• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Saat 16.58 de
2 yumurtayla yapılmış yumurta salatasi + 1 bardak kefir + 2 gilisini yedim çekmeyi unuttum🤣🤣🤣
Su 3.7 lt içildi
Afiyet olsun canim guzel menu 😘
3litre su,3kahve,sabah etimek yemedim yerine 3minik pankek,1yk tahinpekmez Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım guzel menu😘
Selam kızlar
Su şimdilik 2 litre
Afiyet olsun canim cips fistiklar disinda guzel
Yarin diyetisyen sonucunu cok merak ediyorum🤗
Birazdan iki saat dersim var. 19.00' da da müdür toplantı yapacakmış bir saat de o sürer çok konuşmazlarsa bilginiz olsun. :KK60:
Kolay gelsin iyi dersler ablacim 😘
Benim yarın doğum günüm🙈😁😁😁😁😁😁😁😁🤪🤪🤪🤪🤪🤪 evde kutlamam zaten de iş yerindekiler de unutur inşallahhhhh🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Pastayi yarin burda keseriz :-)
Öyle yapmaya karar verdim canım,göstermelik 1 çatal alıp kaba koycam,eve getiririm😁
Guzel fikir🤩🤩🤩

Fıstık naptın halıyı temizledin mı??
Ah benim.ikizlerde benim makyaj malzemelerini yatak odasından al sen bir güzel.kendine sur farları halinin üstüne boşalt oda yetmezmiş gibi yatak odasındaki krem.rengi berjere vişne çürüğü ruju bir güzel.sur😂😂 sonra ben eve gelincede gel bana anne bak ne güzel olduk odayı süsledik de😂😂 yok anam adamlara çocuk emanet edilmiyor 🤣🤣🤣
Çıktı canım ya bugün serdim çıkmasaydı çok üzülürdüm🤣🤣 leke cıkarıcı sıktım 30 derecede makinaya attım çıkmış.

13/01/2020
Sabah (08.30)

-1 tane yulaflı krep
-1 tane haşlanmış yumurta
-1 dilim beyaz peynir
-2 tatlı kaşığı vişne
-2 zeytin
Öğle (12.45)
-3 parça pırasa mücveri(fırında pişti)
-1 kase yoğurt
Akşam(18.00)
-1 kepçe ıspanak/ısırganotu borani
-3 köfte
-2 kaşık bulgur pilavı
Ara (19.30)
-1 portakal
-1 avuç çiğ fıstık
Ara (21.00)
-Çayın yanında 3-4 tane çekirdekli kuru üzüm yiyeceğim.

2,5 litre su
9000 adım N Nidsalii
Zipzip- Zipzip-

Sabah 2 dilim tb ekmeği 3 minik kasar bir dilim beyaz peynir 2 tk tahin bir bardak çay bir haslanmıs yumurta.

Öğlen yarım patates yarım havuç 6 demek ıspanak buharda haşlamış yoğurtladım bir tabak.

Ara 1 muz 1 mandalina

Akşam 6 parca fırın tavuk kanadı salata 2 dilim ekmek ayran.

Su 3.5 litre.
Afiyet olsun canim aksam bir ara öğün daha mi eklesen 🤗

Guzel fikir🤩🤩🤩
Beni bu kiloyla sanal pasta paklar zaten🤣🤣🤣

13/01/2020
Sabah (08.30)

-1 tane yulaflı krep
-1 tane haşlanmış yumurta
-1 dilim beyaz peynir
-2 tatlı kaşığı vişne
-2 zeytin
Öğle (12.45)
-3 parça pırasa mücveri(fırında pişti)
-1 kase yoğurt
Akşam(18.00)
-1 kepçe ıspanak/ısırganotu borani
-3 köfte
-2 kaşık bulgur pilavı
Ara (19.30)
-1 portakal
-1 avuç çiğ fıstık
Ara (21.00)
-Çayın yanında 3-4 tane çekirdekli kuru üzüm yiyeceğim.

2,5 litre su
9000 adım N Nidsalii
Zipzip- Zipzip-
Guzel menu afiyet olsun canım 🥰🥰

Sabah 2 dilim tb ekmeği 3 minik kasar bir dilim beyaz peynir 2 tk tahin bir bardak çay bir haslanmıs yumurta.

Öğlen yarım patates yarım havuç 6 demek ıspanak buharda haşlamış yoğurtladım bir tabak.

Ara 1 muz 1 mandalina

Akşam 6 parca fırın tavuk kanadı salata 2 dilim ekmek ayran.

Su 3.5 litre.
Afiyet olsun canım🥰

Kızlar bir dilim tam buğday yada çavdar ekmeği kaç kalori yapıyo. Dün
Canım kalori olarak bakma.Bir öğünde birden 4 dilim ekmek yemek fazla.Yersen de diğer öğünlerde yememelisin.Karbonhiratı sıfırlamaya karşıyım ama yine de ölçülü yaklasılmalı,tam buğday da olsa şeker içerdiğinden fazlası ödem yapar.
Diyet listesi sanırım yaptığın ama benim diyetisyen öyle uygun görmezdi hiç.Öğle yicek bişi bulamazsan 1 tane tost yiyebilirsin derdi (peynirli, marullu domatesli falan).Öyle yani🥰
Bak sen kod adı Karşıyaka demek :olamaz: Ablacım meslekin neydi :oops:bilip de napacaksam .. şöyle sizleri hayalimde ete kemiğe büründürüp hikaye kahramanlarimin içine koyuveriyorum.
Ablacım gün içinde giremeyince yeni gördüm mesajını kusura bakma 🤗Memurum ben bi kamu kurumunda😘

Guzel fikir🤩🤩🤩
Ayyy bende merak ediyorum bakalım🤗🤗

Canım kalori olarak bakma.Bir öğünde birden 4 dilim ekmek yemek fazla.Yersen de diğer öğünlerde yememelisin.Karbonhiratı sıfırlamaya karşıyım ama yine de ölçülü yaklasılmalı,tam buğday da olsa şeker içerdiğinden fazlası ödem yapar.
Diyet listesi sanırım yaptığın ama benim diyetisyen öyle uygun görmezdi hiç.Öğle yicek bişi bulamazsan 1 tane tost yiyebilirsin derdi (peynirli, marullu domatesli falan).Öyle yani🥰

Ablacım gün içinde giremeyince yeni gördüm mesajını kusura bakma 🤗Memurum ben bi kamu kurumunda😘
Kolaylıklar dilerim canım ❤️ Estağfurullah ben çok yaptığım için bir şey diyemem...olmadı tekrar merak edince sorardım...yazmazsan da sıkıntı etmezdim. Şahsi konular sonuçta saygıyla karşılarım bitanem. :KK60: amma velakin çok teşekkür ederim paylaştığın için timescim.:KK68:

Guzel fikir🤩🤩🤩
Teşekkür ederim canım ❤️ kolay geldi bile :KK68: Bitti geldim.

Kolaylıklar dilerim canım ❤️ Estağfurullah ben çok yaptığım için bir şey diyemem...olmadı tekrar merak edince sorardım...yazmazsan da sıkıntı etmezdim. Şahsi konular sonuçta saygıyla karşılarım bitanem. :KK60: amma velakin çok teşekkür ederim paylaştığın için timescim.:KK68:
Olur mu abla ne demek,sen istediğini sor.Ben en kötü özelden de olsa yazarım zaten.😘Cevap vermediysem görmediğimdendir.Genelde alıntılar gri oluo, görüom ama bazen kendi kendine normale döndüğünden anlamıom.

Back
X