Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nazcım ben bütün gün tek başımayım mafoldumben .benim kendi odam var kapının dışında insanlar vızır vızır bense hep tek başıma bi odadayım.bütün günnnn her günnnnnn akannehir.sizde olmasanız ne yapardım.kadar çok yanlızlıga alışmışımki işten çıktıktan sonrada kalabalıga gelemiyorum.eskiden konuşkan biriydim şimdi ise yazgan yani sadece size yazıyorum.konuşma ihtiyacım oldukça ancak.

Edit güzeli deniz sempatiksalakcinni
Karınca yuvası paklayacak herhalde beni
bööööhhhhhhhhhhhhhhhhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
evde kaldım sempatiksalakcinni

ühühühü 4. olduk sanırımmm

anladım şimdi senin canının sıkkınlıgının sebebini :jeyyar: kızlar canım sıkılıyoo diyince boşuna demiyorlar canın kocamı istiyor diyee.ayy bana bi teyze hep öyle derdi.naniknanik

kızlar ben çıkıyorum.kendinize saglıklı besinlerle sporla çok iyi bakın haftaya 1.yiz inşallah.haftasonu cozutmayalım.opuyorumnanaktan

naaazzz nerelerdesinnnn yeaaa

kızlar bu gün çok yoğndum haftanın son iş günü böyle oluyorum malesef. Sizlerin o güzel matrak sohbetlrinize bu gün eşlik edemedim ve kendimi boşlukta hissettim resmen mafoldumben
neyse pazartesi telafi ederiz artıkın....
Bende kaçıyorum yavaştan hepiniz kendinize cici bakın herkese iyi akşamlar vede iyi tatilleerrrrrrrr.....

Bol diyetli ve sporlu (özellikle gece sporu olan) bir haftasonu diliyorum hepinize

17.00 den sonra pek kimse kalmıyor topikte haftaiçi burası mükemmel oluyor ama ben öğlende falan kalkınca tadını çıkaramıyorum maalesef..

üüüfff bende 3. olurum die seviniyodummm(( :1no2: :tomato: :tomato: atmayınn kızlar atmayyyıınnnn

ağlıorumm vee şu an içiyorummm )1.5 lt su):içelim::içelim::içelim:

menümü yazayımda.
UYANINCA
6günkurusu kayısı,su
KAHVALTI
2dilim t.b.ekmek,domates,biber,çok az marmelat
AKŞAM
salata,yoğurt,1tabak nohut.
az önce geldim eve .öğlen yemeüi yiyemedim yine.
bugün arkadaşa gittik başsağlığına.
bizden yaşça büyük bir ablamız var.zorla bizi pastaneye soktu.illa bişeyler ısmarlıcam diye.
kuru pasta ve kürdan batırılmış top şeklinde minik kekler vardı.ablamın ısrarıyla çok minik 1kuru pasta birde topitop büyüklüğünde kürdanlı kek yedim.:tomato:
of birde sevsem bari.hatır için.
gece meyve ,belki süt.
SPOR
1.5 saat bisiklet.

naber aebencim.
neler yapıyorsun bakalım.
geçmiş sayfalara daldım ablam ...Şeniz
merak ediyorum bişi kaçırmayım diye ....
iyi gidiyorsun menülerin güzel çok küçük kaçamakların var ama idare eder.yerimseniben
sporunda harika ...
bende listede yokum diye kilo bildirmemişim sabah . aslında zaman yoktu .
bende geçen haftaya göre 1 kilo vermişim 62. 5 güm . bayrama kadar tekrar 5li rakamları istiyorum .:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…