amanda aman yürüyecekmiş kütom...15 dakika mı?yarım saat mi?:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::tomato:
ozgekrd, aeben+, asi_bulut+, edaca, else+, fatunuz+, kütahya+, nazli_gulec+, pin@rim+, referans+
TUTMAYIN BENİ AĞLAYACAĞIMMMMM
BU ARADA BİR SİMİT YEDİM
kızım bizim takım böyle hemen gaza gelir,sonrada çabuk pessss eder mi acaba etmez tabiii hadi herkez yarışta çok veren kazansın.....:hooray::teytey::dance:
asim kız ye bir simit ..yarım ye bişeycik olmaz..ekmek yemezsin tüm gün olur biter..simitsiz durulur mu kııı?:roflol::roflol:cokacimcoook:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 hı biraz öle biraz nem var ama olsun benimki yavaş olsun bana yaramıyo yarış ben bu yarışda hakemim canım ......:1rolleyes::teytey:pinarim uzun süre sayanlar bu hafta asılsa süper inerler bırak 500-1 i daha fazla verende olur,
yaw ben aebene didim benle yarış diye ondan başka bütün takım yarışa girdi :roflol:
şaka bi yana aeben hanım tuzu kuruttun demi sen :)))...
özgem düzeltmiş kızlar. listeyi kopyalarmısınız paylaşım alanına. ben çok kötüyüm ya. resmen soğuk terler döküyorum ve miğdem acayip bulanıyor. patron çağırıyor ben bir bakıp geleyim.
ne diyorsun kızım sen Çok üzgünüm çoook kütoyu bilmez gibi konuşuyorsun
kesin markete gider gelir :roflol: :roflol: :roflol:
nAZLICIM MISIR GEVREĞİ DEĞİLDE BİRLİKTE YEDİĞİN SÜTTEN FLAN ZEHİRLENMİŞ OLMAYASIN SEN BİR ACİLE FLAN GİT İSHAL FLAN YOK DİMİ CANIM??
1 saat yuruyecem kız varmıııı delikafadulden tutmayın benii haaaa hayall aebenım bana su bitki tozundan almış saolsun bi anlat hele nasıl kullandın şe yaradımı etkileri cırcır oldunmu başlayım bugun ben
beni yakalayamamışın ösgeeeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol:...
kısım ben çok sizi böle gaza gelmiş 3. günde pastalar börekler salıyonuz siz:mymeka::mymeka::mymeka:...
kızlar
bu hafta vercez başka yolu yok
1-2 ne olursa olsun vercez
(ay şimdi bunu diyen ben cuma gelip aynı kilodayım dersem ilk kim uçağa atlayım gelip beni furcak?)
yokkız onu dun yaptımm o işi ya bizim bu dag bası markett te nerdee baya uzak aman neyse kıskanıyonuz dimi beni sportifliğimi kaydirigubbakcemile3:roflol:
naslım 8. takımı takipteyim
tozu içiyomuşun 1 yemek kaşığı,,,sonra yürüyüşe gidiyormuşsun kütom.:roflol:.aynen böyle yap bak sonuç mükemmel olacak.:roflol:.yanında giysi götür ama neme lazım...:roflol:kötükedihüso
bEN ÖĞLŞE YEMEĞİ OLDU 1 SAAT YÜRÜYÜŞE GİDİYOM AYRICA BU SABAH 2 POHAÇA YEDİMVURUN BENİ ONLARI ERİTMEM ŞART
nAZLICIM MISIR GEVREĞİ DEĞİLDE BİRLİKTE YEDİĞİN SÜTTEN FLAN ZEHİRLENMİŞ OLMAYASIN SEN BİR ACİLE FLAN GİT İSHAL FLAN YOK DİMİ CANIM??
aklıma ne geldi şimdi bunu okuyunca. gerçi arada bir alaka yok ama neyseee delikafadulden
belki görmüşsünüzdür. nette komik bir resim var. markette dondurulmuş gıdalar, yıkanmış doğranmış sebzeler falan varya oraya "TEMBEL AVRAT REYONU" diye yazı asmışlar :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?