBen sutlü tatli yiyorum ögle yemegi icin
Hangi tatlıymış oBen sutlü tatli yiyorum ögle yemegi icin
Teşekkür ederim canımKolay gelsin canım
Afiyet olsun canim
Uuwww baby
Vayyhhh kaptanimGecen haftaya gore az bir artin var haftaya guzel eskiler gelir moralini bozma canım
Tamam aksama hazırlarım
Sanada pirlanta
Bende istedim yazdim ustte
Tamam sanada zumrut
Listeyi bugun 6 gibi hazirlayacagim canım az islerim var bugun
Tamam sen haftaya guzel eksiyle gel ne istiyorsan hediye ederiz
Ne markaBen ona hassas tarti alcam kasikla yemek hesabi yapacak kaçamak yasak 3litre su
Ne vermisMaşallah cnm sen ne vermişsin öyle
Kaptanım haftasonu menu yazmıyorduk değil miKolay gelsin canım
Afiyet olsun canim
Toplada hemen yap yemeklerini laklak yapma burdaBen yicektimBende kızları babaanneye bıraktım etrafı toplayım da yemek yapayım
Yazcaksin nedemk yazmicamKaptanım haftasonu menu yazmıyorduk değil mi
Canım hayırlı olsun mezuniyetin Darısı da bizeYedim içtim ilacımıda aldım, yeşilçay mı kahvemi de içtim geldim
Mezuniyet şerefine çeyrek simitte yedim
Kardesim sutlac yapcakmis,bende kedidilli muhallebi yaptim yedim bileHangi tatlıymış osütlaç diye diye canımı çektirdiniz
Kaçamak indiregandi yapcam belkiYazcaksin nedemk yazmicam
Maşallah afiyet olsun sen yiyince veriyon senin metobolizma ters tepki yapıyorKardesim sutlac yapcakmis,bende kedidilli muhallebi yaptim yedim bile
Kaptan yardimcisi olsam hepsi kacar olmadan kaciyolardaKaçamak indiregandi yapcam belkisen niye hem kaptan yardımcısı olmadın
Baklavami alsam bide markettenMaşallah afiyet olsun sen yiyince veriyon senin metobolizma ters tepki yapıyor
Laf yetiştiremiyorlar napsın lar ol ol seni anca o iş paklarKaptan yardimcisi olsam hepsi kacar olmadan kaciyolarda
Yaziyoruz canım o geçen hafta takip etmedik sadeceKaptanım haftasonu menu yazmıyorduk değil mi
İçimde tutamiyom laflari napimLaf yetiştiremiyorlar napsın lar ol ol seni anca o iş paklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?