Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zilancım valla bu reçel konusunu çözmek lazım çünkü onu yediğim zaman(belki psikolojiktir) bütün gün canım tatlı istemiyor, aralardaki meyveler beni tutuyor. Ama onu yemezsem eksik kalıyorum sanki

eddoras bunun zor tarafı insanlar ve çevrendekiler (bazen en yakının bile olsa) senin hastalığını anlayamıyor dertini anlatamıyorsun çünkü görünürde bişey yokki ama mesela başka bir hastalık olsa bel fıtığı,şeker vs.gibi olunca teşhisde tedavide belli ben hep derim dua ederken Allahım sen kimseye bu derdi verme diye :Saruboceq:

Zilancım valla bu reçel konusunu çözmek lazım çünkü onu yediğim zaman(belki psikolojiktir) bütün gün canım tatlı istemiyor, aralardaki meyveler beni tutuyor. Ama onu yemezsem eksik kalıyorum sanki

:))) kan şekerinmi düşüyor acaba

neyse ben kaçar kızlar dinleniyimki kendime geleyim yoksa salak salak dolaşırım bütün gün hepinizi çok öpüyorum opuyorumnanaktan Allaha emanet olun canlarım

dünkü menümü de yazayım arkadaşlar.dün gece okudum ama yazamadım.
benim 17 yaşındaki minik oğluşumun uykusu geldi.pc onun odasında oyüzden yazamadım.kaydirigubbakcemile3
UYANINCA
6günkurusu kayısı bol su
KAHVALTI
2dilim t.b. ekmek,şekersiz marmelat,domates,salatalık,sivribiber,peynir,zeytin
ÖĞLE
birkaç ceviz,badem,bol su
AKŞAM
1kase yoğurt,salatalık,küçük 1dilim t.b.ekmek üzerine ev yapımı yağsız domatesli közlenmiş biber sosu.eve geç geldim yemek hazırlıycak zamanım olmadı.
GECE
meyve
SPOR
1.5 saat bisiklet.opuyorumnanaktan

Kızlar ben de kaçar, işler beni bekliyor, akşama yine girerim, monticilere sorayım bir de şu porsiyon meselesini, yardımların için teşekkürler zilan...

ak81 canım geçen gün markette gördüm değişik değişik bir sürü diet reçel vardı hemde fiyatlarıda 1.99 mu neydi kendine alsan her sabah 1 kaşık yesen epey gider

canım bir insanın birisini anlamak için illede o hastalığı yaşaması gerekmiyor bence
belkide benim yakınlarımda olduğu için böyle.ablam ve abimde depresyon var.
çok haklısın çoğu insan helede eşler buhastalığı anlıyamıyorlar.
hele benim hödük enişştem ablama niye yatıyosun bütün gün diyodu.
sen şanslıymışsın canım.eşinin desteği olmaza zor atlatırdın gerçekten.olumunekankayizsmile

eddoras yediklerin az değil mi canm

bu hafta şampiyonn kirazzz ikinci benmiyimm nazımm

sanada hayırlı cumalar canım kusura bakma biraz geç oldu yerşmde değildim listen tamam canım

mimucuğum malesef kiraz ( - ) ekside canım . takımlar paylaşım alanına bu listeleri bırakıyor daha sonra sıra hangi takımdaysa onlar onuçları açıklıyır . aşağıdaki linklerden takip edebilirsin . ama 6.takım içinde sen 1. sin şuanda
bu bütün takımların paylaşım alanı
www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/37798-cuma-zayiflama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

buda sonuç listelerinin açıklandığı yer canım .
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri.html

delikafaduldendelikafaduldençok isterdim canım şampiyon olmayı ama malesef ben sondan 1.yim bu hafta,- ibaresini farketmedin galiba,inş.haftaya telefi ederim

senide tebrik ederim fıstık,devamıda gelicektir eminimopuyorumnanaktan

inşşş.. kirazcımmm bide çok fazla kilo olduğu için buradaki 60 kilo olan çıtırlara göre daha hızlı oluyoo heraldeee

kızlar listeyi paylaşım alanına bıraktım . bu hafta kaçıncı takım sıralamayı yapacak biliyormusun kirazım .

3.olduk sanırım nazımmm?

haftaya tabi ki telafi edeceksin canım ben sana güveniyorumolumunekankayizsmile buarada Nazlım ve senin haberin olsun canım ben 24-30 ekim de antalya da seminerde olacağım haftaya kilo bildirimi yapamazsam aynı kiloda yazarsınız sanırımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…