- 24 Haziran 2016
- 7.541
- 26.574
- 548
Gayet guzel eksin tebrik ederim canım-700 kusura bakmayin
Eki Görüntüle 2761447
Geçen hafta ödem falan güzel verdin zaten. Her hafta aynı performansı bekleme kendindenBelkide biyerde bisey yaptim bide wc yok yemek yersem anca oda olmucak
Ben kendimi ona göre hazirladim sanirim gelmeyince üzüldumGayet guzel eksin tebrik ederim canım
68 leri haftaya görürsün
Wc zaten biliyosunki bendede var ama malesef olmuyo istedigimiz gibiGeçen hafta ödem falan güzel verdin zaten. Her hafta aynı performansı bekleme kendindenzaten wc yoksa tartı zor oynuyor en büyük etkenlerden biri o
Günaydın canım ❤Gunaydın kızlar
Gecmısı bitirebildım sonunda ben sayfa atladıkca sayfa ilerliyor
GünaydınGunaydın kızlar
Gecmısı bitirebildım sonunda ben sayfa atladıkca sayfa ilerliyor
Mutiş bı eksi gelmiş tebrik ederim
Gecmıs olsun canım benimGünaydın kızlar
Kızım ateşli nöbetteyim uyuyamadık bu gece
Cok guzel gorunuyor burda sadece catılarda bırıkmıs hala yagıyor ınsallah tutarda kar topu oynamaya cıkarız
Boyle bir durumda bile eksisın canim tebrik ederim ınsallah babanın hayırlı haberlerini Te vakitte alırsınBabam korktugumuz bir operasyonu dün atlattı anjiyo oldu anjiyo zor bir operasyon degil fakat babam şeker hastası ve şekerler dolayı böbrekleri diyalizlik durumdabu yüzden riskliydi ve ailecek diken üstünde bekledik çok şükür başarılı gecti Eki Görüntüle 2761399
Bu hafta ne yedim ne yaptim cok bilmiyorum az önce de regli oldum
-300 geldi tartım
Tebrikler
Rabbım saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin ınsallah. En kotu alttan bakmak isterse reddersınızGünaydın kızlarrrrr migimadid, elifeylül, denp uyanık olanlar varsa, Haticesnr
Wilma11 D Dileksnr
E Elif_Eylul
Doktora gidicez de bugün. Çocuk için de randevu aldım. Kendim için de ama kendim için olanı iptal mi etsem çünkü
Hamilelik topüklerinde daha erken olduğu söylendi ve ultrasonla bakmıyorlarmış sanırım. Alttan muayene olacak deniliyor ama ben afedersiniz ağda yaptırmadım. Jilet yapsam birdahaki ağdada daha çok acıyor. Nasıl muayene yapar ki bilinmez. Naapsam sizce @Denp
Rabbım feraha erdirsin ınsallahGünaydın kızlar tek tek alıntı yapamıyorum. Çok canım sıkkın desteğiniz ıcın çok teşekkür ederim..
Her eksi candır tebrik ederimKilo bildirimim
Geçen cuma : 59,8
Bu cuma, 59,7
Fark : - 100 gr
Bagırsakları harekete gecırecek egzersizler mi yapsanBelkide biyerde bisey yaptim bide wc yok yemek yersem anca oda olmucak
Üzülme canım. Hayatta üzüleceğin tek şey bu olsun.Ben kendimi ona göre hazirladim sanirim gelmeyince üzüldum
Gayet iyi eksin canım. Yüzde 1 eksin var daha ne olsun-700 kusura bakmayin
Eki Görüntüle 2761447
Biz elimizden geleni yapıyoruz ya Olduğu kadar canımWc zaten biliyosunki bendede var ama malesef olmuyo istedigimiz gibi
Günaydın
Geçmiş olsun
Sağol kaptan ama haftaya kötü başlamıştım toparlanıverdim sonra
Sağol cnm inşallah böyle gider bakalım hayırlısı, bugün gözüm dönüyor nedense baya karbonhidrata yaslanasım var fecii hemde
Çok güzel eksiTebrikler
Mutiş bı eksi gelmiş tebrik ederim
Gecmıs olsun canım benim
Cok guzel gorunuyor burda sadece catılarda bırıkmıs hala yagıyor ınsallah tutarda kar topu oynamaya cıkarız
Boyle bir durumda bile eksisın canim tebrik ederim ınsallah babanın hayırlı haberlerini Te vakitte alırsın
Tebrikler
Rabbım saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin ınsallah. En kotu alttan bakmak isterse reddersınız
Rabbım feraha erdirsin ınsallah
Her eksi candır tebrik ederim
Bagırsakları harekete gecırecek egzersizler mi yapsan
Tebrik ederim-700 kusura bakmayin
Eki Görüntüle 2761447
Harikaaaaa o zamanGünaydın
Doğrudur buranın hızına ulaşmak zor o bile yağ yaktırır
Amin teşekkürlerMutiş bı eksi gelmiş tebrik ederim
Gecmıs olsun canım benim
Boyle bir durumda bile eksisın canim tebrik ederim ınsallah babanın hayırlı haberlerini Te vakitte alırsın
Tebrikler
Rabbım saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin ınsallah. En kotu alttan bakmak isterse reddersınız
Rabbım feraha erdirsin ınsallah
Her eksi candır tebrik ederim
Bagırsakları harekete gecırecek egzersizler mi yapsan
Kiz buneGeçen hafta 95,400
Bu hafta 89,800
Eksi 5,600
Yüzde 5,870
Ödem gitti büyük bi ihtimal regl etkisi diyorum
Diyetisyen randevuma da 3 gün var
Ayaklarım yere basmıyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?