Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar bu arada afedersiniz ama cinsel ilişkiye gebeliğin ortalarında rakatça giriliyor biliyorum sakınca yok. Ama ilk 3 ay mı yapılmaması lazımdı. Önemli bir soru
Canım anneler grubuna girip bengin tahmini doğacağı aya göre orda bir topige girip muhabbet edebilirsin..
Mesela Benim bebeğim nisan da doğdu ben hamileyken nisan anneleri grubunu takip ediyordum..
Aynı dönemde olan onlara anne orda buluşup fikir birliği ediyorduk

Kuzum sıkma.canini biz listeye sadece eksi olanlarımi aliyoruz ki sen çıkacaksın ekside gelsek artıda gelsek bu grup bizim herseyde hep beraber ilerleyeceğiz yok öyle artiyim grubu etkilemeyeyim falan

Eki Görüntüle 2761873

Gecen hafta 60.2
Fark +200

Bana 13 kg. Verdiren su orucuma ara veroyorum bir süre canlar vücut şaşırtmaca yapmam lazim grubuda etkiledim bu hafta özür dilerim morel yerlerde((

Zipzip-
Canımın içi özür dilenecek bir şey yok ki...
Sana bir şey olmasın beş kilo artım olsun
Biz birlikte güzeliz. Sağlıklı bir şekilde devam etmeni dilerim. Her şey eskisinden daha da güzel olacak.
Canim dünürüm nasıl da özlemişim

3litre su,2yesil cay,1nescafe
Pogcayla keki 15.00 yedim birazdan 1bardak ayran icicem Zipzip-

Eklentiler

• 20210115_094429.webp
    76 KB · Görüntüleme: 29
  • 20210115_110918.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 23
  • 20210115_143137.webp
    136,7 KB · Görüntüleme: 25
Bende katiliyorum buna gercekten
Bazilari ben burda ne yazıyorsam takip edip kendi sayfalarında aynisini yaziyolar nasil izleniyosak artik demekki kendilerini oylece yaptiklarindan ele veriyolar
Senden kaçar mı beee herşeyden de haberi var
Eki Görüntüle 2761873

Gecen hafta 60.2
Fark +200

Bana 13 kg. Verdiren su orucuma ara veroyorum bir süre canlar vücut şaşırtmaca yapmam lazim grubuda etkiledim bu hafta özür dilerim morel yerlerde((

Zipzip-

Kaç haftadır güzel kilo versin canım olur arada ama bence de su orucuna fazla yüklendin biraz ara vermen iyi olacak

Sagolasin tatlim

Ben de seneler sonra 6 lara düşünce cok duygulanmistim
Hiç 6lerde görmedim ablacım
En son 18 imde 57 kg dum
Üniversiteye başladığımda 19 unda 70 kg ya çıktım
Zayıflarım diyordum kaldı

Evlendim 76 doğum yaptım 83 derken doğumdan sonra 93-94 e çıktım
Şimdi 83-88 ile gidip geliyorum hep böle
80 e düşmek istıyorum bu Ocak sonu inşallah

Kızlar bu arada afedersiniz ama cinsel ilişkiye gebeliğin ortalarında rakatça giriliyor biliyorum sakınca yok. Ama ilk 3 ay mı yapılmaması lazımdı. Önemli bir soru
Evet canım da riskli gebelik değilse birşey olmaz demişlerdi bana çok sık olmaması kaydıyla

Bugün menüm
Sabah-yok
Öğlen-2 dilim tam buğday 2 dilim köy peyniri ve yeşilliklerle sandviç yapıp götürmüştüm onu yedim
A.Ö: leblebi Türk kahve 2 kare bitter çikolata
Akşam-3 köfte, ıspanaklı yumurta, 1 dilim ekmek, taze portakal nar suyu 1 bardak
Sporumu henüz yapmadım Zipzip- enerhim düşük çok üşüdüm bugün

Liste paylasmayi düşünmüyorum ne demekki hayırrrr özlerizzz yalniz birakmayızzz bizi bu sıkı yönetimler zayiflatacakkkk . Yag oranin fazla degil canim. Emziren güzellerimiz hizli veriyor ustelik bizlerden küçük yasları. Herkeste bir degilki be dünürcüm. Zipzip- liste yazmayim diyo dünürüm burayı kacirma gönlünü yapppp
Zuhalim çok teşekkür ederim. Ara ara ümitsizliğe düşüyorum sonra güzel mesajlarla bir silkeleniyorum.
Aynisini buhun bende yaşadım sen dahil bir kac güzel mesajlar bana cok iyi geldi cok üzülmüştüm ne yalan deyim. Sabahtan aksama bile 200 gr.anca gitmis boyle olmazdim hiç. Artik degisim zamanim geldi demekkki :)
Sınır 65 kuzum 60' a inip tekrar çıkıyorum iki senedir böyle.
Ooo ben haziranda 77 idim 65 kilomu
Canim arkadasinin allah yardımcısı olsun
Denp bu hafta bana spor koclugu yaparmısın gectıgımız hafta yaptıgın sporlara baktımda agzım acık kaldı
Bende isterim kas yapmam lazımmmm Denp nolurrrrrr
Sagolasin tatlim

Ben de seneler sonra 6 lara düşünce cok duygulanmistim
Yine düşeceksin ablam benim
Kuzum ben sana müsait bir zmaanda haftalık çizelge yapayım bir dahaki cuma etkisini beraber görelim olur mu
Ama ben.. peki benn... eee bennnn
Bence listeden cikmana gerek yok canim haftaya arti gelirsin ama vücudun alisinca eksiye gecmeye baslarsin diye dusunuyorum
Hakka giriyo hissediyorum ona canım sıkıldı elifim üzülürüm haftayada simdi yine offfff sizlere bırakıyorum valla kötü oldum bende böyleyim işte takarım
Delü takımın Haydar Dümen'i miyim ben?
+18 konularını bana haber verip sonra geri çekiliyorsun herkes şahit
Valla bugünki kg.ım arkasina ilk gülüşümü yaptım sayende allah razı olsun
Kuzum sıkma.canini biz listeye sadece eksi olanlarımi aliyoruz ki sen çıkacaksın ekside gelsek artıda gelsek bu grup bizim herseyde hep beraber ilerleyeceğiz yok öyle artiyim grubu etkilemeyeyim falan
Bana çok iyi geldi bu yazın allah razı olsun ne deyimki
Yaaa seviyorum seni
Senden kaçar mı beee herşeyden de haberi var

Kaç haftadır güzel kilo versin canım olur arada ama bence de su orucuna fazla yüklendin biraz ara vermen iyi olacak
Canım çok çok teşekkür ederim valla duygulandirdiniz beni ( evet canim artık öyle yapacam insallah. Insallah haftaya arti gelmem tek dilegim bu suan cok üzüldüm bugün takiom ben ( zayiflamamak umrumda degil yeminle derdim liste
O zaman bizimle 57ye ne dersin sadece biraz zaman alacak

Sağol eylüle girdim ama pek kaynaşamadım

Market isiniz uzunmu baligi firina versen 40 /50 dkya gelemezmisiniz. Ben hep boyleyimde yazmak ostedim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…