- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ben heryerde geziyorum canim ama senide oralardan getiremiyorumDelü takımın Haydar Dümen'i miyim ben?
+18 konularını bana haber verip sonra geri çekiliyorsun herkes şahit
Aynen kuzum.Ben de senin gibi yapacağım...
Benim sınırım da 55 ile 60 ..
Canım anneler grubuna girip bengin tahmini doğacağı aya göre orda bir topige girip muhabbet edebilirsin..Kızlar bu arada afedersiniz ama cinsel ilişkiye gebeliğin ortalarında rakatça giriliyor biliyorum sakınca yok. Ama ilk 3 ay mı yapılmaması lazımdı. Önemli bir soru
En son dediğinde gittim baktım ondan sonra hiç gittim mi sor bakalım...anca birisi haber verirse o da komikse bakıyorum...hiiiiç işim olmaz bebemBen heryerde geziyorum canim ama senide oralardan getiremiyorum
Kuzum sıkma.canini biz listeye sadece eksi olanlarımi aliyoruz ki sen çıkacaksın ekside gelsek artıda gelsek bu grup bizim herseyde hep beraber ilerleyeceğiz yok öyle artiyim grubu etkilemeyeyim falanZipzip- canim geleyim bugünki diyetisyen haberlerime
İlk öncelikle su oruvumun şokunu atlatması 10 dk sürdü:) vücut sasirtalim dedi. Şükür bir eksiklik birsey yok vücudumda. Zaten tahlillerimle gitmistim.
Sadece Yag kasa göre biraz daha fazla cıktı kası arttırmamız lazım dedi. Evde tartilmayida yasakladı dogal olarak. Ama sizin icin tartilirim sıkıntı yok. Önceden de dedigim gibi su orucuma ara veriyorum (bir sürelik)
Şimdi canım listesine uyarak diyetime devam inşalalh ama şöyle bir durum oluştu. Ben 3 aydir haftanin 7 günü boyunca yemek yemedim. Anlayacağın ilk baslarda kilo alacağım muhakkak. Burdan kesinlikle uzaklasmakta istemiyorum. Ama grubu etkilemek insanı üzüyo. Benim suan haklarim neler yani free listeye mi geciyim. Yada şöyle yapalimmi eger haftaya arti gelirsem o zaman bu haftaki bildirimimi son say hakkim varsa free listeye cikar beni. Listeden çıkmakta istemiyorum asla. Çözüm ne bilmiyorumda. Sen söyle ben yapayım canim ne deyim.
Canımın içi özür dilenecek bir şey yok ki...Eki Görüntüle 2761873
Gecen hafta 60.2
Fark +200
Bana 13 kg. Verdiren su orucuma ara veroyorum bir süre canlar vücut şaşırtmaca yapmam lazim grubuda etkiledim bu hafta özür dilerim morel yerlerde((
Zipzip-
Senden kaçar mı beeeBende katiliyorum buna gercekten
Bazilari ben burda ne yazıyorsam takip edip kendi sayfalarında aynisini yaziyolar nasil izleniyosak artik demekki kendilerini oylece yaptiklarindan ele veriyolar
Eki Görüntüle 2761873
Gecen hafta 60.2
Fark +200
Bana 13 kg. Verdiren su orucuma ara veroyorum bir süre canlar vücut şaşırtmaca yapmam lazim grubuda etkiledim bu hafta özür dilerim morel yerlerde((
Zipzip-
Hiç 6lerde görmedim ablacımSagolasin tatlim
Ben de seneler sonra 6 lara düşünce cok duygulanmistim
Hedef kilom 70di canım. 70in altına düştüğüm için artık mezun olabiliyorum ama biraz daha devam edeceğim.Nasıl istediğin zaman mezun olabiliyorsun???
Onu anlamadım canım???
Evet canım da riskli gebelik değilse birşey olmaz demişlerdi bana çok sık olmaması kaydıylaKızlar bu arada afedersiniz ama cinsel ilişkiye gebeliğin ortalarında rakatça giriliyor biliyorum sakınca yok. Ama ilk 3 ay mı yapılmaması lazımdı. Önemli bir soru
Akşam salata ya da sebze yemeği yiyebilirsin canım çok kısma bence
SağolasınEvet canım da riskli gebelik değilse birşey olmaz demişlerdi bana çok sık olmaması kaydıyla
Liste paylasmayi düşünmüyorum ne demekki hayırrrr özlerizzz yalniz birakmayızzz bizi bu sıkı yönetimler zayiflatacakkkk . Yag oranin fazla degil canim. Emziren güzellerimiz hizli veriyor ustelik bizlerden küçük yasları. Herkeste bir degilki be dünürcüm.Tatlım demiştinAllah hepimizi güldürsün. Kar yerine güneş var şu an...dersim bitti kahve keyfi yapıyorum balkonda.Kilodan başka derdim yok şükür. Liste paylaşmayi düşünmüyorum. Onun stresi olmadan deneyeceğim bir de....yemedigim halde bir de spor yaptığım halde olmuyor. Çok kilolu biri değilim sorun etmeme değmez diyorum kendime. Bakalım bu hafta akışına bırakarak devam edeceğim. Direnç kırıcı bir şeyler araştırıyorum.
Aynisini buhun bende yaşadım sen dahil bir kac güzel mesajlar bana cok iyi geldi cok üzülmüştüm ne yalan deyim. Sabahtan aksama bile 200 gr.anca gitmis boyle olmazdim hiç. Artik degisim zamanim geldi demekkki :)Zuhalim çok teşekkür ederim.Ara ara ümitsizliğe düşüyorum sonra güzel mesajlarla bir silkeleniyorum.
Ooo ben haziranda 77 idim 65 kilomuSınır 65 kuzum 60' a inip tekrar çıkıyorum iki senedir böyle.
Canim arkadasinin allah yardımcısı olsunElifcim dün Leslie yapamadım kuzum. Reelde çok sevdiğim bir arkadaşımdan üzücü bir haber alınca elim ayağım boşandı etiket yapamadım kusura bakma. Gün içinde az bir adımım oldu . Kare boş kalmasın belki yazarsın diye aşağıya ekliyorum.
Eki Görüntüle 2761817
Bende isterim kas yapmam lazımmmmDenp bu hafta bana spor koclugu yaparmısın gectıgımız hafta yaptıgın sporlara baktımda agzım acık kaldı
Yine düşeceksin ablam benimSagolasin tatlim
Ben de seneler sonra 6 lara düşünce cok duygulanmistim
Ama ben.. peki benn... eee bennnnKuzum ben sana müsait bir zmaanda haftalık çizelge yapayım bir dahaki cuma etkisini beraber görelim olur mu
Hakka giriyo hissediyorum ona canım sıkıldı elifim üzülürüm haftayada simdi yine offfff sizlere bırakıyorum valla kötü oldum bende böyleyim işte takarımBence listeden cikmana gerek yok canim haftaya arti gelirsin ama vücudun alisinca eksiye gecmeye baslarsin diye dusunuyorum
Valla bugünki kg.ım arkasina ilk gülüşümü yaptım sayende allah razı olsunDelü takımın Haydar Dümen'i miyim ben?
+18 konularını bana haber verip sonra geri çekiliyorsun herkes şahit
Bana çok iyi geldi bu yazın allah razı olsun ne deyimkiKuzum sıkma.canini biz listeye sadece eksi olanlarımi aliyoruz ki sen çıkacaksın ekside gelsek artıda gelsek bu grup bizim herseyde hep beraber ilerleyeceğiz yok öyle artiyim grubu etkilemeyeyim falan
Yaaa seviyorum seniCanımın içi özür dilenecek bir şey yok ki...
Sana bir şey olmasın beş kilo artım olsun
Biz birlikte güzeliz. Sağlıklı bir şekilde devam etmeni dilerim. Her şey eskisinden daha da güzel olacak.
Canim dünürüm nasıl da özlemişim
Canım çok çok teşekkür ederim valla duygulandirdiniz beniSenden kaçar mı beeeherşeyden de haberi var
Kaç haftadır güzel kilo versin canım olur arada ama bence de su orucuna fazla yüklendin biraz ara vermen iyi olacak
O zaman bizimle 57ye ne dersin sadece biraz zaman alacakHiç 6lerde görmedim ablacım
En son 18 imde 57 kg dum
Üniversiteye başladığımda 19 unda 70 kg ya çıktım
Zayıflarım diyordum kaldı
Evlendim 76 doğum yaptım 83 derken doğumdan sonra 93-94 e çıktım
Şimdi 83-88 ile gidip geliyorum hep böle
80 e düşmek istıyorum bu Ocak sonu inşallah
Sağol eylüle girdim ama pek kaynaşamadımCanım anneler grubuna girip bengin tahmini doğacağı aya göre orda bir topige girip muhabbet edebilirsin..
Mesela Benim bebeğim nisan da doğdu ben hamileyken nisan anneleri grubunu takip ediyordum..
Aynı dönemde olan onlara anne orda buluşup fikir birliği ediyorduk
Market isiniz uzunmu baligi firina versen 40 /50 dkya gelemezmisiniz. Ben hep boyleyimde yazmak ostedim canimÇok yorgunum kızlar eşimi bekliyorummarkete gideceğiz valla gelince balık yapacagım off şimdiden çamaşirları makineye attım çalışan bayan olunca haftada bi iki kez yıkıyorsun kurutma olsaydı iyiydi ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?