canım bu yazdıklarınla ilgili bişeyler söylemek istiyorum ceviz konusunda mesela eşim diyetisyene gitmişti gün içinde mutlaka 3 tane ceviz içi yemesi gerektiğini söylemiş çünkü ceviz vucuttaki yağları yakıyormuş ama fazla yenmeyekmiş ve eşim doktorun dediklerini uyguladı 10 gün geçmedi 10 kilo verdi peynirin yağlı olup olmadığına bağlı tabi reçelde bence iyi değil onun yerine doktorlar bal tavsiye ediyor hakikisinden tabi
Zilancım valla bu reçel konusunu çözmek lazım çünkü onu yediğim zaman(belki psikolojiktir) bütün gün canım tatlı istemiyor, aralardaki meyveler beni tutuyor. Ama onu yemezsem eksik kalıyorum sanki
canım bir insanın birisini anlamak için illede o hastalığı yaşaması gerekmiyor benceeddoras bunun zor tarafı insanlar ve çevrendekiler (bazen en yakının bile olsa) senin hastalığını anlayamıyor dertini anlatamıyorsun çünkü görünürde bişey yokki ama mesela başka bir hastalık olsa bel fıtığı,şeker vs.gibi olunca teşhisde tedavide belli ben hep derim dua ederken Allahım sen kimseye bu derdi verme diye :Saruboceq:
dünkü menümü de yazayım arkadaşlar.dün gece okudum ama yazamadım.
benim 17 yaşındaki minik oğluşumun uykusu geldi.pc onun odasında oyüzden yazamadım.kaydirigubbakcemile3
UYANINCA
6günkurusu kayısı bol su
KAHVALTI
2dilim t.b. ekmek,şekersiz marmelat,domates,salatalık,sivribiber,peynir,zeytin
ÖĞLE
birkaç ceviz,badem,bol su
AKŞAM
1kase yoğurt,salatalık,küçük 1dilim t.b.ekmek üzerine ev yapımı yağsız domatesli közlenmiş biber sosu.eve geç geldim yemek hazırlıycak zamanım olmadı.
GECE
meyve
SPOR
1.5 saat bisiklet.opuyorumnanaktan
8. TAKIM * *178.ETAP SONUÇLARI**
rukiye_38 ( 99,2 / 99,7 / -0,5 / -0,50% )
AySeCeYlİn ( 61,6 / 61,5 / 0,1 / 0,16% )
azra_sila ( 116,5 / 116,0 / 0,5 / 0,43% )
asutaha ( 81,4 / 83,0 / -1,6 / -1,97% )
çokoprens ( 56,2 / 56,5 / -0,3 / -0,53% )
elimphia ( 85,2 / 88,2 / -3,0 / -3,52% )
handerya ( 73,0 73,5 -0,5 -0,68% )
nightwinglover ( 89,3 87,8 1,5 1,68% )
ugurlucum 85,6 83,8 1,8 2,10% yeni üye
SEHERYILDIZI ( 86,5 85,0 1,5 1,73% )
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 834,5 / 835,0 / -0,5 / -0,06% )
kardeş takım hayırlı cumalar dilerim
size zahmet kontrol edermisiniz a.s.
bu hafta şampiyonn kirazzz ikinci benmiyimm nazımm
eddoras yediklerin az değil mi canm
bu hafta şampiyonn kirazzz ikinci benmiyimm nazımm
kızlar listeyi paylaşım alanına bıraktım . bu hafta kaçıncı takım sıralamayı yapacak biliyormusun kirazım .
delikafaduldendelikafaduldençok isterdim canım şampiyon olmayı ama malesef ben sondan 1.yim bu hafta,- ibaresini farketmedin galiba,inş.haftaya telefi ederim
senide tebrik ederim fıstık,devamıda gelicektir eminimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?