- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
Sağol dostumGünaydın bende Ilk öğrenince hemen gittim karnımdan baktı alttan bakmıyorlar 9 ay boyunca da hıc bakmadı zaten. Kese oluşmuşmu bunun ıcın gitmen lazım
Teşekkür ederimOyle bisey olamaz canim tahlil yapar zaten orda cikar varsa eger sonrada ultrasona sokar merak etme
Günaydın ElifimGunaydin kizlar
Bişey degıl. Hatta ben sağlık ocağında sonucu alınca direk gittim devlete doktordan rıca ettım Yenı gebelik dıye ıkı dakka baktı keseyi gördü. Hıc bekleme boş gebelik bıle olur. Onlemi erkenden alSağol dostum
Yaptık canım atlette duruyor zatenCalpol verdiniz mi bide üstünü tamamen soyunsaydın(atletle dursun ) açıkta yatsın düşene kadar
Sağol ablacımCanım geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. İyi haberlerini alırız inşallah.
Sağol canımTebrik ederim canim çokkk guzel eksin var
Gunaydin gecmis olsun kuzucuga Rabbim sifa versin insallah
Gunaydin canim çokk gecmis olsun
Genede eksisin canim tekrardan gecmis olsun
Sağol canımB
Çok güzel eksi tebrikler migi
Günaydın canım
Geçmiş olsun
Günaydın canım
Ne güzel ya
Çok geçmiş olsun tekrardan ❤
Olsun eksi gelmişsin yinede tebrikler
Rabbim hayırlı şifalar versin canım.Babam korktugumuz bir operasyonu dün atlattı anjiyo oldu anjiyo zor bir operasyon degil fakat babam şeker hastası ve şekerler dolayı böbrekleri diyalizlik durumdabu yüzden riskliydi ve ailecek diken üstünde bekledik çok şükür başarılı gecti Eki Görüntüle 2761399
Bu hafta ne yedim ne yaptim cok bilmiyorum az önce de regli oldum
-300 geldi tartım
Eksidesin canım ne güzel tebrikler
Süpersinnnn canımm
Çok geçmiş olsun canımmKızım ateşli nöbetteyim uyuyamadık bu gece
Çoook geçmiş olsun canım benimmBabam korktugumuz bir operasyonu dün atlattı anjiyo oldu anjiyo zor bir operasyon degil fakat babam şeker hastası ve şekerler dolayı böbrekleri diyalizlik durumdabu yüzden riskliydi ve ailecek diken üstünde bekledik çok şükür başarılı gecti Eki Görüntüle 2761399
-300 geldi tartım
Canım dün girememiştim baktım ama göremedim.Noldu? İnşallah çok ciddi bişi yokturGünaydın kızlar tek tek alıntı yapamıyorum. Çok canım sıkkın desteğiniz ıcın çok teşekkür ederim..
Süpersinnnn canımmMaşallahhhh
Yalnız farkı çok açtın yaaa,nasıl yetişceM sana.Koşmam lazım
Çok geçmiş olsun canımmİnşallah daha iyidir şimdi kızçen
Çoook geçmiş olsun canım benimmHastane ortamı bile insanı allak bullak etmeye yetiyor.Annem polip ameliyatı olmuştu,ameliyat bile sayılmaz ama ben ruhumu teslim etmiştim Kaygınızı anlayabiliyorum ki zormuş sizinki.Ama şükürrrr atlatmışş,gözünüz aydınnn
Kilo olayı şu an konusnaya bile değmez benc2 ki eksidesin zaten.Trbriklerr
Canım dün girememiştim baktım ama göremedim.Noldu? İnşallah çok ciddi bişi yoktur
Evet evet haklısın. Ben de hep devlete giderim de bu sefer hadi kızımızın kontrolüne gelmişken, zaten 1 yaş kontrolü hadi aynı hastane olsun dedik, zor olur yetişmez diye. İş yerinden saklama olayı çok heyecanlı ya. İlkinde daha testte öıkınca söyledim . Şimdi şaşıracaklar ama 2 aylık olduğunda söylemeyi dşnyrumBişey degıl. Hatta ben sağlık ocağında sonucu alınca direk gittim devlete doktordan rıca ettım Yenı gebelik dıye ıkı dakka baktı keseyi gördü. Hıc bekleme boş gebelik bıle olur. Onlemi erkenden al
Eksin cook guzel tebrik ederim canım
Günaydın canım cook geçmiş olsunGünaydın kızlar
Kızım ateşli nöbetteyim uyuyamadık bu gece
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın kizlar
Gecmis olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım
Gunaydin canım ❤ne guzel kar yağmış maşallah
Cook gecmis olsun canım..Babam korktugumuz bir operasyonu dün atlattı anjiyo oldu anjiyo zor bir operasyon degil fakat babam şeker hastası ve şekerler dolayı böbrekleri diyalizlik durumdabu yüzden riskliydi ve ailecek diken üstünde bekledik çok şükür başarılı gecti Eki Görüntüle 2761399
-300 geldi tartım
Günaydın canım ❤Günaydın
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
Sabah 7.30 da 20 ziyaretci vardiMaşallah sabah sabah 17 ziyaretçi
Gunaydin canım ekside olman guzel haftaya daha guzel olur
Gunaydin canım ❤günaydın herkeseee
herkesin tartıda gulecegi gün olaun insa
Tamam canımkızımi okula bırakıp geldikten sonra tartılacagim kaptanim
Akrabamız vefat etti canım. Kızının doğum yaptığı gün kadın öldü. 15 gündür hastanedeydı beyin kanamsı geçirmişti 15 gün önce. Eşinide büyük kızının nisan günü kaybetmısler kalpten. Geride 2 bekar oğlu kaldı anne yok baba yok bırı daha küçük 2 kızı var onlarda evli sımdı naparlar bılmıyorum çok zorSüpersinnnn canımmMaşallahhhh
Çoook geçmiş olsun canım benimmHastane ortamı bile insanı allak bullak etmeye yetiyor.Annem polip ameliyatı olmuştu,ameliyat bile sayılmaz ama ben ruhumu teslim etmiştim Kaygınızı anlayabiliyorum ki zormuş sizinki.Ama şükürrrr atlatmışş,gözünüz aydınnn
Canım dün girememiştim baktım ama göremedim.Noldu? İnşallah çok ciddi bişi yoktur
Sağol canım. Ateşi düşmedi ama biraz daha iyi gibiSüpersinnnn canımmMaşallahhhh
Randevuya geç kalsan bile doktora açıklarsın bakıyorlar öyle.Evet evet haklısın. Ben de hep devlete giderim de bu sefer hadi kızımızın kontrolüne gelmişken, zaten 1 yaş kontrolü hadi aynı hastane olsun dedik, zor olur yetişmez diye. İş yerinden saklama olayı çok heyecanlı ya. İlkinde daha testte öıkınca söyledim . Şimdi şaşıracaklar ama 2 aylık olduğunda söylemeyi dşnyrum
Sağol canımEksin cook guzel tebrik ederim canım
Günaydın canım cook geçmiş olsun
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Gunaydin canım ❤ne guzel kar yağmış maşallah
Cook gecmis olsun canım..
Eksidede olman guzel tebrik ederim
Günaydın canım ❤
Gunaydin canım ❤
Sabah 7.30 da 20 ziyaretci vardi
Gunaydin canım ekside olman guzel haftaya daha guzel olur
Gunaydin canım ❤
Tamam canım
Sizin orda daha vakit erken sıkıntı yapma
Allah rahmet eylesin yaa çok üzücüAkrabamız vefat etti canım. Kızının doğum yaptığı gün kadın öldü. 15 gündür hastanedeydı beyin kanamsı geçirmişti 15 gün önce. Eşinide büyük kızının nisan günü kaybetmısler kalpten. Geride 2 bekar oğlu kaldı anne yok baba yok bırı daha küçük 2 kızı var onlarda evli sımdı naparlar bılmıyorum çok zor
Tebrik ederim mezuniyete ragmen eksilerle geldinKilo bildirimim
Geçen cuma : 59,8
Bu cuma, 59,7
Fark : - 100 gr
Maşallah yaKilo bildirimim
Geçen cuma : 59,8
Bu cuma, 59,7
Fark : - 100 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?